TURGUTLU’YA YENİ SU DOLUM İSTASYONU

ÇEVRE 05.09.2023 - 14:06, Güncelleme: 05.09.2023 - 14:06
 

TURGUTLU’YA YENİ SU DOLUM İSTASYONU

Turgutlu Belediyesi çiftçilerin kullanımına yönelik hizmete sunduğu su dolum istasyonlarına bir yenisini daha ekliyor. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, Musacalı Mahallesine kazandırılacak olan su dolum istasyonunun devam eden çalışmalarını inceledi.
Turgutlu Belediyesi tarafından çiftçilerin ve üreticilerin en büyük sorunlarından biri olan ilaç makinelerine su dolum işlemlerini kolaylıkla yapabildikleri su dolum istasyonlarının altıncısı Musacalı Mahallesine kuruluyor.  BAŞKAN YARDIMCISI AHMET DAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ Geçtiğimiz yıl, Urganlı, Urganlı Yeniköy, Güney Mahalleleri ile Kısmalı Yolu Namazgah ve Bostanlık Mevki’ne kurulan ve çiftçilere rahat bir nefes aldıran su dolum istasyonlarının Musacalı Mahallesinin yanı sıra Sarıbey, Dağyeniköy ve Musalaryeniköy Mahallelerine de yapılması planlanıyor. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, Musacalı Mahallesinde kısa süre içerisinde tamamlanarak çiftçiler ve üreticiler başta olmak üzere mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak su dolum istasyonunun yapım çalışmalarıyla ilgili incelemelerini gerçekleştirdi. Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan’a Musacalı Mahalle Muhtarı Sait Sezgi eşlik etti.  “ÇİFTÇİLERİMİZE RAHAT NEFES ALDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Turgutlu’muzda tespit ettiğimiz noktalara yeni su dolum istasyonları kazandırmaya devam ediyoruz. Bununla birlikte mevcut istasyonlarımızdan çiftçilerimiz en verimli şekilde yararlanmaya devam ediyorlar. Bu istasyonlarımızla çiftçilerimizin yaşadıkları önemli bir sorunu ortadan kaldırdık. Musacalı ve diğer mahallelerimizde de en kısa süre içerisinde yeni su dolum istasyonlarının kurulumunu tamamlayarak çiftçilerimize rahat nefes aldırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi
Turgutlu Belediyesi çiftçilerin kullanımına yönelik hizmete sunduğu su dolum istasyonlarına bir yenisini daha ekliyor. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, Musacalı Mahallesine kazandırılacak olan su dolum istasyonunun devam eden çalışmalarını inceledi.

Turgutlu Belediyesi tarafından çiftçilerin ve üreticilerin en büyük sorunlarından biri olan ilaç makinelerine su dolum işlemlerini kolaylıkla yapabildikleri su dolum istasyonlarının altıncısı Musacalı Mahallesine kuruluyor. 

BAŞKAN YARDIMCISI AHMET DAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Geçtiğimiz yıl, Urganlı, Urganlı Yeniköy, Güney Mahalleleri ile Kısmalı Yolu Namazgah ve Bostanlık Mevki’ne kurulan ve çiftçilere rahat bir nefes aldıran su dolum istasyonlarının Musacalı Mahallesinin yanı sıra Sarıbey, Dağyeniköy ve Musalaryeniköy Mahallelerine de yapılması planlanıyor. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, Musacalı Mahallesinde kısa süre içerisinde tamamlanarak çiftçiler ve üreticiler başta olmak üzere mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak su dolum istasyonunun yapım çalışmalarıyla ilgili incelemelerini gerçekleştirdi. Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan’a Musacalı Mahalle Muhtarı Sait Sezgi eşlik etti. 

“ÇİFTÇİLERİMİZE RAHAT NEFES ALDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Turgutlu’muzda tespit ettiğimiz noktalara yeni su dolum istasyonları kazandırmaya devam ediyoruz. Bununla birlikte mevcut istasyonlarımızdan çiftçilerimiz en verimli şekilde yararlanmaya devam ediyorlar. Bu istasyonlarımızla çiftçilerimizin yaşadıkları önemli bir sorunu ortadan kaldırdık. Musacalı ve diğer mahallelerimizde de en kısa süre içerisinde yeni su dolum istasyonlarının kurulumunu tamamlayarak çiftçilerimize rahat nefes aldırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.