MANİSA'DAKİ MARKETLERE SIKI DENETİM

GENEL 04.06.2024 - 11:32, Güncelleme: 04.06.2024 - 11:49
 

MANİSA'DAKİ MARKETLERE SIKI DENETİM

Manisa Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, marketlerdeki temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahiş fiyat ile etiket denetimlerini sıklaştırdı.
Manisa Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, kent genelindeki marketlerde kapsamlı denetimler gerçekleştirdi. ALIŞ-SATIŞ FİYATLARI DENETLENDİ Bu denetimlerde ürünlerin etiket ve kasa fiyatları karşılaştırılarak, evrak kontrolleri yapıldı. Ayrıca, ürünlerin 3 aylık alış ve satış fiyatları da incelendi. DENETİMLER DEVAM EDECEK Bu denetimlerin, tüketicilerin korunmasını sağlamak ve piyasa düzenini korumak amacıyla gerçekleştirildiği vurgulanarak, denetimlerin il genelinde devam edeceği belirtildi. (İHA)
Manisa Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, marketlerdeki temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahiş fiyat ile etiket denetimlerini sıklaştırdı.

Manisa Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, kent genelindeki marketlerde kapsamlı denetimler gerçekleştirdi.

ALIŞ-SATIŞ FİYATLARI DENETLENDİ

Bu denetimlerde ürünlerin etiket ve kasa fiyatları karşılaştırılarak, evrak kontrolleri yapıldı. Ayrıca, ürünlerin 3 aylık alış ve satış fiyatları da incelendi.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Bu denetimlerin, tüketicilerin korunmasını sağlamak ve piyasa düzenini korumak amacıyla gerçekleştirildiği vurgulanarak, denetimlerin il genelinde devam edeceği belirtildi. (İHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.