MURADİYE’DEKİ ELEKTRİK KESİNTİSİNE BAŞKAN BALABAN SESSİZ KALMADI

SİYASET 14.06.2024 - 13:20, Güncelleme: 14.06.2024 - 13:20
 

MURADİYE’DEKİ ELEKTRİK KESİNTİSİNE BAŞKAN BALABAN SESSİZ KALMADI

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ilçenin en büyük mahallesi olan Muradiye’de yaşanan elektrik sıkıntısına duyarsız kalmadı. Mahallede incelemede bulunan Başkan Balaban, elektrik sorunun çözümü noktasında süreci yakından takip ettiklerini belirtti.
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, son dört gündür elektrik kesintisi yaşayan Muradiye Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. İncelemede Başkan Balaban’a Belediye Başkan Yardımcısı Haydar İzci, Özel Kalem Müdürü Seyit Ali Özmen, Muradiye Mahalle Muhtarı Eyüp Aykıran ve GEDİZ elektrik şirketinin personeli eşlik etti. Başkan Balaban inceleme sırasında mahalle sakinlerinin yaşadıkları sıkıntıyı yakından dinlerken, şirket çalışanlarından da bilgi aldı. Yunusemre Belediye Başkanı Balaban, Muradiye Mahallesinin yaşadığı sıkıntıları yakından takip ettiğini ifade etti.  “SÜRECİ YAKINDAN TAKİP EDECEĞİM” Başkan Balaban, belediyenin yetkileri ve imkanları çerçevesinde Muradiye’nin  yaşadığı sorunlara çözüm üretmeye gayret gösterdiklerini ifade ederek, “Muhtarımız, başkan yardımcılarımız, ilgili müdürlerimiz ve GEDİZ elektriğin çalışanlarıyla mahallemizde yaşanan elektrik sorunu ile ilgili incelemelerde bulunduk. Yaşanan sorunun en kısa sürede giderileceğini yetkililerden öğrendik. Elektrik sorunu bizim sorunumuz olmasa da bile biz duyarlı bir belediye olarak vatandaşımızın yaşadığı her sorun bizim sorunumuzdur mantığıyla hareket ediyoruz. Elektrik kesintisi sorunun çözümü noktasında süreci yakından takip ediyoruz. Muradiye halkımızın şunu bilmesini isteriz ki yaşanan sorunlara belediye olarak asla duyarsız kalmıyoruz. Belediyemizin imkanları ve yetkileri çerçevesinde sorunlara çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz” diye konuştu. Haber Merkezi
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ilçenin en büyük mahallesi olan Muradiye’de yaşanan elektrik sıkıntısına duyarsız kalmadı. Mahallede incelemede bulunan Başkan Balaban, elektrik sorunun çözümü noktasında süreci yakından takip ettiklerini belirtti.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, son dört gündür elektrik kesintisi yaşayan Muradiye Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. İncelemede Başkan Balaban’a Belediye Başkan Yardımcısı Haydar İzci, Özel Kalem Müdürü Seyit Ali Özmen, Muradiye Mahalle Muhtarı Eyüp Aykıran ve GEDİZ elektrik şirketinin personeli eşlik etti. Başkan Balaban inceleme sırasında mahalle sakinlerinin yaşadıkları sıkıntıyı yakından dinlerken, şirket çalışanlarından da bilgi aldı. Yunusemre Belediye Başkanı Balaban, Muradiye Mahallesinin yaşadığı sıkıntıları yakından takip ettiğini ifade etti. 

“SÜRECİ YAKINDAN TAKİP EDECEĞİM”

Başkan Balaban, belediyenin yetkileri ve imkanları çerçevesinde Muradiye’nin  yaşadığı sorunlara çözüm üretmeye gayret gösterdiklerini ifade ederek, “Muhtarımız, başkan yardımcılarımız, ilgili müdürlerimiz ve GEDİZ elektriğin çalışanlarıyla mahallemizde yaşanan elektrik sorunu ile ilgili incelemelerde bulunduk. Yaşanan sorunun en kısa sürede giderileceğini yetkililerden öğrendik. Elektrik sorunu bizim sorunumuz olmasa da bile biz duyarlı bir belediye olarak vatandaşımızın yaşadığı her sorun bizim sorunumuzdur mantığıyla hareket ediyoruz. Elektrik kesintisi sorunun çözümü noktasında süreci yakından takip ediyoruz. Muradiye halkımızın şunu bilmesini isteriz ki yaşanan sorunlara belediye olarak asla duyarsız kalmıyoruz. Belediyemizin imkanları ve yetkileri çerçevesinde sorunlara çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz” diye konuştu. Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.