ÖZKAYA: HİZMET İÇİN SEÇİM Mİ OLMALI?

SİYASET 08.08.2023 - 13:54, Güncelleme: 08.08.2023 - 14:02
 

ÖZKAYA: HİZMET İÇİN SEÇİM Mİ OLMALI?

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı, Ekonomi Politikaları Başkanı, İYİ Tarım Komisyonu Üyesi, Şehzadeler Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili, ziraat mühendisi Şenol Özkaya, Şehzadeler Belediyesi Ağustos ayı ikinci oturum meclis toplantısında söz alarak, “Belediyeler hizmet ve proje için neden seçime yakın atağa geçiyor? Seçimler iki yılda bir olsun ki, hizmetlerde devamlı olsun.” dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, meclis salonundaki konuşmasına, müjdeler ile başladı. İlk önce Alaybey pazar yerinin yapılması protokolünün imzalandığını, bedesten nikah salonu önündeki bedesten meydanında mahalle pazarının kurulacağı, eski otogarın oradaki Perşembe pazarının açık olan kısmının üstünün kapatılacağını, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile biraya gelerek mutabakat yapıldığını anlattı.   ALAYBEY’DEKİ SORUNU DİLE GETİRDİ  Özkaya, pazaryerinin büyük bir sorun olduğu, Alaybey’de yaşayan vatandaşların, pazar kurulduğu günün öncesi ve sonrasında büyük sıkıntılar çektiğini, kendisinin de bu mahallede oturan bir mahalle sakini olarak, yıllardır kanayan bir yara olduğunu, Şehzadeler için hayırlı olmasını temenni etti. Özkaya sözlerinde, yerel yönetimlerin etkili bir çalışma yapması için, yerel seçimlerin beş yılda bir değil de iki yılda bir yapılması hizmet açısından daha etkili olacağını söyledi.  “MANİSA SOKAKLARI ŞANTİYE ALANINA DÖNDÜ” Özkaya, “Sayın başkanımız, seçime yedi ay kala, üç müjde ile bizleri sevindirdi. Pazaryeri projesi her yıl faaliyet raporunda önümüze geliyordu ama imkân olmadığı için yazıda kalıyordu ama seçim yaklaştığı için birden onaylandı. Aynı şekilde diğer hizmetlerde hız kazandı, Manisa sokakları birden şantiye alanına döndü, hummalı bir çalışmalar başladı. Eski garaj yolu, istasyon yolu, her semtte yoğun bir çalışma içindeler. Diyorum ki 5 yıllık bir sürede tekrar seçimi kazanmak için son virajda hizmet atağı, vatandaş ile buluşma hızlı bir şekilde yapılıyor.” açıklamasında bulundu. İYİ PARTİLİ ÖZKAYA’DAN BRİFİNG İSTEĞİ  Özkaya, bu hizmetin devamlı olması için, yerel yönetimin üstünde seçim baskısı olup, daha çok hizmet etmek için, yarış hep taze kalsın seçimler iki yılda olsun, diyerek seçimin son virajında, seçim için bu hizmetlerin edildiğini dile getirdi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise Özkaya‘ya, kendisinin başkan adayı olmadığını, hizmeti gelecek nesiller için yaptıkları cevabını verdi. Ayrıca Özkaya, Şehzadeler Belediyesi’nin bugüne kadar yaptığı 1/1000 imar planı hakkında tüm meclis üyelerine detaylı toplu halde brifing verilmesini istedi.  SANCAKLIBOZKÖY’DEKİ ÇALIŞMA MASAYA YATIRILDI  Gündeme maddelerinde olan Sancaklıbozköy Mahallesi'ndeki sanayi imar alanındaki kuruyan dere alanlarının, yapı alanı altına alınıp buraları da sanayi alanına kazanması için onay verilme maddesiydi. Özkaya bu konuda çelişkileri olduklarını, dere alanlarının yapı alanı içinde olmayıp, yeşil alan olarak kalması gerektiği ve bu konu hakkında detaylı bilgi almak istedikleri için, bu maddeye çekimser oy kullandıklarını dile getirdi. Özkaya, seçildikleri dönemden bugüne kadar, mecliste sadece el kaldırıp indiren olmadıkları, her maddeyi sorguladıkları, bugüne kadarda şehzadeler halkının yararına en az 120 adet önerge verdiklerini söyledi. Haber Merkezi 
İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı, Ekonomi Politikaları Başkanı, İYİ Tarım Komisyonu Üyesi, Şehzadeler Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili, ziraat mühendisi Şenol Özkaya, Şehzadeler Belediyesi Ağustos ayı ikinci oturum meclis toplantısında söz alarak, “Belediyeler hizmet ve proje için neden seçime yakın atağa geçiyor? Seçimler iki yılda bir olsun ki, hizmetlerde devamlı olsun.” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, meclis salonundaki konuşmasına, müjdeler ile başladı. İlk önce Alaybey pazar yerinin yapılması protokolünün imzalandığını, bedesten nikah salonu önündeki bedesten meydanında mahalle pazarının kurulacağı, eski otogarın oradaki Perşembe pazarının açık olan kısmının üstünün kapatılacağını, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile biraya gelerek mutabakat yapıldığını anlattı. 

