ÖĞRENCİLERDEN KIZILAYA 45 ÜNİTE KAN BAĞIŞI

EĞİTİM 14.11.2023 - 10:56, Güncelleme: 14.11.2023 - 10:56
 

ÖĞRENCİLERDEN KIZILAYA 45 ÜNİTE KAN BAĞIŞI

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sarıgöl Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen kampanya ile Kızılaya 45 ünite kan bağışı toplandı.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sarıgöl Meslek Yüksekokulu, Manisa Türk Kızılayı Kan Merkezi ve Sarıgöl Kızılay işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen kan bağışı kampanyası, öğrenciler ve vatandaşlardan ilgi gördü. Gün boyu devam eden kan bağışında 45 ünite kan toplandığı açıklandı. KAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILDI  Kan bağışından sonra Manisa Türk Kızılayı Merkezi yetkililerince üniversiteli öğrencilere Kızılay ve kan bağışının önemi düzenlenen seminerle anlatıldı. “GENÇ ARKADAŞLARIMI KUTLARIM” Sarıgöl Kızılay İlçe Koordinatörü Yusuf Tüfekçi, "Kan bağışında bulunan üniversiteli genç arkadaşlarımı kutlarım. Kan bağışı kampanyasında bizlere yardımcı olan okul yönetimine ve öğretim görevlilerine de ayrıca teşekkür ederim." dedi. (İHA)
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sarıgöl Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen kampanya ile Kızılaya 45 ünite kan bağışı toplandı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sarıgöl Meslek Yüksekokulu, Manisa Türk Kızılayı Kan Merkezi ve Sarıgöl Kızılay işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen kan bağışı kampanyası, öğrenciler ve vatandaşlardan ilgi gördü. Gün boyu devam eden kan bağışında 45 ünite kan toplandığı açıklandı.

KAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILDI 

Kan bağışından sonra Manisa Türk Kızılayı Merkezi yetkililerince üniversiteli öğrencilere Kızılay ve kan bağışının önemi düzenlenen seminerle anlatıldı.

“GENÇ ARKADAŞLARIMI KUTLARIM”

Sarıgöl Kızılay İlçe Koordinatörü Yusuf Tüfekçi, " Kan bağışında bulunan üniversiteli genç arkadaşlarımı kutlarım. Kan bağışı kampanyasında bizlere yardımcı olan okul yönetimine ve öğretim görevlilerine de ayrıca teşekkür ederim." dedi. (İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.