ÖZKAYA: DEPREM YARDIMINDA REKOR KIRALIM

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2023 - 12:37, Güncelleme: 14.02.2023 - 12:37
 

ÖZKAYA: DEPREM YARDIMINDA REKOR KIRALIM

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı, Ekonomi Politikaları Başkanı ve ziraat mühendisi Şenol Özkaya, “14 Şubat özel bir gün. Bugün yapacağımız harcamalarımızı depremzede vatandaşlarımız için yapalım.” çağrısında bulundu.
İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı, Ekonomi Politikaları Başkanı ve ziraat mühendisi Şenol Özkaya, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü hatırlatarak yapılan harcamaların depremzedeler için yapılması gerektiğini söyledi. “SAĞLAM BİNA KALMADI” Başkan Özkaya, “Böyle günlerde insanlar birbirlerine hediye alarak kutluyorlar. Biliyorsunuz son yüzyılın en büyük doğal afeti olan depremi. 10 ilimizde yaşadık, binlerce can kaybımız ve yarınlarımız oldu. Çoğu ilimizde sağlam bina kalmadı, kalan binalarda güvenilir değil. Bu felaket karşısında gördük ki milletimiz kenetlendi tek yürek oldu. 7’den 70’e seferber olduk. 14 Şubat Sevgililer Günü’nü yaşadığımız bu günde, sevgililerin birbirine alabilecekleri en güzel hediye depremzede vatandaşlarımızın bir ihtiyacını karşılamak, bugüne kadar alınabilecek en güzel ve anlamlı hediye olacaktır. Bu hediyeyi ister yardım kurumlarının hesabına havale, ister bir depremzedenin bir ihtiyacını görmek gibi sayısız yardım yapılabilir. Bu yardımı bir fırsat olarak kabul ederek, sevgilinize hayatı boyunca verebileceğiniz en güzel hediye olacaktır. “ACILARI ÇOK BÜYÜK, TARİFİ YOK” Başkan Özkaya, “Ben 24 yıllık evliyim, bu yıl eşim adına yardım kurumuna bir miktar havale ederek gününü kutladım. Havale açıklamasına "14 Şubat sevgililer gününü için eşime hediye ediyorum "  diyerek gönderdim, dekontu da eşime ilettim. Eşim çok mutlu oldu, gözleri doldu, aynı şekilde eşim de benim için aynı havale etti. Depremzede vatandaşlarımıza yapacağımız bir TL bile çok önemli. Onların acıları çok büyük, tarifi yok, bizler de ancak maddi olarak onlara yardımcı olabiliriz. Biz de bunu yapmalıyız, yapılan yardımın tutarı önemli değil, herkes gücü kadar yapmalıdır. İnanıyorum ki bu 14 Şubat Günü büyük bir deprem yardımına tanık olacağız inşallah.” açıklamasında bulundu.
İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı, Ekonomi Politikaları Başkanı ve ziraat mühendisi Şenol Özkaya, “14 Şubat özel bir gün. Bugün yapacağımız harcamalarımızı depremzede vatandaşlarımız için yapalım.” çağrısında bulundu.

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı, Ekonomi Politikaları Başkanı ve ziraat mühendisi Şenol Özkaya, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü hatırlatarak yapılan harcamaların depremzedeler için yapılması gerektiğini söyledi.

“SAĞLAM BİNA KALMADI”

Başkan Özkaya, “Böyle günlerde insanlar birbirlerine hediye alarak kutluyorlar. Biliyorsunuz son yüzyılın en büyük doğal afeti olan depremi. 10 ilimizde yaşadık, binlerce can kaybımız ve yarınlarımız oldu. Çoğu ilimizde sağlam bina kalmadı, kalan binalarda güvenilir değil. Bu felaket karşısında gördük ki milletimiz kenetlendi tek yürek oldu. 7’den 70’e seferber olduk. 14 Şubat Sevgililer Günü’nü yaşadığımız bu günde, sevgililerin birbirine alabilecekleri en güzel hediye depremzede vatandaşlarımızın bir ihtiyacını karşılamak, bugüne kadar alınabilecek en güzel ve anlamlı hediye olacaktır. Bu hediyeyi ister yardım kurumlarının hesabına havale, ister bir depremzedenin bir ihtiyacını görmek gibi sayısız yardım yapılabilir. Bu yardımı bir fırsat olarak kabul ederek, sevgilinize hayatı boyunca verebileceğiniz en güzel hediye olacaktır.

“ACILARI ÇOK BÜYÜK, TARİFİ YOK”

Başkan Özkaya, “Ben 24 yıllık evliyim, bu yıl eşim adına yardım kurumuna bir miktar havale ederek gününü kutladım. Havale açıklamasına "14 Şubat sevgililer gününü için eşime hediye ediyorum "  diyerek gönderdim, dekontu da eşime ilettim. Eşim çok mutlu oldu, gözleri doldu, aynı şekilde eşim de benim için aynı havale etti. Depremzede vatandaşlarımıza yapacağımız bir TL bile çok önemli. Onların acıları çok büyük, tarifi yok, bizler de ancak maddi olarak onlara yardımcı olabiliriz. Biz de bunu yapmalıyız, yapılan yardımın tutarı önemli değil, herkes gücü kadar yapmalıdır. İnanıyorum ki bu 14 Şubat Günü büyük bir deprem yardımına tanık olacağız inşallah.” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.