TÜRK KIZILAY KURBAN BAĞIŞ STANDI AÇILDI

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2024 - 15:54, Güncelleme: 03.06.2024 - 18:06
 

TÜRK KIZILAY KURBAN BAĞIŞ STANDI AÇILDI

Türk Kızılay Manisa İl Başkanlığı tarafından vekaleten kurban kesimi için bağış standı açıldı.
15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda "Hilal Olsun Türkiye" sloganı ile kurulan bağış standına giden bağışçılar, yurt içi ya da yurt dışında kesilmek üzere kurban bağışında bulunabilecekler. Kurban vekaleti vermek isteyen vatandaşlar, yurt dışı kurban kesimi için 4 bin 300 lira, yurt içi, Filistin ve Gazze için kurban kesim bedeli olarak 11 bin 750 lira bağış yapabilecek. Dua edilerek açılan stantta her yıl olduğu gibi bu yılda ilk kurban bağışını, Türk Kızılay Manisa Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. İsmet Nardal yaptı. İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILIYOR Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanı Öner Gürsel, Kızılay olarak bağışçılara kolaylık sağlamak amacıyla kentin merkez noktası olan, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bağış standı açıldığını söyledi. Türk Kızılay olarak, et ve süt kurumunun kombinalarında kesilen kurbanların, Türkiye ve Dünya'da ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını dile getiren Gürsel, "Kıymetli bağışçılarımızın desteğiyle, her yıl milyonlarca insanın ihtiyaç sahibi vatandaşımızın yüzünü güldürüyor, sofralarında aş oluyoruz. Kurban vekâletlerinizi Türk Kızılay'a vermeniz, bu anlamlı yardıma katkıda bulunarak iyilik programında yer almanızı rica ediyorum. Unutmayalım ki, bir kurban binlerce yürekte umut olabilir" dedi. Programda, Türk Kızılay ekipleri tarafından vatandaşlara pilav ve ayran dağıtıldı. Stant açılış programına, Türk Kızılay Manisa İl Başkanı Öner Gürsel, Türk Kızılay Şehzadeler  Şube Başkanı Dilek Samanlı, Türk Kızılay Manisa Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Kızılay Manisa İl Yöneticisi Murat Köseler ve Türk Kızılay Manisa Kan Bağış Merkezi Müdürü İsmet Nardal katıldı. (İHA)
Türk Kızılay Manisa İl Başkanlığı tarafından vekaleten kurban kesimi için bağış standı açıldı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda "Hilal Olsun Türkiye" sloganı ile kurulan bağış standına giden bağışçılar, yurt içi ya da yurt dışında kesilmek üzere kurban bağışında bulunabilecekler. Kurban vekaleti vermek isteyen vatandaşlar, yurt dışı kurban kesimi için 4 bin 300 lira, yurt içi, Filistin ve Gazze için kurban kesim bedeli olarak 11 bin 750 lira bağış yapabilecek. Dua edilerek açılan stantta her yıl olduğu gibi bu yılda ilk kurban bağışını, Türk Kızılay Manisa Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. İsmet Nardal yaptı.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILIYOR

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanı Öner Gürsel, Kızılay olarak bağışçılara kolaylık sağlamak amacıyla kentin merkez noktası olan, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bağış standı açıldığını söyledi. Türk Kızılay olarak, et ve süt kurumunun kombinalarında kesilen kurbanların, Türkiye ve Dünya'da ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını dile getiren Gürsel, "Kıymetli bağışçılarımızın desteğiyle, her yıl milyonlarca insanın ihtiyaç sahibi vatandaşımızın yüzünü güldürüyor, sofralarında aş oluyoruz. Kurban vekâletlerinizi Türk Kızılay'a vermeniz, bu anlamlı yardıma katkıda bulunarak iyilik programında yer almanızı rica ediyorum. Unutmayalım ki, bir kurban binlerce yürekte umut olabilir" dedi. Programda, Türk Kızılay ekipleri tarafından vatandaşlara pilav ve ayran dağıtıldı. Stant açılış programına, Türk Kızılay Manisa İl Başkanı Öner Gürsel, Türk Kızılay Şehzadeler  Şube Başkanı Dilek Samanlı, Türk Kızılay Manisa Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Kızılay Manisa İl Yöneticisi Murat Köseler ve Türk Kızılay Manisa Kan Bağış Merkezi Müdürü İsmet Nardal katıldı. (İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.