İYİ PARTİLİ KARADAĞ’DAN EV ZİYARETLERİ

SİYASET 21.11.2023 - 15:49, Güncelleme: 21.11.2023 - 15:49
 

İYİ PARTİLİ KARADAĞ’DAN EV ZİYARETLERİ

İYİ Parti’nin Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ vatandaşlarla iç içe seçim çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam eden İYİ Partili Karadağ samimiyetini ilk günden göstermeye başladı. Karadağ, “İstiyorum ki sıkılmadık el bırakmayalım. Dinlenmedik dert kalmasın. Vatandaşlarımız sorunlarını anlatsın, biz not alalım.” ifadesinde bulundu.
Yörenin insanı olan Karadağ’a vatandaşlardan da ilgi büyük. Yıllardır siyaset ve iş yaşamında üstlenmiş olduğu görevlerle toplumda karşılık oluşturan Ahmet Karadağ’dan vatandaşlar Bizim Ahmet diye bahsetmeye başladılar. Gün içinde pek çok ziyaret gerçekleştirerek Şehzadeler sakinlerinin sorunlarını dinleyen Karadağ önceki akşamda kendisine yapılan sofra davetine kayıtsız kalmadı. Dilşikar Mahallesi’nde ev ziyareti gerçekleştirerek hem aile hem de mahalle sakinleriyle bir araya geldi. “SORUNLARIMIZI DİNLEDİLER” Beklenti ve şikâyetçi oldukları konuları birebir Başkan Adayı Ahmet Karadağ’a ilettiklerinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren ev sahipleri “Başkanımıza davetimize katıldıkları için teşekkür ederiz. Bizlerde samimiyetini yakından görmüş olduk. Sorunlarımızı dinlediler, her birini tek tek not aldılar. Birlikte çay içmek ve soframızı paylaşmaktan gurur duyduk. Yoğun çalışma temposunda bizlere zaman ayırıp dinleyeceğini hiç tahmin etmemiştik. Boşuna Bizim Ahmet demiyorlar. Gerçekten hepimizin ailesinden birisi gibi olduğunu yan yana gelince hissettik. Her şey için teşekkür ederiz.” dediler. “HEMŞEHRİLERİM RAHAT OLSUN” İYİ Parti’nin Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ ise; “Çok yoğun bir tempoyla başladık. Ancak istiyorum ki sıkılmadık el bırakmayalım. Dinlenmedik dert kalmasın. Vatandaşlarımız sorunlarını anlatsın, biz not alalım. Allah nasip eder ve görev emaneti bizlere verilirse sonrasında da gelip yakamıza yapışıp hesap sorabilsinler. Biz Şehzadeler’de bir arada yaşıyoruz. Birbirimizi dinlememiz, sorunlarımıza birlikte çözüm bulabilmemiz lazım. Hemşehrilerim rahat olsun. Onlara rağmen değil onlarla birlikte yöneteceğimiz bir dönemi başlatacağız. Bugünde bizleri sofralarına davet eden kıymetli komşularımıza teşekkür ederim. İnşallah günü geldiğinde Şehzadeler’de oluşturacağımız nefes alan sosyal alanlarda çayımızı birlikte içeceğiz.” dedi. Haber Merkezi
İYİ Parti’nin Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ vatandaşlarla iç içe seçim çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam eden İYİ Partili Karadağ samimiyetini ilk günden göstermeye başladı. Karadağ, “İstiyorum ki sıkılmadık el bırakmayalım. Dinlenmedik dert kalmasın. Vatandaşlarımız sorunlarını anlatsın, biz not alalım.” ifadesinde bulundu.

Yörenin insanı olan Karadağ’a vatandaşlardan da ilgi büyük. Yıllardır siyaset ve iş yaşamında üstlenmiş olduğu görevlerle toplumda karşılık oluşturan Ahmet Karadağ’dan vatandaşlar Bizim Ahmet diye bahsetmeye başladılar. Gün içinde pek çok ziyaret gerçekleştirerek Şehzadeler sakinlerinin sorunlarını dinleyen Karadağ önceki akşamda kendisine yapılan sofra davetine kayıtsız kalmadı. Dilşikar Mahallesi’nde ev ziyareti gerçekleştirerek hem aile hem de mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

“SORUNLARIMIZI DİNLEDİLER”

Beklenti ve şikâyetçi oldukları konuları birebir Başkan Adayı Ahmet Karadağ’a ilettiklerinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren ev sahipleri “Başkanımıza davetimize katıldıkları için teşekkür ederiz. Bizlerde samimiyetini yakından görmüş olduk. Sorunlarımızı dinlediler, her birini tek tek not aldılar. Birlikte çay içmek ve soframızı paylaşmaktan gurur duyduk. Yoğun çalışma temposunda bizlere zaman ayırıp dinleyeceğini hiç tahmin etmemiştik. Boşuna Bizim Ahmet demiyorlar. Gerçekten hepimizin ailesinden birisi gibi olduğunu yan yana gelince hissettik. Her şey için teşekkür ederiz.” dediler.

“HEMŞEHRİLERİM RAHAT OLSUN”

İYİ Parti’nin Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ ise; “Çok yoğun bir tempoyla başladık. Ancak istiyorum ki sıkılmadık el bırakmayalım. Dinlenmedik dert kalmasın. Vatandaşlarımız sorunlarını anlatsın, biz not alalım. Allah nasip eder ve görev emaneti bizlere verilirse sonrasında da gelip yakamıza yapışıp hesap sorabilsinler. Biz Şehzadeler’de bir arada yaşıyoruz. Birbirimizi dinlememiz, sorunlarımıza birlikte çözüm bulabilmemiz lazım. Hemşehrilerim rahat olsun. Onlara rağmen değil onlarla birlikte yöneteceğimiz bir dönemi başlatacağız. Bugünde bizleri sofralarına davet eden kıymetli komşularımıza teşekkür ederim. İnşallah günü geldiğinde Şehzadeler’de oluşturacağımız nefes alan sosyal alanlarda çayımızı birlikte içeceğiz.” dedi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.