ÜNLÜ MUHABİRE ‘TEHDİT’ ŞOKU!

GENEL 20.10.2023 - 09:57, Güncelleme: 20.10.2023 - 10:05
 

ÜNLÜ MUHABİRE ‘TEHDİT’ ŞOKU!

Son dönemde savaştan deprem, selden facialara kadar birçok alanda yaptığı haberlerle sık sık Türkiye’nin gündeminde yer alan Fulya Öztürk, İsrail ve Filistin arasında yaşanan savaşı takip etmek için bulunduğu İsrail'de telefonla tehdit edildiğini açıkladı.
Fulya Öztürk, İsrail’de tehdit telefonları aldığını sosyal medya hesabından duyurdu. “KENDİNE DİKKAT ET YİNE ARAYACAĞIM DEDİ” Aldığı tehdidi sosyal medya hesabından duyuran Öztürk, "Arkadaşlar Önemli bir konu var. Ben İsrail’de İsrail hattı kullanıyorum. Beni az önce “02-21” sadece bu 4 rakamlı numaradan aradılar. Kısık sesli bir adam 'İsrail’de misin? Kendine dikkat et yine arayacağım' dedi. Telegram sayfalarında da fotoğraflarımı paylaşıyorlar. Bu ne demek?" dedi.   FULYA ÖZTÜRK OLAYI CANLI YAYINDA ANLATTI Canlı yayına bağlanarak Hande Fırat'a konuşan Fulya Öztürk , “0221 dört rakamlı bir telefon beni aradı. Telefondan hemen sonra tweet attım. Kısık sesli bir adamdı. "Sen İsrail'de misin?" diye defalarca söyledi. Bir şeyler daha söyledi ama tam anlayamadım. "Kendine dikkat et, yine arayacağım" dedi. Bu telefon tek başına bir şey ifade etmiyor olabilir ama bunun geçmişi var. İsrailli Telegram sayfalarında benim fotoğraflarımı paylaşıyorlardı. Ben bunları en başta çok önemsemedim açıkçası. Ben İsrail hattı kullanıyorum. Bunu da çok kimse bilmez açıkçası. O yüzden şaşırdım. Beni sadece rejiden arıyorlar. Başka bir numara aramıyor. Dolayısıyla bu 4 rakamlı numarayı görünce şaşırdım. Büyükelçiliği aradım hemen. Gerekli yerlerle de konuşuyorum. Şuan ben ve ekip arkadaşlarım gayet iyiyiz.” İfadelerini kullandı.  Haber Merkezi  
Son dönemde savaştan deprem, selden facialara kadar birçok alanda yaptığı haberlerle sık sık Türkiye’nin gündeminde yer alan Fulya Öztürk, İsrail ve Filistin arasında yaşanan savaşı takip etmek için bulunduğu İsrail'de telefonla tehdit edildiğini açıkladı.

Fulya Öztürk, İsrail’de tehdit telefonları aldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

“KENDİNE DİKKAT ET YİNE ARAYACAĞIM DEDİ”

Aldığı tehdidi sosyal medya hesabından duyuran Öztürk, "Arkadaşlar Önemli bir konu var. Ben İsrail’de İsrail hattı kullanıyorum. Beni az önce “02-21” sadece bu 4 rakamlı numaradan aradılar. Kısık sesli bir adam 'İsrail’de misin? Kendine dikkat et yine arayacağım' dedi. Telegram sayfalarında da fotoğraflarımı paylaşıyorlar. Bu ne demek?" dedi.

 

FULYA ÖZTÜRK OLAYI CANLI YAYINDA ANLATTI

Canlı yayına bağlanarak Hande Fırat'a konuşan Fulya Öztürk , “0221 dört rakamlı bir telefon beni aradı. Telefondan hemen sonra tweet attım. Kısık sesli bir adamdı. "Sen İsrail'de misin?" diye defalarca söyledi. Bir şeyler daha söyledi ama tam anlayamadım. "Kendine dikkat et, yine arayacağım" dedi. Bu telefon tek başına bir şey ifade etmiyor olabilir ama bunun geçmişi var. İsrailli Telegram sayfalarında benim fotoğraflarımı paylaşıyorlardı. Ben bunları en başta çok önemsemedim açıkçası. Ben İsrail hattı kullanıyorum. Bunu da çok kimse bilmez açıkçası. O yüzden şaşırdım. Beni sadece rejiden arıyorlar. Başka bir numara aramıyor. Dolayısıyla bu 4 rakamlı numarayı görünce şaşırdım. Büyükelçiliği aradım hemen. Gerekli yerlerle de konuşuyorum. Şuan ben ve ekip arkadaşlarım gayet iyiyiz.” İfadelerini kullandı.  Haber Merkezi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.