MANİSA SOKAKLARINDA HAYATTA KALMAYA ÇALIŞIYOR

ÖZEL HABER 25.10.2024 - 17:30, Güncelleme: 25.10.2024 - 17:30
 

MANİSA SOKAKLARINDA HAYATTA KALMAYA ÇALIŞIYOR

Manisa’da 8 köpeği ile sokaklarda yaşan ve çöp toplayarak hayatta kalmaya çalışan 48 yaşındaki Herdem Atmaca, kendisini şiddet uygulandığını ve ölümle tehdit edildiğini öne sürdü. “Sokakları bile bana mezar ettiler” diyen Atmacan, “Benim tek isteğim mahalle dışında ya da kenarından başımı sokacağım bir yer. Devlet bir an önce el atsın istiyorum.” şeklinde konuştu.
Manisa’da yaşadığı bir kaza sonrası sokaklarda yaşamaya başlayan 48 yaşındaki Herdem Atmaca, hurda toplayarak hayatta kalmaya çalışıyor. Kendisinin Manisa’da bazı gruplar ve kişiler tarafından dışlandığını ve ölümle tehdit edildiğini belirten Atmaca, devlet yetkililerine çağrıda bulundu. “BENİ TEHDİT EDİYORLAR” ETV mikrofonlarına konuşan Herdem Atmaca, ”Ben 48 yıldır hayvan bakıyorum ama bir kaza nedeniyle sokaklara döküldüm. Evim yıkıldı, her şeyimi kaybettim. Kimse bana sahip çıkmadı. Beni tehdit ediyorlar, Manisa’dan sürgün etmek istiyorlar, hayvanlarıma saldırıyorlar.” dedi. “HAYVANLARIMI ÇALIP SATIYORLAR” Herdem Atmaca, ”Hayvanlarımı zehirletip, doktorları tehdit ediyorlar. Doktora ‘Sen bu kadının hayvanlarına bakmayacaksın. Başımıza bela olmuş, köpeklerini bırak ölsün. Eğer tedavi edersen senin için iyi olmaz’ diyorlar. Kim olduklarını biliyorum ama şu anlık adını vermeyeceğim. Sırtımdan çok para kazanıyorlar. Hayvanlarımı çalıp satıyorlar. Ben söylediğim zaman da beni ölümle tehdit ediyorlar.” diye konuştu. “SOKAKLARI BANA MEZAR ETTİLER” Herdem Atmaca, ”Köpeklerimin 10 tanesini zehirleyip öldürdüler. Doktor ‘fare zehri verilmiş’ dedi. Ben de kendi katkılarımla bunlara ilaç aldım hayatta tutmaya çalıştım. Gece gündüz sokaklarda bile rahat vermiyorlar. Ev tutmaya çalışıyorum ama ev sahibini tehdit edip ‘o kadına ev verme’ diyorlar. Şuan sokaklarda kalıyorum, sokakları bile bana mezar ettiler. Ben bir yer tuttuğum zaman bile beni oradan çıkarttırıyorlar. Spil dağına gidiyorum, orada bile beni tehdit ediyorlar.” sözlerini söyledi. “DAYANACAK GÜCÜM KALMADI” Herdem Atmaca, “Para verip köpeklerimi taşlatıyorlar, dayanacak gücüm kalmadı. Devletin sahip çıkmasını istiyorum. Ben kendi katkılarımla hayatta kalmaya çalışıp hayvanlarıma bakmaya çalışıyorum. Köpeklerin dışında sokaklarda 100 tane de kedi bakıyorum.” şeklinde konuştu. “VETERİNERİ BİLE TEHDİT ETTİLER” Herdem Atmaca, ”Köpeklerimi taşlayarak birilerini ısırsın da gelip belediye alsın istiyorlar. 8 köpeğim var çoğu da çipli ve aşları da var. Ben çip çıkarmaya gittiğim veterineri bile tehdit ettiler. Siz nasıl hayvan seversiniz? Bunu yapan da bir dernek.“ ifadelerini kullandı. “TEK İSTEĞİM MAHALLE DIŞINDA BAŞIMI SOKACAĞIM BİR YER” Herdem Atmaca, ”Benim tek isteğim mahalle dışında ya da kenarından başımı sokacağım bir yer. Ben şu anda sokaklarda kalıyorum. Devlet bir an önce el atsın istiyorum. Köpeklerimin kimseye bir zararı yok.“ dedi. “TEK AMAÇLARI BENİ ÖLDÜRMEK” Herdem Atmaca, “Bana deli damgası vurmuşlar. Tek amaçları beni öldürmek. Nereye gitsem peşimdeler. Geçen gün organize olup 7-8 tane genç bana taş attılar. Oradan ağacın altında saklandım, bir vatandaş arabayla geçerken gördü beni kurtardı. Sokaklarda bana bıçak çekip, öl diyorlar.” şeklinde konuştu. “BU HAYVANLAR BENİM İLACIM VE NEFESİM” Herdem Atmaca, ”Ben her şeyimi kaybettim, bu hayvanlar benim ilacım ve nefesim. Onlar olmasaydı ben çoktan kafayı üşütmüştüm. Artık dayanacak gücüm kalmadı.” dedi. Hüseyin Güntaç Fömlu
Manisa’da 8 köpeği ile sokaklarda yaşan ve çöp toplayarak hayatta kalmaya çalışan 48 yaşındaki Herdem Atmaca, kendisini şiddet uygulandığını ve ölümle tehdit edildiğini öne sürdü. “Sokakları bile bana mezar ettiler” diyen Atmacan, “Benim tek isteğim mahalle dışında ya da kenarından başımı sokacağım bir yer. Devlet bir an önce el atsın istiyorum.” şeklinde konuştu.

