Nebi Hatipoğlu Türk Kızılay Genel Başkanı’nı ziyaret etti

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2024 - 17:17, Güncelleme: 23.05.2024 - 15:50
 

Nebi Hatipoğlu Türk Kızılay Genel Başkanı’nı ziyaret etti

Nebi Hatipoğlu Türk Kızılay Genel Başkanı’nı ziyaret etti
AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Bir süre sohbet eden Başkan Yılmaz ve Milletvekili Hatipoğlu, görüşmeden sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Kişisel sosyal medya hesabında da görüşmeye dair paylaşım yapan AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, “Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz Hanımefendi’yi makamında ziyaret ettim. Nazik misafirperverliği için kendilerine şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine gönderisinde yer verdi.
Nebi Hatipoğlu Türk Kızılay Genel Başkanı’nı ziyaret etti
AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Bir süre sohbet eden Başkan Yılmaz ve Milletvekili Hatipoğlu, görüşmeden sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Kişisel sosyal medya hesabında da görüşmeye dair paylaşım yapan AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, “Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz Hanımefendi’yi makamında ziyaret ettim. Nazik misafirperverliği için kendilerine şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine gönderisinde yer verdi.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.