YUNUSEMRE’DEN MURADİYELİ ÖĞRENCİLERİ YEGEM MÜJDESİ

SİYASET 05.06.2024 - 11:04, Güncelleme: 05.06.2024 - 11:11
 

YUNUSEMRE’DEN MURADİYELİ ÖĞRENCİLERİ YEGEM MÜJDESİ

Yunusemre Belediyesi, ilçenin en büyük mahallesi Muradiye’ye Yunusemre Gençlik Eğitim Merkezi (YEGEM) şubesi açmak için çalışmalara başladı. Çalışmaya ilişkin açıklamalarda bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, “Muradiye’deki çocuklarımızın hem lise hem de üniversite sınavına hazırlanmalarına imkan tanıyacağız.” dedi.
Yunusemre Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Semih Balaban başkanlığında gerçekleştirildi. Yunus Emre Millet Çarşısı Etkinlik Salonu’nda yapılan toplantıda 34 madde görüşüldü. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan toplantıda Muradiye’ye bir gençlik eğitimi merkezi açılmasına ilişkin karar da meclis gündemindeydi. “YEGEM MURADİYE’DE BİR İHTİYAÇ” Çalışmaya ilişkin bilgi veren Belediye Başkanı Balaban, “İl Sağlık Müdürümüzle görüştük. Kendisine burası kullanılmıyorsa biz bir şeyler yapalım dedik. Müdürümüz buranın yapılacağını, ödenek beklediklerini söyledi. Binanın en üst katına da Yunusemre Gençlik Merkezi (YEGEM)’nin şubesini açacağız. Çünkü Muradiye’de bir ihtiyaç. Dershane fiyatları geçen yıl 60-70 bin TL civarındaydı. Bunun beşte bir fiyatına Muradiye’deki çocuklarımızın hem lise hem de üniversite sınavına hazırlanmalarına imkan tanıyacağız” dedi. Karar oy çokluğu ile meclisten geçti. DİĞER MECLİS 2 TEMMUZ’DA Konuşmaların sonunda meclis üyelerinin yaklaşan Kurban Bayramı’nı kutlayan Yunusemre Belediye Başkanı Balaban, Gazze’de yaşanan soykırıma da değinerek, bu katliamın bir an önce sona ermesini diledi. Temmuz Ayı Meclis Toplantısı’nın 2 Temmuz Salı günü saat 18.00’de yapılması kararlaştırıldı. Haber Merkezi  
Yunusemre Belediyesi, ilçenin en büyük mahallesi Muradiye’ye Yunusemre Gençlik Eğitim Merkezi (YEGEM) şubesi açmak için çalışmalara başladı. Çalışmaya ilişkin açıklamalarda bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, “Muradiye’deki çocuklarımızın hem lise hem de üniversite sınavına hazırlanmalarına imkan tanıyacağız.” dedi.

Yunusemre Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Semih Balaban başkanlığında gerçekleştirildi. Yunus Emre Millet Çarşısı Etkinlik Salonu’nda yapılan toplantıda 34 madde görüşüldü. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan toplantıda Muradiye’ye bir gençlik eğitimi merkezi açılmasına ilişkin karar da meclis gündemindeydi.

YEGEM MURADİYE’DE BİR İHTİYAÇ”

Çalışmaya ilişkin bilgi veren Belediye Başkanı Balaban, “İl Sağlık Müdürümüzle görüştük. Kendisine burası kullanılmıyorsa biz bir şeyler yapalım dedik. Müdürümüz buranın yapılacağını, ödenek beklediklerini söyledi. Binanın en üst katına da Yunusemre Gençlik Merkezi (YEGEM)’nin şubesini açacağız. Çünkü Muradiye’de bir ihtiyaç. Dershane fiyatları geçen yıl 60-70 bin TL civarındaydı. Bunun beşte bir fiyatına Muradiye’deki çocuklarımızın hem lise hem de üniversite sınavına hazırlanmalarına imkan tanıyacağız” dedi. Karar oy çokluğu ile meclisten geçti.

DİĞER MECLİS 2 TEMMUZ’DA

Konuşmaların sonunda meclis üyelerinin yaklaşan Kurban Bayramı’nı kutlayan Yunusemre Belediye Başkanı Balaban, Gazze’de yaşanan soykırıma da değinerek, bu katliamın bir an önce sona ermesini diledi. Temmuz Ayı Meclis Toplantısı’nın 2 Temmuz Salı günü saat 18.00’de yapılması kararlaştırıldı. Haber Merkezi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.