Soma'da orman yangını kontrol altında

ASAYİŞ 21.08.2023 - 14:40, Güncelleme: 21.08.2023 - 14:40
 

Soma'da orman yangını kontrol altında

Manisa’nın Soma ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahale ile kontrol altına alındı.
Yangın, Yırca Mahallesi Şehitlik yolunda meydana geldi. Yoldaki bir araçta çıkan yangının ormanlık alana sıçraması üzerine ekipler harekete geçti.  SOĞUTMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR İhbar üzerine İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 1 helikopter, 6 arazöz, 1 su ikmal aracı ve 1 dozer bölgeye sevk edildi. Alevler, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile kontrol altına alınarak söndürüldü. Bölgede soğutma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. (İHA) 
Manisa’nın Soma ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahale ile kontrol altına alındı.

Yangın, Yırca Mahallesi Şehitlik yolunda meydana geldi. Yoldaki bir araçta çıkan yangının ormanlık alana sıçraması üzerine ekipler harekete geçti. 

SOĞUTMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İhbar üzerine İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 1 helikopter, 6 arazöz, 1 su ikmal aracı ve 1 dozer bölgeye sevk edildi. Alevler, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile kontrol altına alınarak söndürüldü. Bölgede soğutma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. (İHA) 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.