İYİ PARTİLİ ÖZKAYA: TRAFİK İŞKENCEYE DÖNECEK

SİYASET 22.08.2023 - 15:23, Güncelleme: 22.08.2023 - 15:23
 

İYİ PARTİLİ ÖZKAYA: TRAFİK İŞKENCEYE DÖNECEK

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı ve ziraat mühendisi Şenol Özkaya, okulların 11 Eylül pazartesi günü başlamasıyla birlikte Manisa’da trafiğin çekilmez bir hale dönüşeceğini ifade etti. İYİ Partili Özkaya, “Şehir içi trafik okulların açılması ile işkenceye dönecek. İnşallah yoğunlaşan trafikte kazalar ve kavgalar olmaz.” açıklamasında bulundu.
Yapılan hizmetlere karşı olmadıklarını vurgulayan İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı ve ziraat mühendisi Şenol Özkaya, şehir trafiğini rahatlatacak çalışmaların yapılması gerektiğini söyledi.  “TRAFİK ADETA ÇIKMAZA GİRECEK” Özkaya, “Okulların açılmasına 20 gün kala, büyükşehir belediyesi tarafından şehir merkezinde okullar, eski garajın olduğu bölge, üniversite hastanesi bölgesi, Cumhuriyet Meydanı’nda istasyona giden cadde gibi önemli noktalarda parke ve kaldırım taşı yenilemesi, alt yapı düzenlemesi yapılmaktadır. Şehrimizin çoğu noktasında, yerel seçim bereketi ile yenileme, güzelleştirme, tadilatlar hız kazandığını görüyoruz, Özellikle de İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi önü, Gazi İlköğretim Okulu önünde yapılan çalışmaların okulların açılmasına yetişmeyeceği görülmektedir. Manisa şehir merkezi normal günlerde dahi sabah ve akşam trafiği kilit durumda iken, birde okulların açılması, okul servislerinin trafiğe girmesi ile trafik adeta çıkmaza girecek.” açıklamasında bulundu. “YAPILAN HİZMETLERİN KARŞI DEĞİLİZ” Özkaya, “Bunun üzerine yol çalışmalarından dolayı kapanan güzergâhlar da olunca, trafik felç olacaktır. Yapılan hizmetlerin hiçbirine karşı değiliz, sadece zamanlaması yanlış yapılıyor. Neden okullar kapanınca, çalışmalar başlamadı, şimdi öğrencilerin, velilerin, mesaisine ve işyerine yetişmek zorunda kalan kişileri stres altında bırakılıyor? Belediyecilikte öncelik vatandaşın refahı ve huzuru olmalıdır. Alternatif yollar planlanmalıdır, prestij caddesi yapmak çözüm değildir, önemli olan şehir trafiğini rahatlatacak alternatif yolların planlanması yapılmalıdır. İnşallah yoğunlaşan trafikte kazalar ve kavgalar olmaz.” dedi. Haber Merkezi 
İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı ve ziraat mühendisi Şenol Özkaya, okulların 11 Eylül pazartesi günü başlamasıyla birlikte Manisa’da trafiğin çekilmez bir hale dönüşeceğini ifade etti. İYİ Partili Özkaya, “Şehir içi trafik okulların açılması ile işkenceye dönecek. İnşallah yoğunlaşan trafikte kazalar ve kavgalar olmaz.” açıklamasında bulundu.

Yapılan hizmetlere karşı olmadıklarını vurgulayan İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı ve ziraat mühendisi Şenol Özkaya, şehir trafiğini rahatlatacak çalışmaların yapılması gerektiğini söyledi. 

TRAFİK ADETA ÇIKMAZA GİRECEK”

Özkaya, “Okulların açılmasına 20 gün kala, büyükşehir belediyesi tarafından şehir merkezinde okullar, eski garajın olduğu bölge, üniversite hastanesi bölgesi, Cumhuriyet Meydanı’nda istasyona giden cadde gibi önemli noktalarda parke ve kaldırım taşı yenilemesi, alt yapı düzenlemesi yapılmaktadır. Şehrimizin çoğu noktasında, yerel seçim bereketi ile yenileme, güzelleştirme, tadilatlar hız kazandığını görüyoruz, Özellikle de İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi önü, Gazi İlköğretim Okulu önünde yapılan çalışmaların okulların açılmasına yetişmeyeceği görülmektedir. Manisa şehir merkezi normal günlerde dahi sabah ve akşam trafiği kilit durumda iken, birde okulların açılması, okul servislerinin trafiğe girmesi ile trafik adeta çıkmaza girecek.” açıklamasında bulundu.

“YAPILAN HİZMETLERİN KARŞI DEĞİLİZ”

Özkaya, “Bunun üzerine yol çalışmalarından dolayı kapanan güzergâhlar da olunca, trafik felç olacaktır. Yapılan hizmetlerin hiçbirine karşı değiliz, sadece zamanlaması yanlış yapılıyor. Neden okullar kapanınca, çalışmalar başlamadı, şimdi öğrencilerin, velilerin, mesaisine ve işyerine yetişmek zorunda kalan kişileri stres altında bırakılıyor? Belediyecilikte öncelik vatandaşın refahı ve huzuru olmalıdır. Alternatif yollar planlanmalıdır, prestij caddesi yapmak çözüm değildir, önemli olan şehir trafiğini rahatlatacak alternatif yolların planlanması yapılmalıdır. İnşallah yoğunlaşan trafikte kazalar ve kavgalar olmaz.” dedi. Haber Merkezi 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.