İYİ PARTİLİ SUNAT’TAN SOMA’DA ‘ADALET’ ÇIKIŞI

SİYASET 14.05.2024 - 14:17, Güncelleme: 14.05.2024 - 14:17
 

İYİ PARTİLİ SUNAT’TAN SOMA’DA ‘ADALET’ ÇIKIŞI

İYİ Parti İl Başkanı Ali Zafer İksir ve partililerle birlikte kendi memleketi Soma’da yaşanan facianın 10.yılında 301 Maden Şehidini anma törenlerine katılan İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat, “Yıllar geçmesine rağmen Soma için adalet hala tecelli etmedi” dedi.
Soma Maden Şehitliğinde düzenlenen törene katılan İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat, mezarlarla karanfil bırakarak, dua etti. Madenci yakınları ile bir araya gelerek, dertlerini dinleyen Sunat, madenci yakınlarına sarılarak acılarını paylaştı. “10 YILIN SONUNDA NE ADALET TECELLİ ETTİ, NE VERİLEN SÖZLER TUTULDU” Maden Şehitliğinde basın mensuplarına konuşan Sunat, yargılama sürecinin tekrar başlatılması gerektiğine vurgu yaparak gereken cezaların verilmesi gerektiğini söyledi. Vekil Sunat, “10 yıl önce gereken denetimlerin yapılmaması, mevzuata uygun davranılmamasının getirdiği büyük bir katliam yaşadık. 301 madencimizi burada tekrar saygı ve rahmetle anıyoruz. Elim facianın üzerinden 10 sene geçmiş olmasına rağmen hala adalet tecelli etmiş durumda değil. Adaletin kaybolduğu yerde, inançta, güvende kaybolur. Bizler Soma dava sürecinin yeniden başlatılmasını ve bu faciada dönemin enerji bakanından en alt kademeye kadar kimlerin sorumluluğu var ise yargılanarak hak ettikleri cezayı almalarını istiyoruz. Biz İYİ Parti olarak Soma’nın adalet mücadelesinin sonuna kadar arkasında olacağız” dedi. Haber Merkezi
İYİ Parti İl Başkanı Ali Zafer İksir ve partililerle birlikte kendi memleketi Soma’da yaşanan facianın 10.yılında 301 Maden Şehidini anma törenlerine katılan İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat, “Yıllar geçmesine rağmen Soma için adalet hala tecelli etmedi” dedi.

Soma Maden Şehitliğinde düzenlenen törene katılan İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat, mezarlarla karanfil bırakarak, dua etti. Madenci yakınları ile bir araya gelerek, dertlerini dinleyen Sunat, madenci yakınlarına sarılarak acılarını paylaştı.

“10 YILIN SONUNDA NE ADALET TECELLİ ETTİ, NE VERİLEN SÖZLER TUTULDU”

Maden Şehitliğinde basın mensuplarına konuşan Sunat, yargılama sürecinin tekrar başlatılması gerektiğine vurgu yaparak gereken cezaların verilmesi gerektiğini söyledi. Vekil Sunat, “10 yıl önce gereken denetimlerin yapılmaması, mevzuata uygun davranılmamasının getirdiği büyük bir katliam yaşadık. 301 madencimizi burada tekrar saygı ve rahmetle anıyoruz. Elim facianın üzerinden 10 sene geçmiş olmasına rağmen hala adalet tecelli etmiş durumda değil. Adaletin kaybolduğu yerde, inançta, güvende kaybolur. Bizler Soma dava sürecinin yeniden başlatılmasını ve bu faciada dönemin enerji bakanından en alt kademeye kadar kimlerin sorumluluğu var ise yargılanarak hak ettikleri cezayı almalarını istiyoruz. Biz İYİ Parti olarak Soma’nın adalet mücadelesinin sonuna kadar arkasında olacağız” dedi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.