ETV’YE KONUK OLAN ÖZKAYA: İYİ PARTİ’DE HİÇBİR DÜŞÜŞ OLMAZ

SİYASET 25.05.2023 - 16:44, Güncelleme: 25.05.2023 - 17:20
 

ETV’YE KONUK OLAN ÖZKAYA: İYİ PARTİ’DE HİÇBİR DÜŞÜŞ OLMAZ

İYİ Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Şenol Özkaya ETV’de yayınlanan Seçim Masası programında Belgin Koçak’ın konuğu oldu. İYİ Partili Özkaya, “İyi ki İYİ Parti var. İYİ Parti olmasaydı EYT olmazdı, öğrencilerin kredi sorunu çözülmezdi, İYİ Parti öneriyor iktidar yapıyor. Bu nedenle İYİ Parti’de hiçbir düşüş olmaz.” diye konuştu.
14 Mayıs’taki 1. Tur seçimleri öncesinde sahada en çok çalışan partinin İYİ Parti olduğunu belirten İYİ Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Şenol Özkaya, Manisa ve tüm ilçelerde her noktaya gidildiğini ve özverili bir çalışma gerçekleştirdiklerini vurguladı.    “SAHADAKİ EN GÜÇLÜ PARTİ İYİ PARTİ”   Özkaya, “Biz tüm ilçelere gittik. Adayımız çok aktif çalıştı. Örneğin; 10. Sıradaki Alaşehirli arkadaşımız müthiş çalıştı, gecesini gündüzüne kattı her yere gitti. Hekim olan Gürhan Özcan var mesela. Kendisi gündüz ameliyat yaptı gece sahaya çıktı. Gece saat 2’de ve 3’de eve döndü. Birgül hanım her yerdeydi, insanların o kadar hoşuna gitti ki... Kazım Bey ve Hasan Eryılmaz seri şekilde çalıştılar. Şenol Hanım kendisi Manisa’dan aday adayı olduğu andan itibaren 2. günden beri Manisa’daydı. Şuanda da Manisa’da çalışmalarını sürdürüyor. Adaylarımız ve teşkilatlarımızla sahadaki en güçlü parti İYİ Parti’ydi.” dedi.    “VEKİL SAYIMIZI KORUDUK”   Özkaya “Biz 2018 yılında Manisa’da yüzde 13.76 oy almışız, bu seçimde yüzde 11.06 oy aldık. Ama biz o yılda 1 vekil çıkardık bu yılda 1 vekil çıkardık. Yani vekilimize sahip çıkmışız. Millet İttifakı olarak da 1 vekil fazla çıkardık. Neden böyle oluyor? Çünkü biz ittifaklarla gidiyoruz. Manisa’da Millet İttifakı da Cumhur İttifakı da 5 vekil çıkardı. Burada bir düşüş varsa AK Parti’de var. Onlar 5 vekilden 4 vekile düştü.” diye söyledi.   “İYİ PARTİ ÖNERİYOR İKTİDAR YAPIYOR”   Özkaya “İyi ki İYİ Parti var. İYİ Parti olmasaydı EYT olmazdı, öğrencilerin kredi sorunu çözülmezdi, İYİ Parti öneriyor iktidar yapıyor. İYİ Parti neden bundan sonra güçsüz olsun ki? İYİ Parti çok projeler üretecek. İYİ Parti’de çok liyakatli kadrolar var. Bundan sonra da projelere devam edecek. O nedenle İYİ Parti de hiçbir düşüş olmaz.“ şeklinde konuştu.   “YURT DIŞINDA SANDIĞA KATILIM ARTTI”   Özkaya “Yurtdışında Millet İttifakı’nın ilk turda önde bitirdiği yerlerde artış oldu, müthiş bir katılım var. Zafer Partisi’nin de bize en az yüzde 1 buçuk 2 oranında kazandıracağına inanıyorum.” dedi.   “HERKES VATANI İÇİN OYUNA SAHİP ÇIKSIN”   Özkaya “Herkes vatanı için oyuna sahip çıksın, oyunu kullanmaya gitsin. Herkesin kendi kararıdır ama oyunu atarken geleceğini, bugüne kadar yapılanları, ekonomi terörünü, hayat pahalılığını ve kadın haklarını düşünsün. 1 oy 2 oydur. Siz 1 oy attığınız zaman karşı tarafın da bir oyu gitmiş oluyor. Biz sandıklara sahip çıkıyoruz, bu konuda tecrübe kazandık, kimsenin kuşkusu olmasın.” ifadelerini kullandı. Musa AKAR
İYİ Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Şenol Özkaya ETV’de yayınlanan Seçim Masası programında Belgin Koçak’ın konuğu oldu. İYİ Partili Özkaya, “İyi ki İYİ Parti var. İYİ Parti olmasaydı EYT olmazdı, öğrencilerin kredi sorunu çözülmezdi, İYİ Parti öneriyor iktidar yapıyor. Bu nedenle İYİ Parti’de hiçbir düşüş olmaz.” diye konuştu.

