BAŞKAN ERGÜN’E KARAOĞLANLI MAHALLESİ’NDE COŞKULU KARŞILAMA

MANİSA GÜNDEMİ 04.08.2023 - 15:17, Güncelleme: 04.08.2023 - 15:17
 

BAŞKAN ERGÜN’E KARAOĞLANLI MAHALLESİ’NDE COŞKULU KARŞILAMA

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma programı kapsamında Şehzadeler ilçesine bağlı Karaoğlanlı Mahallesi’ni de ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler ilçesine bağlı Karaoğlanlı Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Öztozlu, Ergün Aksoy, Metin Memiş, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, daire başkanları, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe ve MANULAŞ Genel Müdürü Mehmet Özgür Temiz eşlik etti.  BAŞKAN ERGÜN ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ  Mahalle muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Ergün, mahalle sakinleriyle selamlaşıp, esnafa hayırlı işler dilerken; çocukları da top ve kırtasiye seti hediyeleriyle sevindirdi. Daha sonra mahalle kıraathanesinde vatandaşlarla buluşan Başkan Ergün, vatandaşların taleplerini dinledi. Haber Merkezi 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma programı kapsamında Şehzadeler ilçesine bağlı Karaoğlanlı Mahallesi’ni de ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler ilçesine bağlı Karaoğlanlı Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Öztozlu, Ergün Aksoy, Metin Memiş, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, daire başkanları, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe ve MANULAŞ Genel Müdürü Mehmet Özgür Temiz eşlik etti. 

BAŞKAN ERGÜN ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ 

Mahalle muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Ergün, mahalle sakinleriyle selamlaşıp, esnafa hayırlı işler dilerken; çocukları da top ve kırtasiye seti hediyeleriyle sevindirdi. Daha sonra mahalle kıraathanesinde vatandaşlarla buluşan Başkan Ergün, vatandaşların taleplerini dinledi. Haber Merkezi 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.