MERKEZ BANKASI BAŞKANI’NDAN TBB YÖNETİMİNE ZİYARET

EKONOMİ 11.09.2023 - 11:37, Güncelleme: 11.09.2023 - 11:37
 

MERKEZ BANKASI BAŞKANI’NDAN TBB YÖNETİMİNE ZİYARET

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) yönetimiyle bir araya geldi. Görüşmenin gündemi Orta Vadeli Program çerçevesinde bankacılık sektörü oldu.
Bankalar birliğinden yapılan toplantıya ilişkin bilgilendirmede OVP çerçevesinde, bankacılık sisteminde Türk Lirası'nın ağırlığının artırılmasına yönelik olarak sektördeki son durum ve geleceğe ilişkin beklentiler görüşüldüğü, Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı, toplantının yapıcı ve çok yararlı geçtiğini belirttiği bildirildi. HAFİZE GAYE ERKAN'DAN TL VURGUSU TCMB Başkanı Hafize'ın, bankacılık sektörünün varlık ve yükümlülüklerinde Türk Lirası cinsi kalemlerin ağırlıklarının artırılmasına yönelik uygulamalardaki kararlılıklarını vurguladığı ifade edildi. GÖRÜŞ BİRLİĞİ TARAFLARI MEMNUN ETTİ TCMB Başkanı Erkan ve TBB Başkanı Çakar'ın ve bankacılık sektörünün görüş birliğinde olmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ettikleri belirtildi. MUSA AKAR
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) yönetimiyle bir araya geldi. Görüşmenin gündemi Orta Vadeli Program çerçevesinde bankacılık sektörü oldu.

Bankalar birliğinden yapılan toplantıya ilişkin bilgilendirmede OVP çerçevesinde, bankacılık sisteminde Türk Lirası'nın ağırlığının artırılmasına yönelik olarak sektördeki son durum ve geleceğe ilişkin beklentiler görüşüldüğü, Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı, toplantının yapıcı ve çok yararlı geçtiğini belirttiği bildirildi.

HAFİZE GAYE ERKAN'DAN TL VURGUSU

TCMB Başkanı Hafize'ın, bankacılık sektörünün varlık ve yükümlülüklerinde Türk Lirası cinsi kalemlerin ağırlıklarının artırılmasına yönelik uygulamalardaki kararlılıklarını vurguladığı ifade edildi.

GÖRÜŞ BİRLİĞİ TARAFLARI MEMNUN ETTİ

TCMB Başkanı Erkan ve TBB Başkanı Çakar'ın ve bankacılık sektörünün görüş birliğinde olmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ettikleri belirtildi. MUSA AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.