OTOMOBİL VE TIR KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

ASAYİŞ 24.04.2024 - 15:44, Güncelleme: 24.04.2024 - 15:44
 

OTOMOBİL VE TIR KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde tırla otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.
Alaşehir -Eşme karayolu Sobran Mahallesi mevkiinde dün akşam meydana gelen kazada bir kişi öldü. Olay dün akşam saat 23.00 sıralarında meydana geldi. 3 çocuk babası Ali Bilir (36) yönetimindeki 40 DF 590 plakalı otomobili ile Alaşehir’den Yeşilyurt Mahallesine giderken karşı yönden gelen A.C. (37) yönetimindeki 45 AIC 717 plakalı tır ile Alaşehir-Eşme karayolu Sobran Mahallesi mevkiinde çarpıştı. SORUŞTURMA SÜRÜYOR Kazada hurdaya dönen otomobil sürücüsü Ali Bilir olay yerinde hayatını kaybetti. Ali Bilir’in Yeşilyurt Mahallesi’nde oturduğu ve çiftçilik yaptığı öğrenildi. Jandarma kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor. (İHA)
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde tırla otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Alaşehir -Eşme karayolu Sobran Mahallesi mevkiinde dün akşam meydana gelen kazada bir kişi öldü. Olay dün akşam saat 23.00 sıralarında meydana geldi. 3 çocuk babası Ali Bilir (36) yönetimindeki 40 DF 590 plakalı otomobili ile Alaşehir’den Yeşilyurt Mahallesine giderken karşı yönden gelen A.C. (37) yönetimindeki 45 AIC 717 plakalı tır ile Alaşehir-Eşme karayolu Sobran Mahallesi mevkiinde çarpıştı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Kazada hurdaya dönen otomobil sürücüsü Ali Bilir olay yerinde hayatını kaybetti. Ali Bilir’in Yeşilyurt Mahallesi’nde oturduğu ve çiftçilik yaptığı öğrenildi. Jandarma kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor. (İHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.