Esenler’de YKS’ye geç kalan öğrenci kapıya tırmanarak içeri girmek istedi

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2024 - 13:38, Güncelleme: 08.06.2024 - 13:28
 

Esenler’de YKS’ye geç kalan öğrenci kapıya tırmanarak içeri girmek istedi

Esenler’de YKS’ye geç kalan öğrenci kapıya tırmanarak içeri girmek istedi
Türkiye genelinde bugün başlayan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ilk oturumu için Esenler Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne gelen bir öğrenci kapıların kapandığı anda içeri girmek istedi. Öğrenci, okulun demir kapısından tırmanarak içeri atladı. Görevliler içeriye almayınca geri dönerek kapıdan dışarı atlayarak çıkmak zorunda kaldığı o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu saat 10.15’te başladı. 165 dakika süren sınav için öğrenciler erken saatlerden itibaren sınava girecekleri okul önlerine velileri ve yakınları ile geldi. Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavı başladığı anda tüm kapılar kapandı.Demir kapıya tırmanarak okulun içine girmek istediKapıların kapandığı sırada sınava yetişmeye çalışan bir öğrenci, kapıya tırmanarak sınava girmeye çalıştı. Sınava girmeye çalışan öğrenciye kapıda bekleyen diğer veliler yardımcı olmaya çalışırken, içeri girmesini sağladı. Ancak görevliler müsaade etmeyince öğrenci tırmanarak girdiği kapıdan bu sefer dışarı doğru atlayarak çıkmak zorunda kaldığı o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
Esenler’de YKS’ye geç kalan öğrenci kapıya tırmanarak içeri girmek istedi
Türkiye genelinde bugün başlayan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ilk oturumu için Esenler Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne gelen bir öğrenci kapıların kapandığı anda içeri girmek istedi. Öğrenci, okulun demir kapısından tırmanarak içeri atladı. Görevliler içeriye almayınca geri dönerek kapıdan dışarı atlayarak çıkmak zorunda kaldığı o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu saat 10.15’te başladı. 165 dakika süren sınav için öğrenciler erken saatlerden itibaren sınava girecekleri okul önlerine velileri ve yakınları ile geldi. Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavı başladığı anda tüm kapılar kapandı.
Demir kapıya tırmanarak okulun içine girmek istedi
Kapıların kapandığı sırada sınava yetişmeye çalışan bir öğrenci, kapıya tırmanarak sınava girmeye çalıştı. Sınava girmeye çalışan öğrenciye kapıda bekleyen diğer veliler yardımcı olmaya çalışırken, içeri girmesini sağladı. Ancak görevliler müsaade etmeyince öğrenci tırmanarak girdiği kapıdan bu sefer dışarı doğru atlayarak çıkmak zorunda kaldığı o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.