VALİ ÜNLÜ’DEN TURGUTLU ÇIKARMASI

MANİSA GÜNDEMİ 06.10.2023 - 11:39, Güncelleme: 06.10.2023 - 11:39
 

VALİ ÜNLÜ’DEN TURGUTLU ÇIKARMASI

İlçe ziyaretleri programına Turgutlu ile devam eden Manisa Valisi Enver Ünlü, ilçedeki çalışma, proje ve yatırım planlarına ilişkin bilgi aldı, Şehit Piyade Uzman Onbaşı Onur Karakaya'nın ailesini ziyaret etti. Ziyaretinde vatandaşlarla sohbet eden Vali ünlü, talepleri ve şikâyetleri not aldı.
İlçedeki ilk ziyaretini Turgutlu Kaymakamlığı'na gerçekleştiren Vali Enver Ünlü, burada Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Kaymakam Kapankaya’yı makamında ziyaret eden Vali Enver Ünlü’ye, ilçedeki genel durum, yapımı devam eden çalışma ve projeler ile ilçenin taleplerine ilişkin bir brifing verildi. VALİ ÜNLÜ’DEN BAŞKAN AKIN’A ZİYARET Kaymakamlık ziyareti sonrasında Turgutlu Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Ünlü, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’dan, belediyenin faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı, iş ve işlemleri için belediyeye gelen vatandaşlar ile sohbet etti. VALİ ÜNLÜ TURGUTLU’DA BİLGİ TOPLADI Vali Ünlü, Turgutlu İlçesinde huzur ve güvenliği sağlamak üzere görev yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek, hayırlı görevler diledi. Turgutlu İlçesi D-300 karayolu üzerinde bulunan Ergenekon Kavşağında da incelemelerde bulunan Vali Ünlü, kavşaktaki trafik yoğunluğu sebebiyle meydana gelebilecek kazaları önlemek amacıyla hazırlanan projeye ilişkin Kaymakam Kapankaya ve yetkililerden bilgi aldı. VALİ ÜNLÜ ŞEHİT AİLESİNİ UNUTMADI Vali Enver Ünlü, Turgutlu ziyaretinde Şehit Piyade Uzman Onbaşı Onur Karakaya'nın ailesini ziyaret etti. Ziyarette Vali Enver Ünlü'ye, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve yetkililer eşlik etti. Şehidin babası İbrahim Karakaya, annesi Ümmü Karakaya ve yakınları ile sohbet eden Vali Ünlü, şehit ailelerinin bu ülkeye emanet olduğunu söyleyerek her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını ifade etti. Ziyarette, Şehit Onur Karakaya ve tüm şehitlerin ruhu için dua edildi. Haber Merkezi     
İlçe ziyaretleri programına Turgutlu ile devam eden Manisa Valisi Enver Ünlü, ilçedeki çalışma, proje ve yatırım planlarına ilişkin bilgi aldı, Şehit Piyade Uzman Onbaşı Onur Karakaya'nın ailesini ziyaret etti. Ziyaretinde vatandaşlarla sohbet eden Vali ünlü, talepleri ve şikâyetleri not aldı.

İlçedeki ilk ziyaretini Turgutlu Kaymakamlığı'na gerçekleştiren Vali Enver Ünlü, burada Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Kaymakam Kapankaya’yı makamında ziyaret eden Vali Enver Ünlü’ye, ilçedeki genel durum, yapımı devam eden çalışma ve projeler ile ilçenin taleplerine ilişkin bir brifing verildi.

VALİ ÜNLÜ’DEN BAŞKAN AKIN’A ZİYARET

Kaymakamlık ziyareti sonrasında Turgutlu Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Ünlü, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’dan, belediyenin faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı, iş ve işlemleri için belediyeye gelen vatandaşlar ile sohbet etti.

VALİ ÜNLÜ TURGUTLU’DA BİLGİ TOPLADI

Vali Ünlü, Turgutlu İlçesinde huzur ve güvenliği sağlamak üzere görev yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek, hayırlı görevler diledi. Turgutlu İlçesi D-300 karayolu üzerinde bulunan Ergenekon Kavşağında da incelemelerde bulunan Vali Ünlü, kavşaktaki trafik yoğunluğu sebebiyle meydana gelebilecek kazaları önlemek amacıyla hazırlanan projeye ilişkin Kaymakam Kapankaya ve yetkililerden bilgi aldı.

VALİ ÜNLÜ ŞEHİT AİLESİNİ UNUTMADI

Vali Enver Ünlü, Turgutlu ziyaretinde Şehit Piyade Uzman Onbaşı Onur Karakaya'nın ailesini ziyaret etti. Ziyarette Vali Enver Ünlü'ye, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve yetkililer eşlik etti. Şehidin babası İbrahim Karakaya, annesi Ümmü Karakaya ve yakınları ile sohbet eden Vali Ünlü, şehit ailelerinin bu ülkeye emanet olduğunu söyleyerek her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını ifade etti. Ziyarette, Şehit Onur Karakaya ve tüm şehitlerin ruhu için dua edildi. Haber Merkezi 



 

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.