MERHUM BAYLAN PİLAV HAYRINDA DUALARLA ANILDI

YEREL 01.06.2024 - 13:25, Güncelleme: 01.06.2024 - 13:25
 

MERHUM BAYLAN PİLAV HAYRINDA DUALARLA ANILDI

Manisa’nın sevilen isimlerinden Kuyumcu Mehmet Baylan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Merhum Baylan için pilav hayrı düzenlenirken, tüm sevenleri dualarla yad etti.
Manisa’da Kuyumcular Çarşısı’nın sevilen esnaflarından Kuyumcu Mehmet Baylan geçirdiği kalp krizi sonucu geçtiğimiz hafta yaşamını yitirmişti.  Merhum Baylan’ın Hatuniye Camii’nde kılınan cenaze namazında mahşeri kalabalık oluşmuştu. Gözyaşları arasında kılınan cenaze namazının ardından merhum Baylan Kırtık Mezarlığı’na defnedilmişti. PİLAV HAYRINA YOĞUN KATILIM Merhum Baylan için düzenlenen pilav hayrına tüm sevenleri katıldı. Yapılan pilav hayrında yad edilen merhum Baylan için mekanının cennet olması için dualar edildi. Merhum Baylan'ın oğulları Okan ve Onur acılarını paylaşan tüm katılımcılara teşekkür etti. Serdar Fazlı Atalanlılar    
Manisa’nın sevilen isimlerinden Kuyumcu Mehmet Baylan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Merhum Baylan için pilav hayrı düzenlenirken, tüm sevenleri dualarla yad etti.

Manisa’da Kuyumcular Çarşısı’nın sevilen esnaflarından Kuyumcu Mehmet Baylan geçirdiği kalp krizi sonucu geçtiğimiz hafta yaşamını yitirmişti.  Merhum Baylan’ın Hatuniye Camii’nde kılınan cenaze namazında mahşeri kalabalık oluşmuştu. Gözyaşları arasında kılınan cenaze namazının ardından merhum Baylan Kırtık Mezarlığı’na defnedilmişti.

PİLAV HAYRINA YOĞUN KATILIM

Merhum Baylan için düzenlenen pilav hayrına tüm sevenleri katıldı. Yapılan pilav hayrında yad edilen merhum Baylan için mekanının cennet olması için dualar edildi. Merhum Baylan'ın oğulları Okan ve Onur acılarını paylaşan tüm katılımcılara teşekkür etti. Serdar Fazlı Atalanlılar

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.