Körfez’de 3 kaçak yapı yıkıldı

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2024 - 17:38, Güncelleme: 25.07.2024 - 16:24
 

Körfez’de 3 kaçak yapı yıkıldı

Körfez’de 3 kaçak yapı yıkıldı
Körfez Belediyesi ekipleri, Yukarı Hereke bölgesinde orman arazisi üzerine yapılan ve yapımı devam eden 3 kaçak yapıyı yıktı.Kırsal alanlarda imara aykırı ve orman arazisi içerisinde yer alan 3 yapıyı tespit eden Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, gerekli yasal mevzuatın tamamlanması ile birlikte yıkım işlemi gerçekleştirdi. Zabıta ve jandarma ekiplerinin de yer aldığı yıkımda, kaçak yapılar Fen İşleri Müdürlüğü ile birlikte yürütülen çalışmalar sonrasında yıkıldı.
Körfez’de 3 kaçak yapı yıkıldı
Körfez Belediyesi ekipleri, Yukarı Hereke bölgesinde orman arazisi üzerine yapılan ve yapımı devam eden 3 kaçak yapıyı yıktı.
Kırsal alanlarda imara aykırı ve orman arazisi içerisinde yer alan 3 yapıyı tespit eden Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, gerekli yasal mevzuatın tamamlanması ile birlikte yıkım işlemi gerçekleştirdi. Zabıta ve jandarma ekiplerinin de yer aldığı yıkımda, kaçak yapılar Fen İşleri Müdürlüğü ile birlikte yürütülen çalışmalar sonrasında yıkıldı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.