Yüksekova’da polis ve öğrenciler beraber fidan diktiler

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.06.2024 - 15:16, Güncelleme: 07.06.2024 - 14:33
 

Yüksekova’da polis ve öğrenciler beraber fidan diktiler

Yüksekova’da polis ve öğrenciler beraber fidan diktiler
Hakkari’nin Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğünce yürütülen “Yeşil Yarınlar İçin Engelleri Aşalım" projesi çerçevesinde fidan dikimi yapıldı.Akalın Mahallesi’ndeki okulun bahçesinde Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 5-24 yaş arası özel gereksinimli öğrencilerle beraber fidan dikimi yapıldı. Fidan dikime katılan İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Nuri Turan, özel gereksinimli öğrencilerle fidan dikerek can suyu verdi.Özel gereksinimli öğrencilerin topluma kazandırılması ve sosyalleşmeleri için yapılan etkinlikte Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personeli de öğrencilerle oyun oynayarak güzel vakit geçirmelerini sağladı.
Yüksekova’da polis ve öğrenciler beraber fidan diktiler
Hakkari’nin Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğünce yürütülen “Yeşil Yarınlar İçin Engelleri Aşalım" projesi çerçevesinde fidan dikimi yapıldı.
Akalın Mahallesi’ndeki okulun bahçesinde Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 5-24 yaş arası özel gereksinimli öğrencilerle beraber fidan dikimi yapıldı. Fidan dikime katılan İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Nuri Turan, özel gereksinimli öğrencilerle fidan dikerek can suyu verdi.
Özel gereksinimli öğrencilerin topluma kazandırılması ve sosyalleşmeleri için yapılan etkinlikte Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personeli de öğrencilerle oyun oynayarak güzel vakit geçirmelerini sağladı.

Hakkari HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.