YENİŞEHİRLİOĞLU'NUN KATILIMIYLA ÖĞRETMEN AKADEMİSİ AÇILDI

KÜLTÜR SANAT 27.12.2024 - 18:24, Güncelleme: 27.12.2024 - 18:29
 

YENİŞEHİRLİOĞLU'NUN KATILIMIYLA ÖĞRETMEN AKADEMİSİ AÇILDI

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Öğretmen Akademisi Açılış Programı’na katıldı. Program öncesinde, Yenişehirlioğlu, memleketin yöresel ürünlerinin, kültürünün ve tarihi değerlerinin sergilendiği stantları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, yaptığı konuşmada köklere, medeniyete ve tarihe bağlılığın önemine vurgu yaptı. "YÜKSELMENİN SINIRI YOK" AK Partili Yenişehirlioğlu, “Köklerimize, medeniyetimize ve tarihimize bağlı kaldığımız müddetçe yükselmenin sınırı yoktur.” ifadelerini kullandı. "GELECEK ADINA MUTLULUKTAH BAHSEDEBİLİRİZ" Açılış programı kapsamında düzenlenen “Edebiyat, Kültür ve Şehir” söyleşisinde değerli öğretmenlerle bir araya gelen Yenişehirlioğlu, eğitimin sadece bilgiyle sınırlı olmaması gerektiğini belirtti. Konuşmasında, “Bugün evlatlarımızın ellerinden tutup onların yüreklerine sadece bilgiyi değil; kültürümüzü, manevi değerlerimizi, cesareti ve insan sevgisini dert ettiğimizde işte o zaman iyi bir eğitimden, insanlık adına mutluluktan, gelecek adına umuttan bahsedebiliriz.” dedi. YENİŞEHİRLİOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR Öğretmenleri geleceğin mimarları olarak nitelendiren Yenişehirlioğlu, bu yolda öğretmenlerin en büyük destekçisi olduklarını ifade etti. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli’ye ve eğitim camiasının tüm paydaşlarına teşekkürlerini iletti. YENİŞEHİRLİOĞLU'NDAN DAYANIŞMA MESAJI Programın ardından Yenişehirlioğlu, Suriye’de Esad rejiminin hapishanelerinde zor günler geçiren ve Yenişehirlioğlu’nun yoğun girişimler neticesinde ülkesine dönen Engin Arslan ile bir araya geldi. Manisa’da Arslan ailesiyle hasbihal etti Yenişehirlioğlu, geçmiş olsun dileklerini ileterek, Arslan ailesine dayanışma mesajı verdi. EĞİTİM VE KÜLTÜR ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK Manisa’nın eğitim ve kültür alanındaki çalışmalarına büyük önem veren Yenişehirlioğlu, bu tür programların değerlerimizi koruma ve gelecek nesillere aktarma noktasında hayati önem taşıdığını belirtti. Serdar Fazlı Atalanlılar
AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Öğretmen Akademisi Açılış Programı’na katıldı. Program öncesinde, Yenişehirlioğlu, memleketin yöresel ürünlerinin, kültürünün ve tarihi değerlerinin sergilendiği stantları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, yaptığı konuşmada köklere, medeniyete ve tarihe bağlılığın önemine vurgu yaptı.

"YÜKSELMENİN SINIRI YOK"

AK Partili Yenişehirlioğlu, “Köklerimize, medeniyetimize ve tarihimize bağlı kaldığımız müddetçe yükselmenin sınırı yoktur.” ifadelerini kullandı.

"GELECEK ADINA MUTLULUKTAH BAHSEDEBİLİRİZ"

Açılış programı kapsamında düzenlenen “Edebiyat, Kültür ve Şehir” söyleşisinde değerli öğretmenlerle bir araya gelen Yenişehirlioğlu, eğitimin sadece bilgiyle sınırlı olmaması gerektiğini belirtti. Konuşmasında, “Bugün evlatlarımızın ellerinden tutup onların yüreklerine sadece bilgiyi değil; kültürümüzü, manevi değerlerimizi, cesareti ve insan sevgisini dert ettiğimizde işte o zaman iyi bir eğitimden, insanlık adına mutluluktan, gelecek adına umuttan bahsedebiliriz.” dedi.

YENİŞEHİRLİOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR

Öğretmenleri geleceğin mimarları olarak nitelendiren Yenişehirlioğlu, bu yolda öğretmenlerin en büyük destekçisi olduklarını ifade etti. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli’ye ve eğitim camiasının tüm paydaşlarına teşekkürlerini iletti.

YENİŞEHİRLİOĞLU'NDAN DAYANIŞMA MESAJI

Programın ardından Yenişehirlioğlu, Suriye’de Esad rejiminin hapishanelerinde zor günler geçiren ve Yenişehirlioğlu’nun yoğun girişimler neticesinde ülkesine dönen Engin Arslan ile bir araya geldi. Manisa’da Arslan ailesiyle hasbihal etti Yenişehirlioğlu, geçmiş olsun dileklerini ileterek, Arslan ailesine dayanışma mesajı verdi.

EĞİTİM VE KÜLTÜR ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Manisa’nın eğitim ve kültür alanındaki çalışmalarına büyük önem veren Yenişehirlioğlu, bu tür programların değerlerimizi koruma ve gelecek nesillere aktarma noktasında hayati önem taşıdığını belirtti. Serdar Fazlı Atalanlılar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.