Turgutlu Belediyesi asfaltlama sezonunu açtı

ÇEVRE 27.07.2023 - 11:14, Güncelleme: 27.07.2023 - 19:37
 

Turgutlu Belediyesi asfaltlama sezonunu açtı

Turgutlu Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte 2023 yılı asfalt serim sezonuna hızlı bir giriş yaptı. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Vatandaşlarımızdan gelen talep ve program dahilinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın göreve gelmesiyle kurulan asfalt şantiyesinin ardından 2020 yılından itibaren 558 bin 134 metrekare asfalt serimi gerçekleştiren Turgutlu Belediyesi, ova yollarında ve kent merkezinde yol sorununu ortadan kaldırmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 2023 yılı için merkez ve kırsal mahallerde planlanan asfaltlama çalışmaları kapsamında İncirlibük Mevkiinde bulunan ova yolunda 2500 metrekare asfalt serimi gerçekleştirildi. Şehir merkezi ile ova yollarını birbirine bağlayan ve dolgu işlemlerinin tamamlandığı Albayrak Mahallesi Hatboyu Sokak ile Sulu Sokakta asfaltlama çalışmalarına program dahilinde devam edilecek. EKİPLERDEN YOĞUN MESAİ  Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vatandaşların talepleri ve belirlenen program dahilinde birçok mahallede eş zamanlı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bakım, onarım, tamirat ve yenileme işlemlerine kesintisiz devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İstasyonaltı Mahallesinde yolların yenilenmesi ve mahallenin yeni prestij caddelerine kavuşması için Gürcan ve Engin Sokakta yol kaldırma çalışmalarına başlandı. Tezcan Sokakta yol yenileme çalışmaları kapsamında parke ve bordür taşı döşeme işlemleri tamamlandı. Söz konusu sokakta çalışmaların sonunda 5000 metrekare parke ve bordür taşı döşenerek modern görünümüyle vatandaşların hizmetine sunuldu. Ekipler ayrıca Çıkrıkçı Mahallesinde 1000 metrekare parke döşeme işlemi ile Sadıklar, Turanlı, Selçuklu, Kültür, Cephanelik Yolu, Karlı,  BİRÇOK BÖLGEDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Osman Öztaş, Çözüm, Yalova, Katip, Sınır ile Büşra Sokakta parke tamirat çalışmalarını tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Urganlı Mahallesinde bulunan ve atıl durumda olan binanın mevsimlik tarım işçilerinin temel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla tuvalet ve duş alanı yapım çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda bulunan oturma bankları yenileriyle değiştirildi. Ekipler, Barış Manço Parkı’nda çevre ve peyzaj düzeleme çalışmalarını sürdürüyor. “YOL HİZMETİ SUNABİLMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ” Yürütülen çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, merkez ve kırsal mahallelerimizde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ova yollarımız ile şehir merkezimizde asfalt serim ve yol yenileme işlemlerine başladık. Bozulan yolları tespit ederek, hızlı bir şekilde yenileme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimize kaliteli ve sağlıklı bir yol hizmeti sunabilmek için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talep ve program dahilinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Kentimiz için verdikleri emekten dolayı tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi. Haber Merkezi   
Turgutlu Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte 2023 yılı asfalt serim sezonuna hızlı bir giriş yaptı. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Vatandaşlarımızdan gelen talep ve program dahilinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın göreve gelmesiyle kurulan asfalt şantiyesinin ardından 2020 yılından itibaren 558 bin 134 metrekare asfalt serimi gerçekleştiren Turgutlu Belediyesi, ova yollarında ve kent merkezinde yol sorununu ortadan kaldırmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 2023 yılı için merkez ve kırsal mahallerde planlanan asfaltlama çalışmaları kapsamında İncirlibük Mevkiinde bulunan ova yolunda 2500 metrekare asfalt serimi gerçekleştirildi. Şehir merkezi ile ova yollarını birbirine bağlayan ve dolgu işlemlerinin tamamlandığı Albayrak Mahallesi Hatboyu Sokak ile Sulu Sokakta asfaltlama çalışmalarına program dahilinde devam edilecek.

EKİPLERDEN YOĞUN MESAİ 

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vatandaşların talepleri ve belirlenen program dahilinde birçok mahallede eş zamanlı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bakım, onarım, tamirat ve yenileme işlemlerine kesintisiz devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İstasyonaltı Mahallesinde yolların yenilenmesi ve mahallenin yeni prestij caddelerine kavuşması için Gürcan ve Engin Sokakta yol kaldırma çalışmalarına başlandı. Tezcan Sokakta yol yenileme çalışmaları kapsamında parke ve bordür taşı döşeme işlemleri tamamlandı. Söz konusu sokakta çalışmaların sonunda 5000 metrekare parke ve bordür taşı döşenerek modern görünümüyle vatandaşların hizmetine sunuldu. Ekipler ayrıca Çıkrıkçı Mahallesinde 1000 metrekare parke döşeme işlemi ile Sadıklar, Turanlı, Selçuklu, Kültür, Cephanelik Yolu, Karlı, 

BİRÇOK BÖLGEDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Osman Öztaş, Çözüm, Yalova, Katip, Sınır ile Büşra Sokakta parke tamirat çalışmalarını tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Urganlı Mahallesinde bulunan ve atıl durumda olan binanın mevsimlik tarım işçilerinin temel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla tuvalet ve duş alanı yapım çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda bulunan oturma bankları yenileriyle değiştirildi. Ekipler, Barış Manço Parkı’nda çevre ve peyzaj düzeleme çalışmalarını sürdürüyor.

“YOL HİZMETİ SUNABİLMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Yürütülen çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, merkez ve kırsal mahallelerimizde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ova yollarımız ile şehir merkezimizde asfalt serim ve yol yenileme işlemlerine başladık. Bozulan yolları tespit ederek, hızlı bir şekilde yenileme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimize kaliteli ve sağlıklı bir yol hizmeti sunabilmek için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talep ve program dahilinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Kentimiz için verdikleri emekten dolayı tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi. Haber Merkezi 

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.