YUNUSEMRE'DE YAZ SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLIYOR

SPOR 30.05.2024 - 12:11, Güncelleme: 30.05.2024 - 13:45
 

YUNUSEMRE'DE YAZ SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLIYOR

Yaklaşan yaz tatilinde çocuk ve gençleri sporla buluşturmayı amaçlayan Yunusemre Belediyespor, 14 branşta açtığı yaz spor okulunun kayıtlarına 3 Haziran Pazartesi günü start veriyor.
Yunusemre Belediyespor, çocuk ve gençlerin yaz tatilini verimli geçirmeleri amacıyla 14 branşta yaz spor okulu kursları düzenliyor. Yunusemre Belediyesi ile birlikte koordineli organize edilecek kursların kayıtları 3 Haziran Pazartesi günü başlıyor. KURSLAR ÜCRETSİZ OLACAK 2024 yılı yaz spor okulunda futbol (6-12 yaş), yüzme (7-14 yaş), voleybol (8-14 yaş), basketbol (6-14 yaş), jjmnastik (5-10 yaş), okçuluk (7 yaş ve üzeri), tenis (7 yaş ve üzeri), halk oyunları (6-14 yaş) ücretli kurslar olarak belirlenirken, güreş (9-13 yaş), judo (8-12 yaş), badminton (6-10 yaş), taekwondo (8-14 yaş), hentbol (11-12 yaş), atletizm (9 yaş ve üzeri) ücretsiz kurslar olarak belirlendi. YUNUSEMRE’DE SPOR DOLU BİR YAZ YAŞANACAK Konuya ilişkin açıklamada bulunan Yunusemre Belediyespor Başkanı Bülent Kanik, okulların tatil olmasının hemen ardından uzman eğitmenler eşliğinde başlatacakları kurslarla spor dolu bir yaz geçireceklerini söyledi. Vatandaşları kontenjanlar dolmadan erken kayıt yaptırmaya davet eden Kanik, kayıtların Yunusemre Belediyesi'nde gerçekleşeceğinin altını çizerken, kayıtlarla ilgili detaylı bilgiye ise 444 62 09 no'lu hattan ulaşılabileceğini sözlerine ekledi. Haber Merkezi  
Yaklaşan yaz tatilinde çocuk ve gençleri sporla buluşturmayı amaçlayan Yunusemre Belediyespor, 14 branşta açtığı yaz spor okulunun kayıtlarına 3 Haziran Pazartesi günü start veriyor.

Yunusemre Belediyespor, çocuk ve gençlerin yaz tatilini verimli geçirmeleri amacıyla 14 branşta yaz spor okulu kursları düzenliyor. Yunusemre Belediyesi ile birlikte koordineli organize edilecek kursların kayıtları 3 Haziran Pazartesi günü başlıyor.

KURSLAR ÜCRETSİZ OLACAK

2024 yılı yaz spor okulunda futbol (6-12 yaş), yüzme (7-14 yaş), voleybol (8-14 yaş), basketbol (6-14 yaş), jjmnastik (5-10 yaş), okçuluk (7 yaş ve üzeri), tenis (7 yaş ve üzeri), halk oyunları (6-14 yaş) ücretli kurslar olarak belirlenirken, güreş (9-13 yaş), judo (8-12 yaş), badminton (6-10 yaş), taekwondo (8-14 yaş), hentbol (11-12 yaş), atletizm (9 yaş ve üzeri) ücretsiz kurslar olarak belirlendi.

YUNUSEMRE’DE SPOR DOLU BİR YAZ YAŞANACAK

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Yunusemre Belediyespor Başkanı Bülent Kanik, okulların tatil olmasının hemen ardından uzman eğitmenler eşliğinde başlatacakları kurslarla spor dolu bir yaz geçireceklerini söyledi. Vatandaşları kontenjanlar dolmadan erken kayıt yaptırmaya davet eden Kanik, kayıtların Yunusemre Belediyesi'nde gerçekleşeceğinin altını çizerken, kayıtlarla ilgili detaylı bilgiye ise 444 62 09 no'lu hattan ulaşılabileceğini sözlerine ekledi. Haber Merkezi

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.