 ALAYBEY’DEKİ SORUNU DİLE GETİRDİ 

Özkaya, pazaryerinin büyük bir sorun olduğu, Alaybey’de yaşayan vatandaşların, pazar kurulduğu günün öncesi ve sonrasında büyük sıkıntılar çektiğini, kendisinin de bu mahallede oturan bir mahalle sakini olarak, yıllardır kanayan bir yara olduğunu, Şehzadeler için hayırlı olmasını temenni etti. Özkaya sözlerinde, yerel yönetimlerin etkili bir çalışma yapması için, yerel seçimlerin beş yılda bir değil de iki yılda bir yapılması hizmet açısından daha etkili olacağını söyledi. 

“MANİSA SOKAKLARI ŞANTİYE ALANINA DÖNDÜ”

Özkaya, “Sayın başkanımız, seçime yedi ay kala, üç müjde ile bizleri sevindirdi. Pazaryeri projesi her yıl faaliyet raporunda önümüze geliyordu ama imkân olmadığı için yazıda kalıyordu ama seçim yaklaştığı için birden onaylandı. Aynı şekilde diğer hizmetlerde hız kazandı, Manisa sokakları birden şantiye alanına döndü, hummalı bir çalışmalar başladı. Eski garaj yolu, istasyon yolu, her semtte yoğun bir çalışma içindeler. Diyorum ki 5 yıllık bir sürede tekrar seçimi kazanmak için son virajda hizmet atağı, vatandaş ile buluşma hızlı bir şekilde yapılıyor.” açıklamasında bulundu.

İYİ PARTİLİ ÖZKAYA’DAN BRİFİNG İSTEĞİ 

Özkaya, bu hizmetin devamlı olması için, yerel yönetimin üstünde seçim baskısı olup, daha çok hizmet etmek için, yarış hep taze kalsın seçimler iki yılda olsun, diyerek seçimin son virajında, seçim için bu hizmetlerin edildiğini dile getirdi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise Özkaya‘ya, kendisinin başkan adayı olmadığını, hizmeti gelecek nesiller için yaptıkları cevabını verdi. Ayrıca Özkaya, Şehzadeler Belediyesi’nin bugüne kadar yaptığı 1/1000 imar planı hakkında tüm meclis üyelerine detaylı toplu halde brifing verilmesini istedi. 

SANCAKLIBOZKÖY’DEKİ ÇALIŞMA MASAYA YATIRILDI 

Gündeme maddelerinde olan Sancaklıbozköy Mahallesi'ndeki sanayi imar alanındaki kuruyan dere alanlarının, yapı alanı altına alınıp buraları da sanayi alanına kazanması için onay verilme maddesiydi. Özkaya bu konuda çelişkileri olduklarını, dere alanlarının yapı alanı içinde olmayıp, yeşil alan olarak kalması gerektiği ve bu konu hakkında detaylı bilgi almak istedikleri için, bu maddeye çekimser oy kullandıklarını dile getirdi. Özkaya, seçildikleri dönemden bugüne kadar, mecliste sadece el kaldırıp indiren olmadıkları, her maddeyi sorguladıkları, bugüne kadarda şehzadeler halkının yararına en az 120 adet önerge verdiklerini söyledi. Haber Merkezi 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.