LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI GÖSTERİ

KÜLTÜR SANAT 09.11.2023 - 12:27, Güncelleme: 09.11.2023 - 12:27
 

LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI GÖSTERİ

Fatih Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Cumhuriyetin 100. Yılını kutlamak ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85.yılında anmak amacıyla Cumhuriyet yolunda Atatürk” isimli etkinlik düzenledi. 44 öğrencinin hazırladığı program izleyenler tarafından büyük bir beğeni topladı.
Program Orkestra, anlatıcılar ve halk oyunları olmak üzere 44 öğrencinin hazırladığı program izleyenler tarafından büyük bir beğeni topladı. “TÜM ÖĞRENCİLERİMİ VE ÖĞRETMENLERİMİ KUTLUYORUM” Fatih Anadolu Lisesi okul müdürü Serdar Dinçer  "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ ü saygı sevgi ve minnetle anıyoruz Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşku ve gururla kutluyoruz bu programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrencilerimi ve öğretmenlerimi kutluyorum" dedi. “ÜLKEMİZİN YARINLARINDA SÖZ SAHİBİ OLACAKLAR” Yunusemre ilçe milli eğitim müdürü Yıldıray Demirtaş "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum. Bu öğrencilerimiz ülkemizin yarınlarında söz sahibi olacaklar. Geçmişini bilerek geleceğe yürüyen bu gençlerle gurur duyuyoruz. Çok güzel ve özenle hazırlanılmış bir program izledik. Emeği geçenleri kutluyorum"  dedi. Davetliler ile programı izlemekten memnun olduklarını ifade ettiler ve emeği geçenlere teşekkür ettiler. Programa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fevzi Yüksel Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, il ve ilçe şube müdürleri, sendika temsilcileri,  okul müdürler, öğretmenler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. Belgin Koçak  
Fatih Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Cumhuriyetin 100. Yılını kutlamak ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85.yılında anmak amacıyla Cumhuriyet yolunda Atatürk” isimli etkinlik düzenledi. 44 öğrencinin hazırladığı program izleyenler tarafından büyük bir beğeni topladı.

Program Orkestra, anlatıcılar ve halk oyunları olmak üzere 44 öğrencinin hazırladığı program izleyenler tarafından büyük bir beğeni topladı.

“TÜM ÖĞRENCİLERİMİ VE ÖĞRETMENLERİMİ KUTLUYORUM”

Fatih Anadolu Lisesi okul müdürü Serdar Dinçer  "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ ü saygı sevgi ve minnetle anıyoruz Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşku ve gururla kutluyoruz bu programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrencilerimi ve öğretmenlerimi kutluyorum" dedi.

“ÜLKEMİZİN YARINLARINDA SÖZ SAHİBİ OLACAKLAR

Yunusemre ilçe milli eğitim müdürü Yıldıray Demirtaş "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum. Bu öğrencilerimiz ülkemizin yarınlarında söz sahibi olacaklar. Geçmişini bilerek geleceğe yürüyen bu gençlerle gurur duyuyoruz. Çok güzel ve özenle hazırlanılmış bir program izledik. Emeği geçenleri kutluyorum"  dedi. Davetliler ile programı izlemekten memnun olduklarını ifade ettiler ve emeği geçenlere teşekkür ettiler. Programa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fevzi Yüksel Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, il ve ilçe şube müdürleri, sendika temsilcileri,  okul müdürler, öğretmenler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. Belgin Koçak

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.