İYİ PARTİLİ AKAN: VİZYON PROJELERİMİZ HAZIR

SİYASET 06.12.2023 - 15:07, Güncelleme: 06.12.2023 - 15:07
 

İYİ PARTİLİ AKAN: VİZYON PROJELERİMİZ HAZIR

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, Yunusemre'nin 87 mahallesi için de projelerinin hazır olduğunu söyledi. Bölgedeki sorunları tek tek dinlediklerini vurgulayan Tufan Akan, "Kenti rahatlatarak marka bir şehir yaratmak için geliyoruz" açıklamasında bulundu.
Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken, İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkanı Tufan Akan ilçeyi kapı kapı gezerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. İYİ Partili Belediye Başkan Akan, tespit ettiği sorunların çözümlerine çalışarak ilçedeki 87 mahalle için proje hazırladı. Tufan Akan, mahalle bazlı projeleri tek tek açıklamaya başlayacağını duyurdu. "YUNUSEMRE'NİN KADERİNİ HEP BİRLİKTE DEĞİŞTİRELİM" İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, "Partimizin Yunusemre Belediye Başkan adayı olarak ilan edilmemizin hemen ardından dur durak bilmeden mahallelere indik. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek yaşadıkları bölgedeki sorunları tek tek dinledik. İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı'ndaki 5 yıllık görev sürem boyunca ilçemizin 87 mahallesinde yaşanan aksaklıkları tespit etmiştik. Şimdi projelerimizi açıklama zamanı. 87 mahallemizde bölgesel bazlı projelerimiz hazır. Yunusemre'yi rahatlatarak her anlamda bir marka şehir yaratmakta kararlıyız. Gelin, Yunusemre'nin kaderini hep birlikte değiştirelim" Haber Merkezi
İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, Yunusemre'nin 87 mahallesi için de projelerinin hazır olduğunu söyledi. Bölgedeki sorunları tek tek dinlediklerini vurgulayan Tufan Akan, "Kenti rahatlatarak marka bir şehir yaratmak için geliyoruz" açıklamasında bulundu.

Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken, İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkanı Tufan Akan ilçeyi kapı kapı gezerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. İYİ Partili Belediye Başkan Akan, tespit ettiği sorunların çözümlerine çalışarak ilçedeki 87 mahalle için proje hazırladı. Tufan Akan, mahalle bazlı projeleri tek tek açıklamaya başlayacağını duyurdu.

"YUNUSEMRE'NİN KADERİNİ HEP BİRLİKTE DEĞİŞTİRELİM"

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, "Partimizin Yunusemre Belediye Başkan adayı olarak ilan edilmemizin hemen ardından dur durak bilmeden mahallelere indik. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek yaşadıkları bölgedeki sorunları tek tek dinledik. İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı'ndaki 5 yıllık görev sürem boyunca ilçemizin 87 mahallesinde yaşanan aksaklıkları tespit etmiştik. Şimdi projelerimizi açıklama zamanı. 87 mahallemizde bölgesel bazlı projelerimiz hazır. Yunusemre'yi rahatlatarak her anlamda bir marka şehir yaratmakta kararlıyız. Gelin, Yunusemre'nin kaderini hep birlikte değiştirelim" Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.