MANİSA BAROSU SEÇİME GİDİYOR

MANİSA GÜNDEMİ 11.07.2024 - 12:05, Güncelleme: 11.07.2024 - 12:30
 

MANİSA BAROSU SEÇİME GİDİYOR

Manisa Barosu’nda Ekim ayında başkanlık seçimi gerçekleşecek. 2021 yılından beri Manisa Barosu Başkanlığı görevini sürdüren, önemli hizmetleri hayata geçiren, “Manisa’da Baro Var” sloganı ile takdir edilen baro olmasını sağlayan Başkan Ümit Rona, sosyal medya hesabı üzerinden aday olduğunu açıkladı.
Rona yaptığı açıklamada, “Her gün daha da büyüyen desteğiniz ile ülkede ses getiren, her masada, her alanda güçlü ve cesur baro olan, “Berlin’de Hakimler Var“ sözünün yansıması ile “Manisa’ da Baro Var“ sloganı ile takdir edilen baro olduk. Sözümüzün izinde ilk günden beri taviz vermediğimiz dört ilkemiz Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet, Evrensel Hukuk ve Meslek Etiğine bağlılıkla şimdi daha güçlü geliyoruz. Adalet bakanlığına en çok başvurucu olan, mevzuat değişikliklerinde etkili, eğitimde öncü, hizmette güçlü, avukat haklarında cesur, duruşta saygın ve vakur baroculuk anlayışımızın devamı için onurla sürdürdüğüm Manisa Barosu Başkanlığına sizlerin takdiri ve desteği ile adayım.  Daha büyük başarılara imza atmaya sizlerin desteği ile devam edeceğiz. Bugün, dün yaptığımız iyi şeylere katkı sunup güzelleştirecek yeni ve daha iyi bir şeyler için yola çıkıyoruz” diye konuştu. LİSTE BAŞKAN - Av. Ümit Rona TBB - Av. Mehmet Oruç ( Soma ), Av. Filiz Zeybek, Av. Cihan Cengiz YÖNETİM KURULI - Av. Ayşe Hasar, Av. Sinem Deniz Onat, Av. Şahika Fulya Yılmaz, Av. Gizem Nur Demirtaş Erbay, Av. Mehmet Özdemir, Av. Kadir Büyükşahin, Av. Zeynep Çakmak - Turgutlu, Av. Oğuzhan Şahan - Akhisar, Av. Sevinç Yılmaz- Salihli, Av. Hüseyin Camcı - Alaşehir DİSİPLİN KURULU - Av. Şeyda Sözen Tatlıcıoğlu, Av. İbrahim Halil Tangör, Av. Merve Aka Baysak, Av. Muzaffer Çınar, Av. Büşra Manav DENETÇİ - Av. Funda Canefe yer aldı. (Haber Merkezi)
Manisa Barosu’nda Ekim ayında başkanlık seçimi gerçekleşecek. 2021 yılından beri Manisa Barosu Başkanlığı görevini sürdüren, önemli hizmetleri hayata geçiren, “Manisa’da Baro Var” sloganı ile takdir edilen baro olmasını sağlayan Başkan Ümit Rona, sosyal medya hesabı üzerinden aday olduğunu açıkladı.

Rona yaptığı açıklamada, “Her gün daha da büyüyen desteğiniz ile ülkede ses getiren, her masada, her alanda güçlü ve cesur baro olan, “Berlin’de Hakimler Var“ sözünün yansıması ile “Manisa’ da Baro Var“ sloganı ile takdir edilen baro olduk. Sözümüzün izinde ilk günden beri taviz vermediğimiz dört ilkemiz Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet, Evrensel Hukuk ve Meslek Etiğine bağlılıkla şimdi daha güçlü geliyoruz. Adalet bakanlığına en çok başvurucu olan, mevzuat değişikliklerinde etkili, eğitimde öncü, hizmette güçlü, avukat haklarında cesur, duruşta saygın ve vakur baroculuk anlayışımızın devamı için onurla sürdürdüğüm Manisa Barosu Başkanlığına sizlerin takdiri ve desteği ile adayım.  Daha büyük başarılara imza atmaya sizlerin desteği ile devam edeceğiz. Bugün, dün yaptığımız iyi şeylere katkı sunup güzelleştirecek yeni ve daha iyi bir şeyler için yola çıkıyoruz” diye konuştu.

LİSTE

BAŞKAN - Av. Ümit Rona

TBB - Av. Mehmet Oruç ( Soma ), Av. Filiz Zeybek, Av. Cihan Cengiz

YÖNETİM KURULI - Av. Ayşe Hasar, Av. Sinem Deniz Onat, Av. Şahika Fulya Yılmaz, Av. Gizem Nur Demirtaş Erbay, Av. Mehmet Özdemir, Av. Kadir Büyükşahin, Av. Zeynep Çakmak - Turgutlu, Av. Oğuzhan Şahan - Akhisar, Av. Sevinç Yılmaz- Salihli, Av. Hüseyin Camcı - Alaşehir

DİSİPLİN KURULU - Av. Şeyda Sözen Tatlıcıoğlu, Av. İbrahim Halil Tangör, Av. Merve Aka Baysak, Av. Muzaffer Çınar, Av. Büşra Manav DENETÇİ - Av. Funda Canefe yer aldı. (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.