TURGUTLU’DA YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

YEREL 15.11.2023 - 17:34, Güncelleme: 15.11.2023 - 17:34
 

TURGUTLU’DA YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez ve kırsal mahallelerde eş zamanlı olarak yol çalışması gerçekleştiriyor. Ekipleri daha güvenli ve konforlu yollar için sürdürdüğü yenileme, tamirat, onarım ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Vatandaşlarımızın talepleri ve belirlenen program dahilinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde Turgutlu’muz yenileniyor.” dedi.
Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri daha güvenli ve konforlu yollar için sürdürdüğü yenileme, tamirat, onarım ve bakım çalışmalarına devam ediyor. MAHALLELERDE YOL ÇALIŞMASI Söz konusu çalışmalar kapsamında Yayla Mahallesinde başlayan yol kaldırma çalışmalarının ardından 1000 m² parke taşı döşeme işlemi tamamlandı. Ekipler, Avşar Mahallesinde tamamladığı parke taşı döşeme çalışmalarının sonrasında Selvilitepe Mahallesi Irmak Sokakta bordür taşı döşeme işlemlerine başladı. Ergenekon ile Avşar Mahallelerinde asfalt sathi kaplama öncesi hazırlık çalışmaları gerçekleştirildi. İzzettin Mahallesi, Piyaleoğlu Caddesi, Çiftçi, Fatih, Üzümlü, Karadeniz, Cennet, Oruç Reis, Yağhane, Zeytin, Sehra, Şentürk, Cemre, Muradiye, Serçe, Hakan, Baran, Seher, Armağan Sokakta parke tamirat çalışmaları yapıldı. İSTASYONALTI MAHALLESİ 2. ETAPTA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İstasyonaltı Mahallesinde yıllardır devam eden yol sorununun çözüme kavuşturulacağı üstyapı yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler tarafından 2. etapta gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Nadide ile Sancak Sokakta toplamda 1410 m² parke ile 440 m bordür taşı döşeme işlemi tamamlandı. Ekipler, Sapanlı, Öz, Şimşek, Tural Sakakta ise bordür taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor. “TURGUTLU’MUZ YENİLENİYOR” Eş zamanlı sürdürülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bölgemizde etkili olan sağanak yağış ve kötü hava koşullarına rağmen merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşlarımızın talepleri ve belirlenen program dahilinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde Turgutlu’muz yenileniyor. Kentimiz için verdikleri emekten dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi. Haber Merkezi      
Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez ve kırsal mahallelerde eş zamanlı olarak yol çalışması gerçekleştiriyor. Ekipleri daha güvenli ve konforlu yollar için sürdürdüğü yenileme, tamirat, onarım ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Vatandaşlarımızın talepleri ve belirlenen program dahilinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde Turgutlu’muz yenileniyor.” dedi.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri daha güvenli ve konforlu yollar için sürdürdüğü yenileme, tamirat, onarım ve bakım çalışmalarına devam ediyor.

MAHALLELERDE YOL ÇALIŞMASI

Söz konusu çalışmalar kapsamında Yayla Mahallesinde başlayan yol kaldırma çalışmalarının ardından 1000 m² parke taşı döşeme işlemi tamamlandı. Ekipler, Avşar Mahallesinde tamamladığı parke taşı döşeme çalışmalarının sonrasında Selvilitepe Mahallesi Irmak Sokakta bordür taşı döşeme işlemlerine başladı. Ergenekon ile Avşar Mahallelerinde asfalt sathi kaplama öncesi hazırlık çalışmaları gerçekleştirildi. İzzettin Mahallesi, Piyaleoğlu Caddesi, Çiftçi, Fatih, Üzümlü, Karadeniz, Cennet, Oruç Reis, Yağhane, Zeytin, Sehra, Şentürk, Cemre, Muradiye, Serçe, Hakan, Baran, Seher, Armağan Sokakta parke tamirat çalışmaları yapıldı.

İSTASYONALTI MAHALLESİ 2. ETAPTA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İstasyonaltı Mahallesinde yıllardır devam eden yol sorununun çözüme kavuşturulacağı üstyapı yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler tarafından 2. etapta gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Nadide ile Sancak Sokakta toplamda 1410 m² parke ile 440 m bordür taşı döşeme işlemi tamamlandı. Ekipler, Sapanlı, Öz, Şimşek, Tural Sakakta ise bordür taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

“TURGUTLU’MUZ YENİLENİYOR”

Eş zamanlı sürdürülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bölgemizde etkili olan sağanak yağış ve kötü hava koşullarına rağmen merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşlarımızın talepleri ve belirlenen program dahilinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde Turgutlu’muz yenileniyor. Kentimiz için verdikleri emekten dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi. Haber Merkezi

 

 

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.