YALVAÇ’IN ANKARA TEMASLARI MERAK UYANDIRIYOR

SİYASET 15.11.2023 - 15:49, Güncelleme: 15.11.2023 - 15:49
 

YALVAÇ’IN ANKARA TEMASLARI MERAK UYANDIRIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Manisa teşkilatında uzun yıllar boyunca çeşitli kademelerde görev alan; 2019 yılından bugüne Salihli Ziraat Odası Başkanlığı yapan Cem Yalvaç’ın son günlerde sıklaştırdığı Ankara ziyaretleri dikkat çekiyor.
CHP İlçe belediye yöneticiliği, ilçe belediye meclis üyeliği, il belediye meclis üyeliği gibi görevler ile partisine hizmet eden Cem Yalvaç, geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanlığı’na seçilen Sayın Özgür Özel’i makamında ziyaret etti ve bir takım görüşmeler gerçekleştirdi. Manisa’da CHP’nin düzenlediği tüm etkinliklere katılan Yalvaç, CHP’nin Ankara’daki genel kurultayında da Manisa kanadında önemli desteklerde bulundu. ÇİFTÇİNİN HER ZAMAN YANINDA Salihli Ziraat Odası Başkanlığı yanında, sevilen bir çiftçi ve iş insanı olan Yalvaç; bereketli Salihli ovasının daha da değerlenmesi, çiftçinin emeklerinin karşılığını alabilmesi için büyük mesai harcıyor. Yalvaç, bu çalışmalarının karşılığında yılın en başarılı ziraat odası başkanı seçilerek özel bir ödüle layık görüldü. GÖZLER YALVAÇ’TA Ankara ziyaretlerini arttıran ve bir takım görüşmelerde bulunan Cem Yalvaç’ın CHP’nin Salihli Belediye Başkanlığı’na aday olup olmayacağı kulislerde konuşulan konular arasında… Belgin Koçak
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Manisa teşkilatında uzun yıllar boyunca çeşitli kademelerde görev alan; 2019 yılından bugüne Salihli Ziraat Odası Başkanlığı yapan Cem Yalvaç’ın son günlerde sıklaştırdığı Ankara ziyaretleri dikkat çekiyor.

CHP İlçe belediye yöneticiliği, ilçe belediye meclis üyeliği, il belediye meclis üyeliği gibi görevler ile partisine hizmet eden Cem Yalvaç, geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanlığı’na seçilen Sayın Özgür Özel’i makamında ziyaret etti ve bir takım görüşmeler gerçekleştirdi. Manisa’da CHP’nin düzenlediği tüm etkinliklere katılan Yalvaç, CHP’nin Ankara’daki genel kurultayında da Manisa kanadında önemli desteklerde bulundu.

ÇİFTÇİNİN HER ZAMAN YANINDA

Salihli Ziraat Odası Başkanlığı yanında, sevilen bir çiftçi ve iş insanı olan Yalvaç; bereketli Salihli ovasının daha da değerlenmesi, çiftçinin emeklerinin karşılığını alabilmesi için büyük mesai harcıyor. Yalvaç, bu çalışmalarının karşılığında yılın en başarılı ziraat odası başkanı seçilerek özel bir ödüle layık görüldü.

GÖZLER YALVAÇ’TA

Ankara ziyaretlerini arttıran ve bir takım görüşmelerde bulunan Cem Yalvaç’ın CHP’nin Salihli Belediye Başkanlığı’na aday olup olmayacağı kulislerde konuşulan konular arasında… Belgin Koçak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.