ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI YENAL YILDIRIM’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ÖZEL HABER 15.05.2024 - 17:42, Güncelleme: 15.05.2024 - 17:42
 

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI YENAL YILDIRIM’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Yenal Yıldırım'a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yapılan görüşmeye Manisa'nın sevilen esnaflarından Doğan Göde, Fırat Kundura'nın sahibi Mehmet Gürcan ve Hanedan yetkilisi Ahmet Karakaş da eşlik etti.
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın kararıyla Yenal Yıldırım, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti. Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Doğan Göde, Mehmet Gürcan ve Ahmet Karakaş, Yıldırım’a yeni görevinde başarılar diledi. “MANİSA’DA YILDIRIM SEVİLİR VE SAYILIR” Yumrukaya, "Havuzlu Çarşı ve Manisa esnafları birlikte Yenal Yıldırım'a ziyarete geldik. Yıldırım, tüm Manisalıların sevgisini ve saygısını kazanmış bir kişidir. Herkes tarafından sevilir ve sayılır. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'a, Yıldırım'a bu görevi verdiği için teşekkürlerimi iletiyorum. Yıldırım'ın belediye başkan yardımcısı olmasıyla birlikte vatandaşlar Şehzadeler Belediyesi'ne daha rahat bir şekilde gelmeye başladılar. Yıldırım'ın sayesinde hem Şehzadeler'in hem de Manisa'nın sorunları daha hızlı bir şekilde çözülecektir." dedi. "BU İSİMLER MANİSA’NIN ABİLERİDİR" ETV'ye teşekkürlerini ileten Yıldırım, "Yumrukaya'nın, Göde'nin, Gürcan'ın ve Karakaş'ın ziyaretleri beni oldukça mutlu etti. Bugün ziyaretime gelen isimler esnaflıktan öte Manisa'nın abileridir. Her konuyu danışabileceğimiz, belediyemizin arka bahçeleridir. Her belediyenin ve kurumun da böyle bir arka bahçeye ihtiyacı vardır. Bize bir makam verildi ve alacağımız kararlarda danışabileceğimiz abilerimizdir. Her konu hakkında doğru ve yapıcı fikirleri alacağımız kişilerdir. Yaptıkları ziyaret için teşekkür ediyorum çünkü bizi onore ettiler." açıklamasında bulundu. "YENAL MANİSA'NIN BİR DEĞERİDİR" Karakaş, "Yenal Başkanımı çok eski zamanlardan beri tanırım. Kendisini severim ve Manisa'nın bir değeridir. Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde kendisine başarılar diliyorum, hayırlı ve uğurlu olsun." ifadesinde bulundu. "ALLAH MAHCUP ETMESİN" Gürcan, "Yenal abim bu zamanlara çok mücadele ederek geldi. Çıktığı bu yolda Allah Yenal abimi mahcup etmesin. Manisa'mız için hayırlı bir karar olduğunu düşünüyorum. Hem Şehzadeler'e hem de Manisa'ya güzel hizmetlerin yapılacağına inanıyorum. Yeni görevinde Yenal abime başarılar ve kolaylıklar diliyorum." diye konuştu. GÖDE’DEN YENAL’A TEŞEKKÜR Göde, "Artık Türkiye'de sağın ve solun işi kalmadı. Sağ da bizim yanımızda, sol da bizim yanımızda. Misafirperverliği için Yenal Bey'e teşekkür ederken, bundan sonraki çalışmalarında da kolaylıklar diliyorum." ifadesinde bulundu. Hüseyin Güntaç Fömlu
Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Yenal Yıldırım'a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yapılan görüşmeye Manisa'nın sevilen esnaflarından Doğan Göde, Fırat Kundura'nın sahibi Mehmet Gürcan ve Hanedan yetkilisi Ahmet Karakaş da eşlik etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın kararıyla Yenal Yıldırım, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti. Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Doğan Göde, Mehmet Gürcan ve Ahmet Karakaş, Yıldırım’a yeni görevinde başarılar diledi.

“MANİSA’DA YILDIRIM SEVİLİR VE SAYILIR”

Yumrukaya, "Havuzlu Çarşı ve Manisa esnafları birlikte Yenal Yıldırım'a ziyarete geldik. Yıldırım, tüm Manisalıların sevgisini ve saygısını kazanmış bir kişidir. Herkes tarafından sevilir ve sayılır. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'a, Yıldırım'a bu görevi verdiği için teşekkürlerimi iletiyorum. Yıldırım'ın belediye başkan yardımcısı olmasıyla birlikte vatandaşlar Şehzadeler Belediyesi'ne daha rahat bir şekilde gelmeye başladılar. Yıldırım'ın sayesinde hem Şehzadeler'in hem de Manisa'nın sorunları daha hızlı bir şekilde çözülecektir." dedi.

"BU İSİMLER MANİSA’NIN ABİLERİDİR"

ETV'ye teşekkürlerini ileten Yıldırım, "Yumrukaya'nın, Göde'nin, Gürcan'ın ve Karakaş'ın ziyaretleri beni oldukça mutlu etti. Bugün ziyaretime gelen isimler esnaflıktan öte Manisa'nın abileridir. Her konuyu danışabileceğimiz, belediyemizin arka bahçeleridir. Her belediyenin ve kurumun da böyle bir arka bahçeye ihtiyacı vardır. Bize bir makam verildi ve alacağımız kararlarda danışabileceğimiz abilerimizdir. Her konu hakkında doğru ve yapıcı fikirleri alacağımız kişilerdir. Yaptıkları ziyaret için teşekkür ediyorum çünkü bizi onore ettiler." açıklamasında bulundu.

"YENAL MANİSA'NIN BİR DEĞERİDİR"

Karakaş, "Yenal Başkanımı çok eski zamanlardan beri tanırım. Kendisini severim ve Manisa'nın bir değeridir. Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde kendisine başarılar diliyorum, hayırlı ve uğurlu olsun." ifadesinde bulundu.

"ALLAH MAHCUP ETMESİN"

Gürcan, "Yenal abim bu zamanlara çok mücadele ederek geldi. Çıktığı bu yolda Allah Yenal abimi mahcup etmesin. Manisa'mız için hayırlı bir karar olduğunu düşünüyorum. Hem Şehzadeler'e hem de Manisa'ya güzel hizmetlerin yapılacağına inanıyorum. Yeni görevinde Yenal abime başarılar ve kolaylıklar diliyorum." diye konuştu.

GÖDE’DEN YENAL’A TEŞEKKÜR

Göde, "Artık Türkiye'de sağın ve solun işi kalmadı. Sağ da bizim yanımızda, sol da bizim yanımızda. Misafirperverliği için Yenal Bey'e teşekkür ederken, bundan sonraki çalışmalarında da kolaylıklar diliyorum." ifadesinde bulundu. Hüseyin Güntaç Fömlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.