CHP’Lİ BAKIRLIOĞLU: ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI

SİYASET 24.05.2023 - 11:16, Güncelleme: 24.05.2023 - 11:16
 

CHP’Lİ BAKIRLIOĞLU: ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri ve il ilçe örgütleri özellikle ilk turda oy alamadıklarını düşündükleri köy ve mahallelere yöneldi. İl Başkanlığı tarafından hazırlanan program çerçevesinde çalışmalara hız verildi. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu Millet ittifakı ilçe başkanları ile birlikte Akhisar’da sanayi sitesi ve galericiler sitesi esnafını ziyaret etti.
Esnafın sorunlarını dinleyen CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığında tüm sorunların en kısa zamanda çözüleceği sözünü verdi. “İĞRENÇ YALANLARA SIĞINIYORLAR” CHP’li Bakırlıoğlu burada yaptığı açıklamada, “AKP’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi ömrü bitmiştir. Bu ülkeye dert ve sorundan başka bir şeye vermeyen bu iktidarın gitme vakti gelmiştir. Ama onlar gitmemek için her türlü kirli, ahlaksız, ve iftira propagandası ile iğrenç yalanlara sığınıyorlar.” açıklamasında bulundu. “AKP’DEN KURTULMA ZAMANI GELDİ” CHP’li Bakırlıoğlu, “Fetö terör örgütünü besleyip büyüten, ordumuza karşı düzenlenen kumpas davalarında onlarla işbirliği yapan, fetö’ye darbe yapacak kadar onlara güç veren AKP değimli? Gaffar Okkan’ın katili Hizbullah’ı meclise taşıyan AKP değil mi? Sözde çözüm sürecinde PKK ile anlaşan AKP değil mi? Kadınları evcil hayvan gibi gören, “sahiplendireceklerini” söyleyen katil Hizbullah’ın temsilcisi Hüda Par’ı kanatlarının altına alan AKP değil mi? Osman Öcalan’ı TRT ekranlarına çıkarıp AKP’ye oy istemediler mi? Şimdi kendilerine oy vermeyen herkese terörist diyorlar. Montajcı sahtekar mitinglerinde sahte videolar gösterdiğini itiraf etti. Şimdi AKP’den kurtulma zamanı geldi. Artık değişim zamanı.” dedi. “VATANINI SEVEN HERKESİ SANDIĞA ÇAĞIRIYORUZ” CHP’li Bakırlıoğlu, “28 Mayısta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için herkesi oy kullanmaya ve sandığa sahip çıkmaya çağırıyoruz. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanı seçildiğinde 29 Mayıs sabahı herkes huzurlu, özgür bir ülkede uyanacak.” ifadesinde bulundu. “SÖZÜMÜZ SÖZ” CHP’li Bakırlıoğlu, “13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu verdiği tüm sözleri bir bir yerine getirecek. Esnafımız, çiftçimiz, emeklimiz, memurumuz, öğrencilerimiz rahat bir nefes alacak.” diyerek sözlerine son verdi. Musa AKAR
Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri ve il ilçe örgütleri özellikle ilk turda oy alamadıklarını düşündükleri köy ve mahallelere yöneldi. İl Başkanlığı tarafından hazırlanan program çerçevesinde çalışmalara hız verildi. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu Millet ittifakı ilçe başkanları ile birlikte Akhisar’da sanayi sitesi ve galericiler sitesi esnafını ziyaret etti.

Esnafın sorunlarını dinleyen CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığında tüm sorunların en kısa zamanda çözüleceği sözünü verdi.

“İĞRENÇ YALANLARA SIĞINIYORLAR”

CHP’li Bakırlıoğlu burada yaptığı açıklamada, “AKP’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi ömrü bitmiştir. Bu ülkeye dert ve sorundan başka bir şeye vermeyen bu iktidarın gitme vakti gelmiştir. Ama onlar gitmemek için her türlü kirli, ahlaksız, ve iftira propagandası ile iğrenç yalanlara sığınıyorlar.” açıklamasında bulundu.

“AKP’DEN KURTULMA ZAMANI GELDİ”

CHP’li Bakırlıoğlu, “Fetö terör örgütünü besleyip büyüten, ordumuza karşı düzenlenen kumpas davalarında onlarla işbirliği yapan, fetö’ye darbe yapacak kadar onlara güç veren AKP değimli? Gaffar Okkan’ın katili Hizbullah’ı meclise taşıyan AKP değil mi? Sözde çözüm sürecinde PKK ile anlaşan AKP değil mi? Kadınları evcil hayvan gibi gören, “sahiplendireceklerini” söyleyen katil Hizbullah’ın temsilcisi Hüda Par’ı kanatlarının altına alan AKP değil mi? Osman Öcalan’ı TRT ekranlarına çıkarıp AKP’ye oy istemediler mi? Şimdi kendilerine oy vermeyen herkese terörist diyorlar. Montajcı sahtekar mitinglerinde sahte videolar gösterdiğini itiraf etti. Şimdi AKP’den kurtulma zamanı geldi. Artık değişim zamanı.” dedi.

“VATANINI SEVEN HERKESİ SANDIĞA ÇAĞIRIYORUZ”

CHP’li Bakırlıoğlu, “28 Mayısta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için herkesi oy kullanmaya ve sandığa sahip çıkmaya çağırıyoruz. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanı seçildiğinde 29 Mayıs sabahı herkes huzurlu, özgür bir ülkede uyanacak.” ifadesinde bulundu.

“SÖZÜMÜZ SÖZ”

CHP’li Bakırlıoğlu, “13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu verdiği tüm sözleri bir bir yerine getirecek. Esnafımız, çiftçimiz, emeklimiz, memurumuz, öğrencilerimiz rahat bir nefes alacak.” diyerek sözlerine son verdi. Musa AKAR

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.