ORUL ÇİFTİNİN EN MUTLU GECESİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.08.2018 - 10:15, Güncelleme: 01.08.2018 - 10:15
 

ORUL ÇİFTİNİN EN MUTLU GECESİ

Manisa’nın tanınmış iş adamlarından; Niobem İnşaat Limited Şirketi ve Orul İnşaat'ın sahibi Fatih Orul, kalbinin prensesi Tuğçe Orul ile hayatını birleştirdi.
Birbirlerine olan aşkları gözlerinden okunan Orul çifti büyük aşklarını evlilik ile taçlandırdı ve ‘Bir Ömür Boyu Birlikte Yaşlanmaya Var Mısınız?’ sorusuna ‘Eveeet’ cevabını verdi.Gelinlik ve saç modeli; zarifliği ve güzelliği ile çok güzel gözüken gelin Tuğçe ve damat Fatih, düğünlerine gelen konuklarını selamladı ve ilk danslarını yaptı. Ardından vur patlasın çal oynasın geçen gece de düğün pastası kesildi. Ailelerin hatıra fotoğrafı çekildiği bu özel ve mutlu gecenin sonunda Orul Çifti yeni bir hayatın kapısını aralayarak mutluluğa doğru yelken açtı. Biz de ETV&Denge Gazetesi Ailesi olarak Orul Çiftine mutluluklar dileriz.
Manisa’nın tanınmış iş adamlarından; Niobem İnşaat Limited Şirketi ve Orul İnşaat'ın sahibi Fatih Orul, kalbinin prensesi Tuğçe Orul ile hayatını birleştirdi.
Birbirlerine olan aşkları gözlerinden okunan Orul çifti büyük aşklarını evlilik ile taçlandırdı ve ‘Bir Ömür Boyu Birlikte Yaşlanmaya Var Mısınız?’ sorusuna ‘Eveeet’ cevabını verdi.Gelinlik ve saç modeli; zarifliği ve güzelliği ile çok güzel gözüken gelin Tuğçe ve damat Fatih, düğünlerine gelen konuklarını selamladı ve ilk danslarını yaptı. Ardından vur patlasın çal oynasın geçen gece de düğün pastası kesildi. Ailelerin hatıra fotoğrafı çekildiği bu özel ve mutlu gecenin sonunda Orul Çifti yeni bir hayatın kapısını aralayarak mutluluğa doğru yelken açtı.

Biz de ETV&Denge Gazetesi Ailesi olarak Orul Çiftine mutluluklar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.