İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ ÖZTÜRK, YUMRUKAYA VE GÖDE’Yİ AĞIRLADI

YEREL 11.06.2024 - 14:55, Güncelleme: 11.06.2024 - 15:11
 

İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ ÖZTÜRK, YUMRUKAYA VE GÖDE’Yİ AĞIRLADI

ETV Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk'ü makamında ziyaret etti.
Yapılan görüşmeye Manisa İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcıları Serdar Mersinli, Ali Gök, Mustafa Gündoğar, ETV program sunucusu ve Denge Gazetesi köşe yazarı Doğan Göde de katıldı. YUMRUKAYA'DA ÖZTÜRK'E DAVET Tarımın Manisa için önemine vurgu yapan Yumrukaya, "Öncelikle bizi misafirperver bir şekilde ağırladığı için Öztürk'e teşekkür ederim. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün hem köylerimiz hem de kentimiz için yaptığı çalışmalar hakkında bilgi edindik. Başarılı çalışmalarından dolayı başta Öztürk olmak üzere tüm ekibi tebrik ederim. ETV'nin kapıları tarım ile ilgili olarak yapılacak tüm programlara sonuna kadar açıktır." dedi. ÖZTÜRK’TEN ZİYARET TEŞEKKÜRÜ Yapılan ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Öztürk, "Yumrukaya ile birlikte tarımla ilgili olarak güncel konuları değerlendirme fırsatı bulduk. Yapılan çalışmalar ve projelere ilişkin de görüş alışverişinde bulunduk. Yumrukaya ve Göde'nin ziyareti beni oldukça mutlu etti. Nazik ziyaretleri için Yumrukaya ve Göde'ye teşekkür ederken, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim. Biz kendi mecralarımızdan yayınlar yaparak hizmetlerimizi duyurmak ve ihtiyacı olan üreticimize destek olmak için çabalıyoruz ama ETV/Denge Gazetesi aracılığıyla bunları duyurmak çok daha etkili. Bu konuda girişimlerimiz ve yayınlarımız olacak." ifadesinde bulundu. Görkem Küçük 
ETV Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Yapılan görüşmeye Manisa İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcıları Serdar Mersinli, Ali Gök, Mustafa Gündoğar, ETV program sunucusu ve Denge Gazetesi köşe yazarı Doğan Göde de katıldı.

YUMRUKAYA'DA ÖZTÜRK'E DAVET

Tarımın Manisa için önemine vurgu yapan Yumrukaya, "Öncelikle bizi misafirperver bir şekilde ağırladığı için Öztürk'e teşekkür ederim. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün hem köylerimiz hem de kentimiz için yaptığı çalışmalar hakkında bilgi edindik. Başarılı çalışmalarından dolayı başta Öztürk olmak üzere tüm ekibi tebrik ederim. ETV'nin kapıları tarım ile ilgili olarak yapılacak tüm programlara sonuna kadar açıktır." dedi.

ÖZTÜRK’TEN ZİYARET TEŞEKKÜRÜ

Yapılan ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Öztürk, "Yumrukaya ile birlikte tarımla ilgili olarak güncel konuları değerlendirme fırsatı bulduk. Yapılan çalışmalar ve projelere ilişkin de görüş alışverişinde bulunduk. Yumrukaya ve Göde'nin ziyareti beni oldukça mutlu etti. Nazik ziyaretleri için Yumrukaya ve Göde'ye teşekkür ederken, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim. Biz kendi mecralarımızdan yayınlar yaparak hizmetlerimizi duyurmak ve ihtiyacı olan üreticimize destek olmak için çabalıyoruz ama ETV/Denge Gazetesi aracılığıyla bunları duyurmak çok daha etkili. Bu konuda girişimlerimiz ve yayınlarımız olacak." ifadesinde bulundu. Görkem Küçük 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.