Manisa’da yaşadığı bir kaza sonrası sokaklarda yaşamaya başlayan 48 yaşındaki Herdem Atmaca, hurda toplayarak hayatta kalmaya çalışıyor. Kendisinin Manisa’da bazı gruplar ve kişiler tarafından dışlandığını ve ölümle tehdit edildiğini belirten Atmaca, devlet yetkililerine çağrıda bulundu.

“BENİ TEHDİT EDİYORLAR”

ETV mikrofonlarına konuşan Herdem Atmaca, ”Ben 48 yıldır hayvan bakıyorum ama bir kaza nedeniyle sokaklara döküldüm. Evim yıkıldı, her şeyimi kaybettim. Kimse bana sahip çıkmadı. Beni tehdit ediyorlar, Manisa’dan sürgün etmek istiyorlar, hayvanlarıma saldırıyorlar.” dedi.

“HAYVANLARIMI ÇALIP SATIYORLAR”

Herdem Atmaca, ”Hayvanlarımı zehirletip, doktorları tehdit ediyorlar. Doktora ‘Sen bu kadının hayvanlarına bakmayacaksın. Başımıza bela olmuş, köpeklerini bırak ölsün. Eğer tedavi edersen senin için iyi olmaz’ diyorlar. Kim olduklarını biliyorum ama şu anlık adını vermeyeceğim. Sırtımdan çok para kazanıyorlar. Hayvanlarımı çalıp satıyorlar. Ben söylediğim zaman da beni ölümle tehdit ediyorlar.” diye konuştu.

“SOKAKLARI BANA MEZAR ETTİLER”

Herdem Atmaca, ”Köpeklerimin 10 tanesini zehirleyip öldürdüler. Doktor ‘fare zehri verilmiş’ dedi. Ben de kendi katkılarımla bunlara ilaç aldım hayatta tutmaya çalıştım. Gece gündüz sokaklarda bile rahat vermiyorlar. Ev tutmaya çalışıyorum ama ev sahibini tehdit edip ‘o kadına ev verme’ diyorlar. Şuan sokaklarda kalıyorum, sokakları bile bana mezar ettiler. Ben bir yer tuttuğum zaman bile beni oradan çıkarttırıyorlar. Spil dağına gidiyorum, orada bile beni tehdit ediyorlar.” sözlerini söyledi.

“DAYANACAK GÜCÜM KALMADI”

Herdem Atmaca, “Para verip köpeklerimi taşlatıyorlar, dayanacak gücüm kalmadı. Devletin sahip çıkmasını istiyorum. Ben kendi katkılarımla hayatta kalmaya çalışıp hayvanlarıma bakmaya çalışıyorum. Köpeklerin dışında sokaklarda 100 tane de kedi bakıyorum.” şeklinde konuştu.

“VETERİNERİ BİLE TEHDİT ETTİLER”

Herdem Atmaca, ”Köpeklerimi taşlayarak birilerini ısırsın da gelip belediye alsın istiyorlar. 8 köpeğim var çoğu da çipli ve aşları da var. Ben çip çıkarmaya gittiğim veterineri bile tehdit ettiler. Siz nasıl hayvan seversiniz? Bunu yapan da bir dernek.“ ifadelerini kullandı.

“TEK İSTEĞİM MAHALLE DIŞINDA BAŞIMI SOKACAĞIM BİR YER”

Herdem Atmaca, ”Benim tek isteğim mahalle dışında ya da kenarından başımı sokacağım bir yer. Ben şu anda sokaklarda kalıyorum. Devlet bir an önce el atsın istiyorum. Köpeklerimin kimseye bir zararı yok.“ dedi.

“TEK AMAÇLARI BENİ ÖLDÜRMEK”

Herdem Atmaca, “Bana deli damgası vurmuşlar. Tek amaçları beni öldürmek. Nereye gitsem peşimdeler. Geçen gün organize olup 7-8 tane genç bana taş attılar. Oradan ağacın altında saklandım, bir vatandaş arabayla geçerken gördü beni kurtardı. Sokaklarda bana bıçak çekip, öl diyorlar.” şeklinde konuştu.

“BU HAYVANLAR BENİM İLACIM VE NEFESİM”

Herdem Atmaca, ”Ben her şeyimi kaybettim, bu hayvanlar benim ilacım ve nefesim. Onlar olmasaydı ben çoktan kafayı üşütmüştüm. Artık dayanacak gücüm kalmadı.” dedi. Hüseyin Güntaç Fömlu

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.