O İLÇEDE EŞ ZAMANLI ‘MODERN KENT’ ÇALIŞMASI

GENEL 27.08.2023 - 12:05, Güncelleme: 27.08.2023 - 12:05
 

O İLÇEDE EŞ ZAMANLI ‘MODERN KENT’ ÇALIŞMASI

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vatandaşların talepleri ve belirlenen program dahilinde birçok mahallede eş zamanlı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, "Yenileme, tamirat, iyileştirme, bakım, onarım çalışmalarımızla Turgutlu’muz daha yaşanılabilir ve modern bir kent haline geliyor.” dedi.
Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kent genelinde bakım, onarım, tamirat ve yenileme işlemlerine kesintisiz devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 2023 yılı için planlanan 80 km’lik asfaltlama çalışmaları çerçevesinde asfalt sathi kaplama işlemlerine devam ediliyor. Bu kapsamda Turgutlu-Hamzabeyli Yolu arası Yedek 8 Mevkii’nde 48 bin, 11. Mıntıka Tüysüz Köprüsü Mevkii’nde 10 bin, 9. Mıntıka Mevkii’nde 3 bin 500, Çukur Cıvgalı Mevki’nde 3 bin 500 olmak üzere toplamda 65 bin metrekare asfalt serimi gerçekleştirildi. Asfaltlama çalışmaları plan ve program dahilinde devam ediyor. ARAZİ YOLLARINDA DÜZENLEME İŞLEMLERİNİ TAMAMLANDI Ekipler, Çepnidere Mahallesinde arazi yolu üzerinde asfaltlama öncesi dolgu hazırlık, Karaoluk, Baktırlı, Sivrice Mahallelerinde ise arazi yollarında düzenleme işlemlerini tamamladı. İstasyonaltı Mahallesinde yolların yenilenmesi ve yeni prestij caddelerin oluşturulması kapsamında yürütülen çalışmalar doğrultusunda Gürcan ve Engin Sokakta bordür taşı döşeme işlemleri tamamlandı. Altyapı çalışmaları sonucunda yolun bozulduğu Sığındere Sokakta 1000 metrekare parke döşeme işlemi ile Biçer, Sakarya, Yalçın, Sevgi, Osman Gazi, Hatuniye, Yıldırım Beyazıt, Umut, Üzümlü, Sadıklar, Baraj Sokakta parke tamirat, Ethem Sokakta ise bordür taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Ekipler ayrıca Fatih Caddesi Sanayi Sitesinde yol açma işlemlerini sürdürüyor. KAUÇUK ZEMİN YENİLEME İŞLEMLERİ TAMAMLANDI Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Barış Manço Parkı’nda ve Ankara Asfaltı orta refüj bölümünde peyzaj ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştirdi. Şehit Adem Sığanık Parkı’nda kauçuk zemin yenileme işlemleri tamamlandı. Ekipler ayrıca Besime Elagöz Ortaokulu ile Akçapınar İsmail Türk İlkokulu iç cephe boyama çalışmalarını sürdürüyor.  “HEDEFİMİZİ HIZLI BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ” Eş zamanlı devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “2023 yılı için planladığımız asfaltlama işlemlerimize kötü hava şartlarından dolayı geç başlamak zorunda kalmıştık. Bu duruma rağmen temmuz ayı itibariyle ova yollarımız başta olmak üzere asfalt sathi kaplama çalışmalarımızda 80 km’lik hedefimizi hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Ayrıca kent merkezimizde ve kırsal mahallelerimizde eş zamanlı yürüttüğümüz yenileme, tamirat, iyileştirme, bakım, onarım çalışmalarımızla Turgutlu’muz daha yaşanılabilir ve modern bir kent haline geliyor. Tüm ekip arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.Hüseyin Güntaç Fömlu    
Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vatandaşların talepleri ve belirlenen program dahilinde birçok mahallede eş zamanlı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, "Yenileme, tamirat, iyileştirme, bakım, onarım çalışmalarımızla Turgutlu’muz daha yaşanılabilir ve modern bir kent haline geliyor.” dedi.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kent genelinde bakım, onarım, tamirat ve yenileme işlemlerine kesintisiz devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 2023 yılı için planlanan 80 km’lik asfaltlama çalışmaları çerçevesinde asfalt sathi kaplama işlemlerine devam ediliyor. Bu kapsamda Turgutlu-Hamzabeyli Yolu arası Yedek 8 Mevkii’nde 48 bin, 11. Mıntıka Tüysüz Köprüsü Mevkii’nde 10 bin, 9. Mıntıka Mevkii’nde 3 bin 500, Çukur Cıvgalı Mevki’nde 3 bin 500 olmak üzere toplamda 65 bin metrekare asfalt serimi gerçekleştirildi. Asfaltlama çalışmaları plan ve program dahilinde devam ediyor.

ARAZİ YOLLARINDA DÜZENLEME İŞLEMLERİNİ TAMAMLANDI

Ekipler, Çepnidere Mahallesinde arazi yolu üzerinde asfaltlama öncesi dolgu hazırlık, Karaoluk, Baktırlı, Sivrice Mahallelerinde ise arazi yollarında düzenleme işlemlerini tamamladı. İstasyonaltı Mahallesinde yolların yenilenmesi ve yeni prestij caddelerin oluşturulması kapsamında yürütülen çalışmalar doğrultusunda Gürcan ve Engin Sokakta bordür taşı döşeme işlemleri tamamlandı. Altyapı çalışmaları sonucunda yolun bozulduğu Sığındere Sokakta 1000 metrekare parke döşeme işlemi ile Biçer, Sakarya, Yalçın, Sevgi, Osman Gazi, Hatuniye, Yıldırım Beyazıt, Umut, Üzümlü, Sadıklar, Baraj Sokakta parke tamirat, Ethem Sokakta ise bordür taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Ekipler ayrıca Fatih Caddesi Sanayi Sitesinde yol açma işlemlerini sürdürüyor.

KAUÇUK ZEMİN YENİLEME İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Barış Manço Parkı’nda ve Ankara Asfaltı orta refüj bölümünde peyzaj ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştirdi. Şehit Adem Sığanık Parkı’nda kauçuk zemin yenileme işlemleri tamamlandı. Ekipler ayrıca Besime Elagöz Ortaokulu ile Akçapınar İsmail Türk İlkokulu iç cephe boyama çalışmalarını sürdürüyor. 

“HEDEFİMİZİ HIZLI BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Eş zamanlı devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “2023 yılı için planladığımız asfaltlama işlemlerimize kötü hava şartlarından dolayı geç başlamak zorunda kalmıştık. Bu duruma rağmen temmuz ayı itibariyle ova yollarımız başta olmak üzere asfalt sathi kaplama çalışmalarımızda 80 km’lik hedefimizi hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Ayrıca kent merkezimizde ve kırsal mahallelerimizde eş zamanlı yürüttüğümüz yenileme, tamirat, iyileştirme, bakım, onarım çalışmalarımızla Turgutlu’muz daha yaşanılabilir ve modern bir kent haline geliyor. Tüm ekip arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.Hüseyin Güntaç Fömlu

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.