İYİ PARTİLİ AKAN MESLEK SORUNLARINA KULAK VERDİ

SİYASET 23.11.2023 - 13:46, Güncelleme: 23.11.2023 - 13:46
 

İYİ PARTİLİ AKAN MESLEK SORUNLARINA KULAK VERDİ

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, ilçede yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında oda ve dernek ziyaretlerine devam ederek mesleki sorunları dinliyor. Başkan Akan, 2 günde 7 odayı ziyaret etti. İYİ Partili Akan, “Hep birlikte Yunusemre'yi daha İYİ yapmak için oylarınıza ve desteklerinize talibim.” dedi.
Yunusemre'de etkili bir şekilde yürüttüğü seçim çalışmasıyla adından sıkça söz ettiren İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan'ın oda ve derneklerle yaptığı buluşmalar devam ediyor. Başkan adayı Akan bu kapsamda 2 günde 7 odayı ziyaret ederek mesleki sorunları dinledi. AKAN’IN MESLEK TEMSİLCİLERİ ZİYARETLERİ SÜRECEK Manisa Akademik Odalar Birliği, Harita Mühendisleri Odası, Ziraat Odası, Lokantacılar Kebapçılar Tatlıcılar ve Yoğurtçular Odası, Veteriner Hekimler Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası ile Diş Hekimleri Odası'nı ziyaret eden Başkan Akan, bu hafta içerisinde ilçedeki meslek temsilcileri buluşmalarını tamamlayacak. "SİZLER İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR" İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan oda ve dernek ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, "İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı görevimden bu yana 5 yıldır ilçemizdeki oda ve dernekleri düzenli olarak ziyaret ederek meslek temsilcilerimizle buluşmalar gerçekleştiriyoruz. Seçim çalışmamız kapsamında da oda ve dernek başkanlarımız ile yöneticileriyle buluşup sorunlarını dinledik. Özellikle esnaf odalarının sorunları, yerel yönetimlerin katkılarıyla büyük bir ölçüde azalacak durumda. Sizlere söz veriyorum ki bize teveccüh göstererek belediye başkanı yaparsanız sizler için hazırladığımız projeleri, seçilmemin ardından ilk gün yürürlüğe koyacağım. Hep birlikte Yunusemre'yi daha İYİ yapmak için oylarınıza ve desteklerinize talibim" Haber Merkezi
İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, ilçede yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında oda ve dernek ziyaretlerine devam ederek mesleki sorunları dinliyor. Başkan Akan, 2 günde 7 odayı ziyaret etti. İYİ Partili Akan, “Hep birlikte Yunusemre'yi daha İYİ yapmak için oylarınıza ve desteklerinize talibim.” dedi.

Yunusemre'de etkili bir şekilde yürüttüğü seçim çalışmasıyla adından sıkça söz ettiren İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan'ın oda ve derneklerle yaptığı buluşmalar devam ediyor. Başkan adayı Akan bu kapsamda 2 günde 7 odayı ziyaret ederek mesleki sorunları dinledi.

AKAN’IN MESLEK TEMSİLCİLERİ ZİYARETLERİ SÜRECEK

Manisa Akademik Odalar Birliği, Harita Mühendisleri Odası, Ziraat Odası, Lokantacılar Kebapçılar Tatlıcılar ve Yoğurtçular Odası, Veteriner Hekimler Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası ile Diş Hekimleri Odası'nı ziyaret eden Başkan Akan, bu hafta içerisinde ilçedeki meslek temsilcileri buluşmalarını tamamlayacak.

"SİZLER İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR"

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan oda ve dernek ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, "İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı görevimden bu yana 5 yıldır ilçemizdeki oda ve dernekleri düzenli olarak ziyaret ederek meslek temsilcilerimizle buluşmalar gerçekleştiriyoruz. Seçim çalışmamız kapsamında da oda ve dernek başkanlarımız ile yöneticileriyle buluşup sorunlarını dinledik. Özellikle esnaf odalarının sorunları, yerel yönetimlerin katkılarıyla büyük bir ölçüde azalacak durumda. Sizlere söz veriyorum ki bize teveccüh göstererek belediye başkanı yaparsanız sizler için hazırladığımız projeleri, seçilmemin ardından ilk gün yürürlüğe koyacağım. Hep birlikte Yunusemre'yi daha İYİ yapmak için oylarınıza ve desteklerinize talibim" Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.