SERGİ BEZLERİ, SARIGÖL VE ALAŞEHİR’DEKİ ÜRETİCİLERE TESLİM EDİLDİ

MANİSA GÜNDEMİ 09.08.2023 - 14:06, Güncelleme: 09.08.2023 - 14:07
 

SERGİ BEZLERİ, SARIGÖL VE ALAŞEHİR’DEKİ ÜRETİCİLERE TESLİM EDİLDİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde satın alınan üzüm kurutma sergi bezleri Sarıgöl ve Alaşehirli üreticilere teslim edildi. Sarıgöl’de bin 650 üreticiye bin 650 üzüm kurutma sergi bezi teslim edilirken, Alaşehir’de de bin 190 üreticiye bin 190 adet üzüm kurutma sergi bezi teslim edildi.
Başkan Cengiz Ergün önderliğinde kırsal kalkınmanın sağlanması, üreticilerin daha çok üretip daha çok kazanması amacıyla desteklerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki 7 bin 500 üreticiye 7 bin 500 top üzüm sergi örtüsünün dağıtımına devam ediyor. Yüzde 100 hibe destekli olarak gerçekleştirilen ‘Manisalı Zeytin ve Üzüm Üreticilerini Destekleme Projesi’ kapsamında Sarıgöl ve Alaşehirli üreticilere de üzüm kurutma sergi bezleri teslim edildi.  TESLİM TÖRENİNE YOĞUN KATILIM  Sarıgöl’de gerçekleştirilen teslim törenine Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Yılmaz Usta, Sarıgöl Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Akif Kılıçaslan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri de katıldı. Törende konuşan Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, kırsal kalkınmaya sağlanan desteklerin öneminden bahsetti. Başkan Necati Selçuk, gerçekleştirilen desteklemeler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerine teşekkür etti.  ÜRETİCİLERE SAĞLANAN DESTEKLERİ ANLATTI  Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta da yaptığı konuşmada Başkan Cengiz Ergün önderliğinde gerçekleştirilen desteklemeleri anlattı. Başkan Ergün’ün selamlarını üreticilere ileten Daire Başkanı Yılmaz Usta, “Sarıgöl ilçemizde bin 650 üreticimize bin 650 top, il genelinde ise 7 bin 500 üreticimize 7 bin 500 top 2x100 metre ebadında üzüm kurutma bezlerinin teslimini yapıyoruz. Sezon başlamadan tüm il genelinde dağıtımı tamamlamayı amaçlıyoruz. Şu anda müracaatlarını tamamlamak üzere olduğumuz zeytin hasat örtülerimiz ve kasalarımızın desteği de sizlere ulaşacak. Yem bitkisi tohumu ile ilgili başvurularımız da tamamlandı ve alım sürecine geçtik. İl Tarım Müdürlüğümüzle birlikte arpa ve buğday desteği, sulama kooperatiflerimizin ve mahallerimizin ihtiyacı olan sulama borularıyla ilgili boru alımı ile ihale süreçlerimizi de başlattık. Başkan Cengiz Ergün’ün de katıldığı programlarla 500 üreticimize 500 adet üzüm sergi bezi ve İlçelerimizin ve ziraat odalarımızın ihtiyacı olduğunu tespit ettiğimiz 60 adet tarım makinasının ortak kullanım parkı projesi kapsamında Manisa’da teslimini gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Sarıgöllü üreticilere bin 190 adet üzüm kurutma sergi bezi teslim edildi. ÜRETİCİLERDEN BAŞKAN ERGÜN’E TEŞEKKÜR  Manisalı Zeytin ve Üzüm Üreticilerini Destekleme Projesi’ kapsamında Alaşehirli üreticilere de üzüm kurutma sergi bezleri düzenlenen törenle teslim edildi. Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Yılmaz Usta ve Alaşehir Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Himmet Güneş’in katılımıyla gerçekleştirilen törende bin 190 adet üzüm kurutma sergi bezi üreticilere teslim edildi. Kendilerine verilen destekler nedeniyle üreticiler, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Haber Merkezi 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde satın alınan üzüm kurutma sergi bezleri Sarıgöl ve Alaşehirli üreticilere teslim edildi. Sarıgöl’de bin 650 üreticiye bin 650 üzüm kurutma sergi bezi teslim edilirken, Alaşehir’de de bin 190 üreticiye bin 190 adet üzüm kurutma sergi bezi teslim edildi.

Başkan Cengiz Ergün önderliğinde kırsal kalkınmanın sağlanması, üreticilerin daha çok üretip daha çok kazanması amacıyla desteklerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki 7 bin 500 üreticiye 7 bin 500 top üzüm sergi örtüsünün dağıtımına devam ediyor. Yüzde 100 hibe destekli olarak gerçekleştirilen ‘Manisalı Zeytin ve Üzüm Üreticilerini Destekleme Projesi’ kapsamında Sarıgöl ve Alaşehirli üreticilere de üzüm kurutma sergi bezleri teslim edildi. 

TESLİM TÖRENİNE YOĞUN KATILIM 

Sarıgöl’de gerçekleştirilen teslim törenine Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Yılmaz Usta, Sarıgöl Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Akif Kılıçaslan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri de katıldı. Törende konuşan Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, kırsal kalkınmaya sağlanan desteklerin öneminden bahsetti. Başkan Necati Selçuk, gerçekleştirilen desteklemeler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerine teşekkür etti. 

ÜRETİCİLERE SAĞLANAN DESTEKLERİ ANLATTI 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta da yaptığı konuşmada Başkan Cengiz Ergün önderliğinde gerçekleştirilen desteklemeleri anlattı. Başkan Ergün’ün selamlarını üreticilere ileten Daire Başkanı Yılmaz Usta, “Sarıgöl ilçemizde bin 650 üreticimize bin 650 top, il genelinde ise 7 bin 500 üreticimize 7 bin 500 top 2x100 metre ebadında üzüm kurutma bezlerinin teslimini yapıyoruz. Sezon başlamadan tüm il genelinde dağıtımı tamamlamayı amaçlıyoruz. Şu anda müracaatlarını tamamlamak üzere olduğumuz zeytin hasat örtülerimiz ve kasalarımızın desteği de sizlere ulaşacak. Yem bitkisi tohumu ile ilgili başvurularımız da tamamlandı ve alım sürecine geçtik. İl Tarım Müdürlüğümüzle birlikte arpa ve buğday desteği, sulama kooperatiflerimizin ve mahallerimizin ihtiyacı olan sulama borularıyla ilgili boru alımı ile ihale süreçlerimizi de başlattık. Başkan Cengiz Ergün’ün de katıldığı programlarla 500 üreticimize 500 adet üzüm sergi bezi ve İlçelerimizin ve ziraat odalarımızın ihtiyacı olduğunu tespit ettiğimiz 60 adet tarım makinasının ortak kullanım parkı projesi kapsamında Manisa’da teslimini gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Sarıgöllü üreticilere bin 190 adet üzüm kurutma sergi bezi teslim edildi.

ÜRETİCİLERDEN BAŞKAN ERGÜN’E TEŞEKKÜR 

Manisalı Zeytin ve Üzüm Üreticilerini Destekleme Projesi’ kapsamında Alaşehirli üreticilere de üzüm kurutma sergi bezleri düzenlenen törenle teslim edildi. Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Yılmaz Usta ve Alaşehir Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Himmet Güneş’in katılımıyla gerçekleştirilen törende bin 190 adet üzüm kurutma sergi bezi üreticilere teslim edildi. Kendilerine verilen destekler nedeniyle üreticiler, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Haber Merkezi 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.