14 Mayıs’taki 1. Tur seçimleri öncesinde sahada en çok çalışan partinin İYİ Parti olduğunu belirten İYİ Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Şenol Özkaya, Manisa ve tüm ilçelerde her noktaya gidildiğini ve özverili bir çalışma gerçekleştirdiklerini vurguladı. 

 

“SAHADAKİ EN GÜÇLÜ PARTİ İYİ PARTİ”

 

Özkaya, “Biz tüm ilçelere gittik. Adayımız çok aktif çalıştı. Örneğin; 10. Sıradaki Alaşehirli arkadaşımız müthiş çalıştı, gecesini gündüzüne kattı her yere gitti. Hekim olan Gürhan Özcan var mesela. Kendisi gündüz ameliyat yaptı gece sahaya çıktı. Gece saat 2’de ve 3’de eve döndü. Birgül hanım her yerdeydi, insanların o kadar hoşuna gitti ki... Kazım Bey ve Hasan Eryılmaz seri şekilde çalıştılar. Şenol Hanım kendisi Manisa’dan aday adayı olduğu andan itibaren 2. günden beri Manisa’daydı. Şuanda da Manisa’da çalışmalarını sürdürüyor. Adaylarımız ve teşkilatlarımızla sahadaki en güçlü parti İYİ Parti’ydi.” dedi. 

 

“VEKİL SAYIMIZI KORUDUK”

 

Özkaya “Biz 2018 yılında Manisa’da yüzde 13.76 oy almışız, bu seçimde yüzde 11.06 oy aldık. Ama biz o yılda 1 vekil çıkardık bu yılda 1 vekil çıkardık. Yani vekilimize sahip çıkmışız. Millet İttifakı olarak da 1 vekil fazla çıkardık. Neden böyle oluyor? Çünkü biz ittifaklarla gidiyoruz.

Manisa’da Millet İttifakı da Cumhur İttifakı da 5 vekil çıkardı. Burada bir düşüş varsa AK Parti’de var. Onlar 5 vekilden 4 vekile düştü.” diye söyledi.

 

“İYİ PARTİ ÖNERİYOR İKTİDAR YAPIYOR”

 

Özkaya “İyi ki İYİ Parti var. İYİ Parti olmasaydı EYT olmazdı, öğrencilerin kredi sorunu çözülmezdi, İYİ Parti öneriyor iktidar yapıyor. İYİ Parti neden bundan sonra güçsüz olsun ki? İYİ Parti çok projeler üretecek. İYİ Parti’de çok liyakatli kadrolar var. Bundan sonra da projelere devam edecek. O nedenle İYİ Parti de hiçbir düşüş olmaz.“ şeklinde konuştu.

 

“YURT DIŞINDA SANDIĞA KATILIM ARTTI”

 

Özkaya “Yurtdışında Millet İttifakı’nın ilk turda önde bitirdiği yerlerde artış oldu, müthiş bir katılım var. Zafer Partisi’nin de bize en az yüzde 1 buçuk 2 oranında kazandıracağına inanıyorum.” dedi.

 

“HERKES VATANI İÇİN OYUNA SAHİP ÇIKSIN”

 

Özkaya “Herkes vatanı için oyuna sahip çıksın, oyunu kullanmaya gitsin. Herkesin kendi kararıdır ama oyunu atarken geleceğini, bugüne kadar yapılanları, ekonomi terörünü, hayat pahalılığını ve kadın haklarını düşünsün. 1 oy 2 oydur. Siz 1 oy attığınız zaman karşı tarafın da bir oyu gitmiş oluyor. Biz sandıklara sahip çıkıyoruz, bu konuda tecrübe kazandık, kimsenin kuşkusu olmasın.” ifadelerini kullandı. Musa AKAR

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.