KARNE ALAN ÖĞRENCİLERİ GENEL VE DURBAY TEBRİK ETTİ

GENEL 14.06.2024 - 17:31, Güncelleme: 14.06.2024 - 17:31
 

KARNE ALAN ÖĞRENCİLERİ GENEL VE DURBAY TEBRİK ETTİ

Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı ilkokul ve ortaokullarda okuyan 20 milyondan fazla öğrenci bugün karnelerini alarak yaz tatiline çıktı. ETV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunan Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay karnelerini alan öğrencileri tebrik etti.
20 milyondan fazla öğrenci bugün karnelerini alarak yaz tatiline çıkarken, Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ETV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. "ÇOCUKLARIMIZ BOL BOL DİNLENSİNLER" Kaymakam Genel, "2023-2024 eğitim ve öğretim sezonu bugün itibariyle sona erdi. Bütün çocuklarımıza sağlık ve başarılarla dolu bir ömür diliyorum. Yaz tatilinde çocuklarımız bol bol eğlensinler ve dinlensinler. Çocuklarımızın gelecekleri ve bahtları açık olsun. Manisa'nın eğitim konusunda iyi bir seviyede olduğunu düşünüyorum. Hem Şehzadeler hem de Manisa genelinde şampiyonlar çıkartıyoruz. Bütün çocuklarımız hayallerini gerçekleştirsin ve yüzleri hep gülsün. Ailelerimiz sağlık ve sıhhatli olsun. Onlara da iyi tatiller yapıyorum." "ÇOCUKLARIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ" İşbirliği vurgusunda bulunan Başkan Durbay, "Öncelikle bugün karne ve mezuniyet heyecanı yaşayan öğrencilerimizi başarılı bir sezon geçirdikleri için tebrik ediyorum ve heyecanlarını paylaşıyorum. Bu zorlu eğitim ve öğretim hayatında hem öğretmenlerimize hem velilerimize çok büyük işler düşüyordu, onları da kutluyorum. Çocuklarımızın çok keyifli bir yaz tatili geçirmelerini diliyorum. Biz de yaz kurslarımızla birlikte çocuklarımızın her daim yanındayız. Önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında da Şehzadeler Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü desteğimizi hem çocuklarımıza hem de öğretmenlerimize vermeye hazırız." açıklamasında bulundu. Belgin Koçak
Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı ilkokul ve ortaokullarda okuyan 20 milyondan fazla öğrenci bugün karnelerini alarak yaz tatiline çıktı. ETV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunan Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay karnelerini alan öğrencileri tebrik etti.

20 milyondan fazla öğrenci bugün karnelerini alarak yaz tatiline çıkarken,  Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ETV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

"ÇOCUKLARIMIZ BOL BOL DİNLENSİNLER"

Kaymakam Genel, "2023-2024 eğitim ve öğretim sezonu bugün itibariyle sona erdi. Bütün çocuklarımıza sağlık ve başarılarla dolu bir ömür diliyorum. Yaz tatilinde çocuklarımız bol bol eğlensinler ve dinlensinler. Çocuklarımızın gelecekleri ve bahtları açık olsun. Manisa'nın eğitim konusunda iyi bir seviyede olduğunu düşünüyorum. Hem Şehzadeler hem de Manisa genelinde şampiyonlar çıkartıyoruz. Bütün çocuklarımız hayallerini gerçekleştirsin ve yüzleri hep gülsün. Ailelerimiz sağlık ve sıhhatli olsun. Onlara da iyi tatiller yapıyorum."

"ÇOCUKLARIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ"

İşbirliği vurgusunda bulunan Başkan Durbay, "Öncelikle bugün karne ve mezuniyet heyecanı yaşayan öğrencilerimizi başarılı bir sezon geçirdikleri için tebrik ediyorum ve heyecanlarını paylaşıyorum. Bu zorlu eğitim ve öğretim hayatında hem öğretmenlerimize hem velilerimize çok büyük işler düşüyordu, onları da kutluyorum. Çocuklarımızın çok keyifli bir yaz tatili geçirmelerini diliyorum. Biz de yaz kurslarımızla birlikte çocuklarımızın her daim yanındayız. Önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında da Şehzadeler Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü desteğimizi hem çocuklarımıza hem de öğretmenlerimize vermeye hazırız." açıklamasında bulundu. Belgin Koçak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.