VALİ ÜNLÜ’DEN MANİSA’YI TANIMA ZİYARETLERİ

MANİSA GÜNDEMİ 22.08.2023 - 15:13, Güncelleme: 22.08.2023 - 15:13
 

VALİ ÜNLÜ’DEN MANİSA’YI TANIMA ZİYARETLERİ

Cumhurbaşkanlığımızın 09.08.2023 tarihli Valiler Kararnamesiyle Manisa Valisi olarak atanan ve 19.08.2023 günü Manisa’daki görevine başlayan Vali Enver Ünlü, Manisa’yı tanımak için çarşı esnafını ziyaret ederek tarihi Kurşunlu Han'da faaliyet gösteren geleneksel el sanatları atölyelerini gezdi. Vali Ünlü, tüm Manisalılara kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.
Vali Enver Ünlü, çaşıda yer alan esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf ve vatandaşlar da Vali Ünlü’ye çay ikram etti.  VALİ ÜNLÜ SORUN VE TALEPLERİ DİNLEDİ Vatandaş ve esnafla sohbet eden Vali Ünlü, Manisa’daki görevine yeni başladığını, bundan sonra esnaf ve vatandaşla sık sık bir araya geleceklerini Manisalıların ifade etti. Vali Ünlü, vatandaşın ve esnafın sorun, talep ve önerileri olması halinde tüm Manisalılara kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi. KURŞUNLU HAN’A ZİYARET Vali Enver Ünlü daha sonra Hatuniye Camisi ile birlikte külliye olarak yaptırılan ve 2018 yılında tamamlanan restorasyonu sonrası hizmete açılan Kurşunlu Han’da Şehzadeler Belediyesi ve Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi’nin katkılarıyla faaliyet gösteren geleneksel el sanatları atölyelerini gezdi.  VALİ ÜNLÜ’DEN TEŞEKKÜR 37 usta öğretici tarafından toplam 44 ayrı kurs düzenlenen ve günlük 650 kursiyerin eğitim gördüğü atölyeleri ziyaret ederek kurslarda yapılan ürünler hakkında eğitmenlerden bilgi alan Vali Ünlü, geleneksel sanatlarımızın yaşatılmasından ve gelecek nesillere aktarılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, göz nuru ve hünerli ellerle hayat bulan ürünlerin çok kıymetli olduğunu belirtti. Vali Ünlü, Kurşunlu Han’da gerçekleştirilen faaliyetler dolayısıyla emeği geçen herkese teşekkür etti. Haber Merkezi   
Cumhurbaşkanlığımızın 09.08.2023 tarihli Valiler Kararnamesiyle Manisa Valisi olarak atanan ve 19.08.2023 günü Manisa’daki görevine başlayan Vali Enver Ünlü, Manisa’yı tanımak için çarşı esnafını ziyaret ederek tarihi Kurşunlu Han'da faaliyet gösteren geleneksel el sanatları atölyelerini gezdi. Vali Ünlü, tüm Manisalılara kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

Vali Enver Ünlü, çaşıda yer alan esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf ve vatandaşlar da Vali Ünlü’ye çay ikram etti. 

VALİ ÜNLÜ SORUN VE TALEPLERİ DİNLEDİ

Vatandaş ve esnafla sohbet eden Vali Ünlü, Manisa’daki görevine yeni başladığını, bundan sonra esnaf ve vatandaşla sık sık bir araya geleceklerini Manisalıların ifade etti. Vali Ünlü, vatandaşın ve esnafın sorun, talep ve önerileri olması halinde tüm Manisalılara kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

KURŞUNLU HAN’A ZİYARET

Vali Enver Ünlü daha sonra Hatuniye Camisi ile birlikte külliye olarak yaptırılan ve 2018 yılında tamamlanan restorasyonu sonrası hizmete açılan Kurşunlu Han’da Şehzadeler Belediyesi ve Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi’nin katkılarıyla faaliyet gösteren geleneksel el sanatları atölyelerini gezdi. 

VALİ ÜNLÜ’DEN TEŞEKKÜR

37 usta öğretici tarafından toplam 44 ayrı kurs düzenlenen ve günlük 650 kursiyerin eğitim gördüğü atölyeleri ziyaret ederek kurslarda yapılan ürünler hakkında eğitmenlerden bilgi alan Vali Ünlü, geleneksel sanatlarımızın yaşatılmasından ve gelecek nesillere aktarılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, göz nuru ve hünerli ellerle hayat bulan ürünlerin çok kıymetli olduğunu belirtti. Vali Ünlü, Kurşunlu Han’da gerçekleştirilen faaliyetler dolayısıyla emeği geçen herkese teşekkür etti. Haber Merkezi 

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.