FACTORY BAKLAVA MANİSA'DA HİZMETE BAŞLADI

MANİSA 22.09.2024 - 15:17, Güncelleme: 22.09.2024 - 15:17
 

FACTORY BAKLAVA MANİSA'DA HİZMETE BAŞLADI

Manisa'nın Yunusemre ilçesinin Güzelyurt Mahallesi'nde Factory Baklava, açılış töreninin ardından hizmete başladı. ETV mikrofonlarına yaptığı açıklamada yaşadığı heyecanı anlatan Factory Baklava işletme sahibi Emre Çevik, "Tüm Manisa halkını işletmemize bekliyoruz çünkü onları ağırlamaktan büyük onur duyarız" dedi
Emre Çevik'in hizmete sunduğu Factory Baklava'nın açılış törenine Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Yıldırım, Şehzadeler Mühendislik A.Ş Genel Müdürü Umut Çetin ve birçok davetli katıldı. "HAYIRLI KAZANÇLAR DİLİYORUM" Açılış töreninde konuşan Başkan Durbay, "Bu zorlu ekonomik şartlara rağmen böyle güzel firmaların Manisa'ya hizmet etmesi çok değerli. Bu güzel işletmeyi kentimize kazandırdığı için Emre Bey'e teşekkürlerimi iletiyorum. Hayırlı, uğurlu ve bol bereketli kazançlar diliyorum." açıklamasında bulundu. ÇEVİK’TEN MANİSALILARA DAVET Açılış töreni sonrası ETV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunan firma sahibi Çevik, "Asıl işimiz fıstık ve fıstık toptancılığı işini yapıyoruz. Birçok baklavaya da ürün teminini yapıyoruz. Ege Bölgesi'nde ilk olarak Manisa'dan başlamak istedik. Manisa ve Ege Bölgesi'ne gerçek hizmeti sunmak için böyle bir girişimimiz oldu. Baklavacı dostlarımızın da desteği ile birlikte bu işe adım attık. Şöbiyet, baklava, dolama, özel fıstık sarma ve birçok çeşidimiz işletmemizde bulunuyor. Tüm Manisa halkını işletmemize bekliyoruz çünkü onları ağırlamaktan büyük onur duyarız." ifadesinde bulundu. (Serdar Fazlı Atalanlılar)
Manisa'nın Yunusemre ilçesinin Güzelyurt Mahallesi'nde Factory Baklava, açılış töreninin ardından hizmete başladı. ETV mikrofonlarına yaptığı açıklamada yaşadığı heyecanı anlatan Factory Baklava işletme sahibi Emre Çevik, "Tüm Manisa halkını işletmemize bekliyoruz çünkü onları ağırlamaktan büyük onur duyarız" dedi

Emre Çevik'in hizmete sunduğu Factory Baklava'nın açılış törenine Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Yıldırım, Şehzadeler Mühendislik A.Ş Genel Müdürü Umut Çetin ve birçok davetli katıldı.

"HAYIRLI KAZANÇLAR DİLİYORUM"

Açılış töreninde konuşan Başkan Durbay, "Bu zorlu ekonomik şartlara rağmen böyle güzel firmaların Manisa'ya hizmet etmesi çok değerli. Bu güzel işletmeyi kentimize kazandırdığı için Emre Bey'e teşekkürlerimi iletiyorum. Hayırlı, uğurlu ve bol bereketli kazançlar diliyorum." açıklamasında bulundu.

ÇEVİK’TEN MANİSALILARA DAVET

Açılış töreni sonrası ETV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunan firma sahibi Çevik, "Asıl işimiz fıstık ve fıstık toptancılığı işini yapıyoruz. Birçok baklavaya da ürün teminini yapıyoruz. Ege Bölgesi'nde ilk olarak Manisa'dan başlamak istedik. Manisa ve Ege Bölgesi'ne gerçek hizmeti sunmak için böyle bir girişimimiz oldu. Baklavacı dostlarımızın da desteği ile birlikte bu işe adım attık. Şöbiyet, baklava, dolama, özel fıstık sarma ve birçok çeşidimiz işletmemizde bulunuyor. Tüm Manisa halkını işletmemize bekliyoruz çünkü onları ağırlamaktan büyük onur duyarız." ifadesinde bulundu. (Serdar Fazlı Atalanlılar)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.