ÖZKAYA’DAN İYİ PARTİ İÇİN YOĞUN ÇALIŞMA

SİYASET 09.05.2023 - 14:30, Güncelleme: 09.05.2023 - 14:35
 

ÖZKAYA’DAN İYİ PARTİ İÇİN YOĞUN ÇALIŞMA

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı, Ekonomi Politikaları Başkanı, İYİ Parti Tarım Komisyon Üyesi, Şehzadeler Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili, ziraat mühendisi Şenol Özkaya, partisi olan İYİ Parti için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.
Basının ve 17 ilçenin çok yakinen tanıdığı İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Özkaya, partisi için her noktada çalışıyor. İYİ Partili Özkaya, partisinin ve sivil toplum örgütlerinin yaptığı çalışmalarda sıkça görülüyor, sivil toplum örgütünün eylemlerinde kendisi ön planda oluyor, partisini en iyi şekilde temsil ediyor, söz alıyor, konuşmacı oluyor ve çözüm yollarını dile getiriyor.  İYİ PARTİLİ ÖZKAN TAKDİR TOPLUYOR İYİ Partili Özkan, parti içi faaliyetlerde ise her görevi üstleniyor. Özkan; parti standında broşür dağıtıyor, lokma hayrında lokma dağıtıyor, Ramazan kolisi dağıtıyor, depremzedeler için canla başla çalışıyor, Manisa'ya gelmiş olan depremzedelere ulaşıyor, parti yemeklerinde yemek dağıtıp, çöpleri topluyor. İYİ Parti'nin son mitinginde de, miting alanındaki planlamayı yaptı. Kendisi de basının bulunduğu yerde saatlerce durup, miting alanını gözledi. Vatandaşlar ile temas kurup, yaşlı varsa onlar a yardım etti. Özkaya’nın kişisel özelliği de parti ve vatandaşlar tarafından çok takdir görüyor. İYİ Partili Özkaya, bir işyeri veya mekâna gidince önce orada ki işçilerle selamlaşıp tokalaşıyor.  Manisa halkı da böyle siyasetçileri bağrına basıyor.Musa Akar
İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı, Ekonomi Politikaları Başkanı, İYİ Parti Tarım Komisyon Üyesi, Şehzadeler Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili, ziraat mühendisi Şenol Özkaya, partisi olan İYİ Parti için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

Basının ve 17 ilçenin çok yakinen tanıdığı İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Özkaya, partisi için her noktada çalışıyor. İYİ Partili Özkaya, partisinin ve sivil toplum örgütlerinin yaptığı çalışmalarda sıkça görülüyor, sivil toplum örgütünün eylemlerinde kendisi ön planda oluyor, partisini en iyi şekilde temsil ediyor, söz alıyor, konuşmacı oluyor ve çözüm yollarını dile getiriyor. 

İYİ PARTİLİ ÖZKAN TAKDİR TOPLUYOR

İYİ Partili Özkan, parti içi faaliyetlerde ise her görevi üstleniyor. Özkan; parti standında broşür dağıtıyor, lokma hayrında lokma dağıtıyor, Ramazan kolisi dağıtıyor, depremzedeler için canla başla çalışıyor, Manisa'ya gelmiş olan depremzedelere ulaşıyor, parti yemeklerinde yemek dağıtıp, çöpleri topluyor. İYİ Parti'nin son mitinginde de, miting alanındaki planlamayı yaptı. Kendisi de basının bulunduğu yerde saatlerce durup, miting alanını gözledi. Vatandaşlar ile temas kurup, yaşlı varsa onlar a yardım etti. Özkaya’nın kişisel özelliği de parti ve vatandaşlar tarafından çok takdir görüyor. İYİ Partili Özkaya, bir işyeri veya mekâna gidince önce orada ki işçilerle selamlaşıp tokalaşıyor.  Manisa halkı da böyle siyasetçileri bağrına basıyor.Musa Akar

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.