TURGUTLU’DA ‘ZAFER’ COŞKUSU YAŞANACAK

MANİSA GÜNDEMİ 28.08.2023 - 16:05, Güncelleme: 28.08.2023 - 16:05
 

TURGUTLU’DA ‘ZAFER’ COŞKUSU YAŞANACAK

Turgutlu Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıl dönümünü birbirinden özel etkinliklerle kutlayacak. Büyük Zafer Yürüyüşü ve Ateş Gösterisi ile başlayacak kutlamalar, Gencer Savaş Orkestrası Konseri ile sona erecek. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’da yaptığı açıklamada vatandaşları kutlamalara davet etti.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yılı Turgutlu’da da heyecanla ve sevinçle kutlanacak.  YÜRÜYÜŞ, GÖSTERİ VE KONSER Turgutlu Belediyesi tarafından organize edilen kutlama programıyla Zafer Bayramı ruhu meydanlarda ve sokaklarda yaşanacak. 30 Ağustos Çarşamba günü yapılacak kutlamalar kapsamında ilk olarak Büyük Zafer Yürüyüşü ve Ateş Gösterisi düzenlenecek. Ardından Gencer Savaş Orkestrası Konseri ile Zafer Bayramı coşkusu ikiye katlanacak.  GENCER SAVAŞ ORKESTRASI SAHNE ALACAK Büyük Zafer Yürüyüşü ve Ateş Gösterisi Koza Parkı Kavşağı önünden saat 20:30’da başlayacak. Gencer Savaş Orkestrası Konseri ise saat 21:30’da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda gerçekleşecek.  BAŞKAN AKIN’DAN VATANDAŞLARA DAVET Zafer Bayramı’na yakışır bir kutlama programının olacağını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Her milli bayramımızı olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramımızı da yüreğimizdeki Atatürk, Cumhuriyet ve vatan sevdasıyla kutlayacağız. Güzel, eğlenceli ve zafer coşkusunu yaşayacağımız bir kutlama programı hazırladık. Tüm hemşehrilerimi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarımıza katılmaya, bu sevinci ve heyecanı hep birlikte paylaşmaya davet ediyorum” dedi. Haber Merkezi  
Turgutlu Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıl dönümünü birbirinden özel etkinliklerle kutlayacak. Büyük Zafer Yürüyüşü ve Ateş Gösterisi ile başlayacak kutlamalar, Gencer Savaş Orkestrası Konseri ile sona erecek. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’da yaptığı açıklamada vatandaşları kutlamalara davet etti.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yılı Turgutlu’da da heyecanla ve sevinçle kutlanacak. 

YÜRÜYÜŞ, GÖSTERİ VE KONSER

Turgutlu Belediyesi tarafından organize edilen kutlama programıyla Zafer Bayramı ruhu meydanlarda ve sokaklarda yaşanacak. 30 Ağustos Çarşamba günü yapılacak kutlamalar kapsamında ilk olarak Büyük Zafer Yürüyüşü ve Ateş Gösterisi düzenlenecek. Ardından Gencer Savaş Orkestrası Konseri ile Zafer Bayramı coşkusu ikiye katlanacak. 

GENCER SAVAŞ ORKESTRASI SAHNE ALACAK

Büyük Zafer Yürüyüşü ve Ateş Gösterisi Koza Parkı Kavşağı önünden saat 20:30’da başlayacak. Gencer Savaş Orkestrası Konseri ise saat 21:30’da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda gerçekleşecek. 

BAŞKAN AKIN’DAN VATANDAŞLARA DAVET

Zafer Bayramı’na yakışır bir kutlama programının olacağını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Her milli bayramımızı olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramımızı da yüreğimizdeki Atatürk, Cumhuriyet ve vatan sevdasıyla kutlayacağız. Güzel, eğlenceli ve zafer coşkusunu yaşayacağımız bir kutlama programı hazırladık. Tüm hemşehrilerimi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarımıza katılmaya, bu sevinci ve heyecanı hep birlikte paylaşmaya davet ediyorum” dedi. Haber Merkezi

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.