ETV’YE KONUŞAN BAŞKAN İKSİR, İTTİFAK KONUSUNA AÇIKLIK GETİRDİ

ÖZEL HABER 28.08.2023 - 16:19, Güncelleme: 28.08.2023 - 16:19
 

ETV’YE KONUŞAN BAŞKAN İKSİR, İTTİFAK KONUSUNA AÇIKLIK GETİRDİ

ETV’ye özel açıklamalarda bulunan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, yerel seçimlere dair önemli mesajlar verdi. Yerel seçimlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir’in bağımsız aday vurgusuna değinen Başkan İksir, “Teşkilatlardan tabana kadar tüm partililerimiz seçimlere ittifaksız, ayrı ayrı girilmesi gerektiği yönünde taleplerde bulunuyor. Bizde Manisa Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyelerinde ayrı ayrı belediye başkan adaylarımızı çıkartıp büyükşehir ve tüm ilçeleri almak istiyoruz.” diye konuştu.
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, 26 Ağustos Cumartesi günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yapmış olduğu açıklamaların ardından ETV’ye özel değerlendirme yaptı. Yerel Seçimlere dair önemli açıklamalar yaptı. “BASKILAR NETİCESİNDE KILIÇDAROĞLU ADAY OLDU”  ETV’ye özel  açıklamalarda bulunan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, “2023 Genel seçimlerinde beklentiyi karşılayamadık. Sayın Genel Başkanımız Merak Akşenir’in ‘seçilecek aday’ ısrarına rağmen ittifak partilerinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olmasına yönelik baskıları neticesinde genel başkanımız ‘istemiyor’ olmasına rağmen baskılar neticesinde Sayın Kılıçdaroğlu aday oldu. Genel başkanımız ‘Seçilecek Aday’ diye bastırdı. Ancak ateşten gömleği giyemeyen Ekrem İmamoğlu ve Mahsur Yavaş bu cesareti gösteremediğini için cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olarak seçilemedi.” diye söyledi. “BAĞIMSIZ ADAY ÇIKARACAK ŞEKİLDE YEREL SEÇİLERİ ALMAK İSTİYORUZ” Başkanı İksir, “2024 Yerel Seçimleri için yeni bir hazırlık içerisindeyiz. Ancak genel başkanımızın da yapmış olduğu açıklamalardan da anlaşılacağı üzere biz ittifaklardan uzak, İYİ Parti çatısı altında tek başına Manisa’da ve tüm Türkiye’de yerel seçimlere girmeye hazırız. Biz artık kendi ayaklarımızın üzerinde duran ve rotamız net, pusulamaz millet diyerek yola çıkarak yerel seçimlerde 81 il ve ilçelerde ayrı ayrı bağımsız aday çıkaracak şekilde yerel seçileri almak istiyoruz.” dedi. “YEREL BAZDA BAZI ANLAŞMALAR, BAZI İTTİFAKLAR OLABİLİR” Başkanı İksir, “Yerel bazda bazı anlaşmalar, bazı ittifaklar olabilir. Ama genel hatlarıyla biz kendimiz sayın genel başkanımızın da bildirdiği şekilde yerel seçimlere girmek istiyoruz. “diye söyledi. “BÜYÜKŞEHİR VE TÜM İLÇELERİ ALMAK İSTİYORUZ” Başkanı İksir, “Biz milletin gücünü arkamıza alarak milletimizin bize vereceği destekle yerel seçimlerde bir yerlere gelmek ve belediye başkanlarımızı konumlandırmak istiyoruz. Teşkilatlardan tabana kadar tüm partililerimiz seçimlere ittifaksız ayrı ayrı girilmesi gerektiği yönünde taleplerde bulunuyor. Bizde Manisa Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyelerinde ayrı ayrı belediye başkan adaylarımızı çıkartıp büyükşehir ve tüm ilçeleri almak istiyoruz.” şeklinde konuştu. ADAYLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Başkanı İksir, “Eylül ayı itibariyle adayların belirlenme süreci başlayacak. İstişareler neticesinde kazanacak adayları bizler il ve ilçe başkanlıkları olarak belirleyip genel merkezimizle istişare edeceğiz. Genel başkanımızın da oluru olursa devamında bu isimleri kamuoyunla paylaşacağız”. Birileri için değil İYİ Parti için muhakkak kazanacak adayları belirleyerek bu yola çıkacağız. “ifadelerini kullandı. MUSA AKAR    
ETV’ye özel açıklamalarda bulunan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, yerel seçimlere dair önemli mesajlar verdi. Yerel seçimlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir’in bağımsız aday vurgusuna değinen Başkan İksir, “Teşkilatlardan tabana kadar tüm partililerimiz seçimlere ittifaksız, ayrı ayrı girilmesi gerektiği yönünde taleplerde bulunuyor. Bizde Manisa Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyelerinde ayrı ayrı belediye başkan adaylarımızı çıkartıp büyükşehir ve tüm ilçeleri almak istiyoruz.” diye konuştu.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, 26 Ağustos Cumartesi günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yapmış olduğu açıklamaların ardından ETV’ye özel değerlendirme yaptı. Yerel Seçimlere dair önemli açıklamalar yaptı.

