Gölpazarı’nda rekor kan bağışı

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2024 - 16:02, Güncelleme: 21.07.2024 - 13:35
 

Gölpazarı’nda rekor kan bağışı

Gölpazarı’nda rekor kan bağışı
Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde rekor kan bağışı yapıldı.Gölpazarı’na 3 ayda bir Eskişehir Kan Merkezi’nden gelen ekipler halkın yoğun ilgisiyle karşılaşmaya devam ediyor. Bu ay gelen ekipler, 40 adet kan bağışında bulunan vatandaşla bir araya geldi.Kan bağışında bulunan vatandaşlara plaket ve madalya ödülleri veriliyor. Kan bağışında bulunan vatandaşlar düzenli kan bağışının hayat kurtardığını belirterek çevredeki insanların bu duruma teşvik edilmesini gerektiğinin altını çizdi.
Gölpazarı’nda rekor kan bağışı
Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde rekor kan bağışı yapıldı.
Gölpazarı’na 3 ayda bir Eskişehir Kan Merkezi’nden gelen ekipler halkın yoğun ilgisiyle karşılaşmaya devam ediyor. Bu ay gelen ekipler, 40 adet kan bağışında bulunan vatandaşla bir araya geldi.
Kan bağışında bulunan vatandaşlara plaket ve madalya ödülleri veriliyor. Kan bağışında bulunan vatandaşlar düzenli kan bağışının hayat kurtardığını belirterek çevredeki insanların bu duruma teşvik edilmesini gerektiğinin altını çizdi.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.