MESİR HEYECANI YUNUSEMRE’DE DORUKLARA ULAŞTI

YAŞAM 24.04.2024 - 11:23, Güncelleme: 24.04.2024 - 11:32
 

MESİR HEYECANI YUNUSEMRE’DE DORUKLARA ULAŞTI

Bu yıl 484’üncüsü düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nin heyecanı Yunusemre’de de yaşanıyor. 100. Yıl Meydanı ile Muradiye Meydanında düzenlenen etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
UNESCO’nun ‘İnsanlığın Somut Olmayan Kültür Mirası’ listesinde bulunan ve 484’üncüsü düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali tüm coşkusu ile devam ediyor. 100. Yıl Meydanı ve Muradiye Meydanı’nın da ev sahipliği yaptığı etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. BAŞKAN BALABAN’DAN VATANDAŞLARA DAVET 100. Yıl Meydanında düzenlenen Bulgaristan Halk Dansları Gösterisi, Türksoy Özbekistan Halk Dansları Gösterisi, Şehzadeler Gençlik Merkezi Müzik Grubu Konseri ve Forte Band Konseri Yunusemreli vatandaşlardan tam not aldı. Mesir festivali heyecanına ortak olan halk gösteriler ve konserleri ilgiyle takip ederken, etkinlikler vatandaşların beğenisini kazandı. Coşku ile kutlanan Mesir Festivali etkinlikleri kapsamında Muradiyeliler de aynı heyecanı Muradiye Meydanı’nda yaşadı. Moldova Halk Dansları Gösterisi ile Türksoy Kırgızistan Halk Dansları Gösterisi vatandaşlardan yoğun alkış alırken Ekrem - Erşan İkilisinin Konseri de doyasıya eğlendirdi. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, hem 100. Yıl Meydanı hem de Muradiye Meydanı’nda gerçekleştirilen Mesir etkinliklerine tüm vatandaşları davet etti. (İHA)
Bu yıl 484’üncüsü düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nin heyecanı Yunusemre’de de yaşanıyor. 100. Yıl Meydanı ile Muradiye Meydanında düzenlenen etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

UNESCO’nun ‘İnsanlığın Somut Olmayan Kültür Mirası’ listesinde bulunan ve 484’üncüsü düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali tüm coşkusu ile devam ediyor. 100. Yıl Meydanı ve Muradiye Meydanı’nın da ev sahipliği yaptığı etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

BAŞKAN BALABAN’DAN VATANDAŞLARA DAVET

100. Yıl Meydanında düzenlenen Bulgaristan Halk Dansları Gösterisi, Türksoy Özbekistan Halk Dansları Gösterisi, Şehzadeler Gençlik Merkezi Müzik Grubu Konseri ve Forte Band Konseri Yunusemreli vatandaşlardan tam not aldı. Mesir festivali heyecanına ortak olan halk gösteriler ve konserleri ilgiyle takip ederken, etkinlikler vatandaşların beğenisini kazandı. Coşku ile kutlanan Mesir Festivali etkinlikleri kapsamında Muradiyeliler de aynı heyecanı Muradiye Meydanı’nda yaşadı. Moldova Halk Dansları Gösterisi ile Türksoy Kırgızistan Halk Dansları Gösterisi vatandaşlardan yoğun alkış alırken Ekrem - Erşan İkilisinin Konseri de doyasıya eğlendirdi. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, hem 100. Yıl Meydanı hem de Muradiye Meydanı’nda gerçekleştirilen Mesir etkinliklerine tüm vatandaşları davet etti. (İHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.