“BASKILAR NETİCESİNDE KILIÇDAROĞLU ADAY OLDU” 

ETV’ye özel  açıklamalarda bulunan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, “2023 Genel seçimlerinde beklentiyi karşılayamadık. Sayın Genel Başkanımız Merak Akşenir’in ‘seçilecek aday’ ısrarına rağmen ittifak partilerinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olmasına yönelik baskıları neticesinde genel başkanımız ‘istemiyor’ olmasına rağmen baskılar neticesinde Sayın Kılıçdaroğlu aday oldu. Genel başkanımız ‘Seçilecek Aday’ diye bastırdı. Ancak ateşten gömleği giyemeyen Ekrem İmamoğlu ve Mahsur Yavaş bu cesareti gösteremediğini için cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olarak seçilemedi.” diye söyledi.

“BAĞIMSIZ ADAY ÇIKARACAK ŞEKİLDE YEREL SEÇİLERİ ALMAK İSTİYORUZ”

Başkanı İksir, “2024 Yerel Seçimleri için yeni bir hazırlık içerisindeyiz. Ancak genel başkanımızın da yapmış olduğu açıklamalardan da anlaşılacağı üzere biz ittifaklardan uzak, İYİ Parti çatısı altında tek başına Manisa’da ve tüm Türkiye’de yerel seçimlere girmeye hazırız. Biz artık kendi ayaklarımızın üzerinde duran ve rotamız net, pusulamaz millet diyerek yola çıkarak yerel seçimlerde 81 il ve ilçelerde ayrı ayrı bağımsız aday çıkaracak şekilde yerel seçileri almak istiyoruz.” dedi.

YEREL BAZDA BAZI ANLAŞMALAR, BAZI İTTİFAKLAR OLABİLİR”

Başkanı İksir, “ Yerel bazda bazı anlaşmalar, bazı ittifaklar olabilir. Ama genel hatlarıyla biz kendimiz sayın genel başkanımızın da bildirdiği şekilde yerel seçimlere girmek istiyoruz. “diye söyledi.

“BÜYÜKŞEHİR VE TÜM İLÇELERİ ALMAK İSTİYORUZ”

Başkanı İksir, “Biz milletin gücünü arkamıza alarak milletimizin bize vereceği destekle yerel seçimlerde bir yerlere gelmek ve belediye başkanlarımızı konumlandırmak istiyoruz. Teşkilatlardan tabana kadar tüm partililerimiz seçimlere ittifaksız ayrı ayrı girilmesi gerektiği yönünde taleplerde bulunuyor. Bizde Manisa Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyelerinde ayrı ayrı belediye başkan adaylarımızı çıkartıp büyükşehir ve tüm ilçeleri almak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

ADAYLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başkanı İksir, “Eylül ayı itibariyle adayların belirlenme süreci başlayacak. İstişareler neticesinde kazanacak adayları bizler il ve ilçe başkanlıkları olarak belirleyip genel merkezimizle istişare edeceğiz. Genel başkanımızın da oluru olursa devamında bu isimleri kamuoyunla paylaşacağız”. Birileri için değil İYİ Parti için muhakkak kazanacak adayları belirleyerek bu yola çıkacağız. “ifadelerini kullandı. MUSA AKAR

 

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.