Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde mezuniyet sevinci

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.06.2024 - 17:22, Güncelleme: 07.06.2024 - 15:45
 

Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde mezuniyet sevinci

Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde mezuniyet sevinci
Turgutlu Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören minikler mezuniyet sevinci yaşadı.Turgutlu Belediyesinin okul öncesi eğitimi ve üç öğün beslenme programını ücretsiz vererek Türkiye’de bir ilke imza attığı Mustafa Kemal Mahallesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı. Kreşte öğrenim gören öğrenciler dönemin sona ermesi ile birlikte düzenlenen törenle diplomalarını alırken minik öğrenciler hazırladıkları dans gösterilerini de sundu. Mezuniyet törenine katılan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sorumlusu Metin Akgül, çocukların ve ailelerinin mutluluğunu paylaştı.Turgutlu Belediye Çetin Akın, “Turgutlu Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışımızı yerine getiriyoruz. Bu doğrultuda Türkiye’de bir ilke imza attığımız Mustafa Kemal Mahallesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezimizi geçtiğimiz yıllarda hizmete açtık, ikinci merkezimizi Albayrak Mahallemize kazandırdık. Önümüzdeki süreçte Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi sayılarımızı artırmayı planlıyoruz. Merkezimizde verdiğimiz güzel ve kaliteli eğitimle çocuklarımızın geleceğini hazırlıyoruz. Bize güvenerek çocuklarını bize emanet ettikleri için tüm ailelerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Mezun olan çocuklarımızın bundan sonraki hayatlarında da yolları ve bahtları açık olsun” dedi.
Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde mezuniyet sevinci
Turgutlu Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören minikler mezuniyet sevinci yaşadı.
Turgutlu Belediyesinin okul öncesi eğitimi ve üç öğün beslenme programını ücretsiz vererek Türkiye’de bir ilke imza attığı Mustafa Kemal Mahallesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı. Kreşte öğrenim gören öğrenciler dönemin sona ermesi ile birlikte düzenlenen törenle diplomalarını alırken minik öğrenciler hazırladıkları dans gösterilerini de sundu. Mezuniyet törenine katılan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sorumlusu Metin Akgül, çocukların ve ailelerinin mutluluğunu paylaştı.
Turgutlu Belediye Çetin Akın, “Turgutlu Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışımızı yerine getiriyoruz. Bu doğrultuda Türkiye’de bir ilke imza attığımız Mustafa Kemal Mahallesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezimizi geçtiğimiz yıllarda hizmete açtık, ikinci merkezimizi Albayrak Mahallemize kazandırdık. Önümüzdeki süreçte Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi sayılarımızı artırmayı planlıyoruz. Merkezimizde verdiğimiz güzel ve kaliteli eğitimle çocuklarımızın geleceğini hazırlıyoruz. Bize güvenerek çocuklarını bize emanet ettikleri için tüm ailelerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Mezun olan çocuklarımızın bundan sonraki hayatlarında da yolları ve bahtları açık olsun” dedi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.