ÖMER GERİTER SİLAHLI 2 KİŞİNİN SALDIRISINA UĞRADI

ASAYİŞ 13.12.2023 - 15:33, Güncelleme: 13.12.2023 - 15:33
 

ÖMER GERİTER SİLAHLI 2 KİŞİNİN SALDIRISINA UĞRADI

Manisa Büyükşehir Belediye İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi ve Şehzadeler Belediyesi İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ömer Geriter, silahlı 2 kişi tarafından saldırıya uğradığını ifade etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Geriter, "Üzüldüm, üzülmemin sebebi siyasi olarak beni darp etmek isteyenlerin öncelikle yanımdaki kadınları ve erkek arkadaşlarımı darp etmeleriydi." dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi, Şehzadeler Belediye İYİ Parti Meclis Üyesi ve Manisa Genç İşadamları Derneği 13. ve 14. dönem başkanı Ömer Geriter sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gece silahlı iki kişi tarafından saldırıya uğradığını ifade etti. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Geriter, üzgün olduğunu dile getirdi. GERİTER’DEN AÇIKLAMA Geriter yaptığı paylaşımda, "Gece saat 01:00'da Arma Oteli önünde yürürken silahlı 2 kişi tarafından, saldırıya uğradım, yanımda bulunan öncelikle kız arkadaşlarıma ve sonrasında ben ve diğer erkek arkadaşlarım da darp edildik, üzüldüm. Üzülmemin sebebi siyasi olarak beni darp etmek isteyenler benim dışımda öncelikle yanımdaki kadınları ve erkek arkadaşlarımı darp etmeleriydi. Emniyet çaresiz kaldı, suçlular bulunamadı, devletin bu kadar çaresiz kalması inanın beni çok üzdü..." dedi. İYİ PARTİLİ ÇELİK’TEN GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİ İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, "Dün gece saat 01:00 civarında Şehzadeler ilçemizde bulunan bir otelin önünde arkadaşları ile yolda yürürken silahlı 2 kişi tarafından menfur bir saldırıya uğrayan İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Meclis üyemiz Sayın Ömer Geriter’ e ve arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve olayın sorumlularının bir an önce yakalanmaları için yetkilileri göreve davet ediyoruz. İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı olarak konunun yakından takipçisi olacağımızı tüm kamuoyunun bilgisine sunarız." dedi. Musa Akar
Manisa Büyükşehir Belediye İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi ve Şehzadeler Belediyesi İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ömer Geriter, silahlı 2 kişi tarafından saldırıya uğradığını ifade etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Geriter, "Üzüldüm, üzülmemin sebebi siyasi olarak beni darp etmek isteyenlerin öncelikle yanımdaki kadınları ve erkek arkadaşlarımı darp etmeleriydi." dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi, Şehzadeler Belediye İYİ Parti Meclis Üyesi ve Manisa Genç İşadamları Derneği 13. ve 14. dönem başkanı Ömer Geriter sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gece silahlı iki kişi tarafından saldırıya uğradığını ifade etti. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Geriter, üzgün olduğunu dile getirdi.

GERİTER’DEN AÇIKLAMA

Geriter yaptığı paylaşımda, "Gece saat 01:00'da Arma Oteli önünde yürürken silahlı 2 kişi tarafından, saldırıya uğradım, yanımda bulunan öncelikle kız arkadaşlarıma ve sonrasında ben ve diğer erkek arkadaşlarım da darp edildik, üzüldüm. Üzülmemin sebebi siyasi olarak beni darp etmek isteyenler benim dışımda öncelikle yanımdaki kadınları ve erkek arkadaşlarımı darp etmeleriydi. Emniyet çaresiz kaldı, suçlular bulunamadı, devletin bu kadar çaresiz kalması inanın beni çok üzdü..." dedi.

İYİ PARTİLİ ÇELİK’TEN GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİ

İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, "Dün gece saat 01:00 civarında Şehzadeler ilçemizde bulunan bir otelin önünde arkadaşları ile yolda yürürken silahlı 2 kişi tarafından menfur bir saldırıya uğrayan İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Meclis üyemiz Sayın Ömer Geriter’ e ve arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve olayın sorumlularının bir an önce yakalanmaları için yetkilileri göreve davet ediyoruz. İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı olarak konunun yakından takipçisi olacağımızı tüm kamuoyunun bilgisine sunarız." dedi. Musa Akar

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.