VALİ ÜNLÜ’DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

GENEL 24.11.2023 - 13:06, Güncelleme: 24.11.2023 - 13:06
 

VALİ ÜNLÜ’DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Manisa Valisi Enver Ünlü, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Öğretmenlerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Vali Ünlü, “Öğretmenlerimiz yaydıkları ilim ışığıyla okuyan, araştıran, donanımlı, özgüvenli bireyler yetiştirmektedir.” açıklamasında bulundu.
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Manisa Valisi Enver Ünlü, öğretmenlerin toplum üzerindeki etkisine vurgu yaptı. VALİ ÜNLÜ’DEN KARARLILIK VURGUSU Vali Ünlü, “İlk emri “Oku” olan bir medeniyetin mensubu olarak bizim için, öğrenmenin ve dolayısıyla irfan ordusunun neferleri öğretmenlerin ayrı bir yeri, ayrı bir önemi bulunmaktadır. Öğretmenlerimiz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza gece gündüz demeden, ülkemizin her köşesinde ilim ve irfanı, doğruyu ve güzeli, evrensel değerlerle birlikte maneviyatımızı, vatan ve millet aşkını aşılamak için azim ve kararlılıkla çalışmaktadır.” açıklamasında bulundu. “TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN YANINDAYIZ” Vali Ünlü, “Değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı olan öğretmenlerimiz yaydıkları ilim ışığıyla okuyan, araştıran, donanımlı, özgüvenli bireyler yetiştirmektedir. Bizler de çocuklarımızın, ülkemizin ihtiyacı olan eğitimli insan gücü özelliklerine uygun olarak yetiştirilmesinde tüm öğretmenlerimizin yanındayız. Bu duygu ve düşüncelerle mesleklerin en onurlusunu seçen, hizmetlerin en kutsalını üstlenen, Milletimizin geleceğinde söz sahibi olacak nesilleri yetiştirme sorumluluğunu taşıyan öğretmenlerimizin, Öğretmenler Gününü kutluyorum. Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve eğitim şehitlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum.” İfadesinde bulundu. Hüseyin Güntaç Fömlu  
Manisa Valisi Enver Ünlü, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Öğretmenlerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Vali Ünlü, “Öğretmenlerimiz yaydıkları ilim ışığıyla okuyan, araştıran, donanımlı, özgüvenli bireyler yetiştirmektedir.” açıklamasında bulundu.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Manisa Valisi Enver Ünlü, öğretmenlerin toplum üzerindeki etkisine vurgu yaptı.

VALİ ÜNLÜ’DEN KARARLILIK VURGUSU

Vali Ünlü, “İlk emri “Oku” olan bir medeniyetin mensubu olarak bizim için, öğrenmenin ve dolayısıyla irfan ordusunun neferleri öğretmenlerin ayrı bir yeri, ayrı bir önemi bulunmaktadır. Öğretmenlerimiz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza gece gündüz demeden, ülkemizin her köşesinde ilim ve irfanı, doğruyu ve güzeli, evrensel değerlerle birlikte maneviyatımızı, vatan ve millet aşkını aşılamak için azim ve kararlılıkla çalışmaktadır.” açıklamasında bulundu.

“TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Vali Ünlü, “Değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı olan öğretmenlerimiz yaydıkları ilim ışığıyla okuyan, araştıran, donanımlı, özgüvenli bireyler yetiştirmektedir. Bizler de çocuklarımızın, ülkemizin ihtiyacı olan eğitimli insan gücü özelliklerine uygun olarak yetiştirilmesinde tüm öğretmenlerimizin yanındayız. Bu duygu ve düşüncelerle mesleklerin en onurlusunu seçen, hizmetlerin en kutsalını üstlenen, Milletimizin geleceğinde söz sahibi olacak nesilleri yetiştirme sorumluluğunu taşıyan öğretmenlerimizin, Öğretmenler Gününü kutluyorum. Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve eğitim şehitlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum.” İfadesinde bulundu. Hüseyin Güntaç Fömlu

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.